GLAMOURMUM 12.02.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja miałam jedną cenę za zrobienie poddasza , czyli wełna 15+10 na stelaach , do tego płyty kartonowo - gipsowe. i...? ile płaciłaś? 42 zł/1m2 A powiedz mi proszę, czy przygotowali wszystko pod malowanie? w sensie, czy robili jakieś łączenia płyt taśmami i gipsowali? czy nie? wszystko przygotowali pod malowanie... lącznie z taką specjalna tapetą na łączenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.02.2010 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Nam zawołali 55zł/m2 + te pozostałe wymysły co pisałam wcześniej. A ładnie Ci Twoi zrobili? no ja na pewno nie pozwoliłabym sobie an to, żeby zrobili mi brzydko... po drugie to mój znajomy.... więc wiedział na co się narażał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.02.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja miałam jedną cenę za zrobienie poddasza , czyli wełna 15+10 na stelaach , do tego płyty kartonowo - gipsowe. i...? ile płaciłaś? 42 zł/1m2 A powiedz mi proszę, czy przygotowali wszystko pod malowanie? w sensie, czy robili jakieś łączenia płyt taśmami i gipsowali? czy nie? wszystko przygotowali pod malowanie... lącznie z taką specjalna tapetą na łączenie.... no to nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.02.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 A kiedy bylaś ostatnio na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.02.2010 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 A kiedy bylaś ostatnio na budowie? jakoś w pierwszej połowie stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.02.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 My czekamy aż mrozy odpuszczą , nie za bardzo można teraz cokolwiek robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.02.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 A kiedy bylaś ostatnio na budowie? jakoś w pierwszej połowie stycznia. No to miesiąc temu I co fajnie już, hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.02.2010 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 My czekamy aż mrozy odpuszczą , nie za bardzo można teraz cokolwiek robić. ja teraz też czekam....na dostawę płytek i na zakup kominka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.02.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 A kiedy bylaś ostatnio na budowie? jakoś w pierwszej połowie stycznia. No to miesiąc temu I co fajnie już, hmm? teraz to ja tylko wpadam i wypadam.... fajnie będzie jak będą robić wykończeniówkę..... podwieszane sufity, łazienka itp.... Nie wiem jak dam sobie radę..... ale do tego zcasu juz wyszkole pracowników więc będą bardziej dyspozycyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.02.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 My czekamy aż mrozy odpuszczą , nie za bardzo można teraz cokolwiek robić. ja teraz też czekam....na dostawę płytek i na zakup kominka.... Ach jak fajnie... przed nami dopiero wybory... ciężkie wybory. A kominek sobie na razie chyba odpuścimy, bo taki co nam się podoba to cholernie drogi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.02.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 A kiedy bylaś ostatnio na budowie? jakoś w pierwszej połowie stycznia. No to miesiąc temu I co fajnie już, hmm? teraz to ja tylko wpadam i wypadam.... fajnie będzie jak będą robić wykończeniówkę..... podwieszane sufity, łazienka itp.... Nie wiem jak dam sobie radę..... ale do tego zcasu juz wyszkole pracowników więc będą bardziej dyspozycyjna. Twój mężuś przejął pałeczkę, o ile pamiętam. No tak, ale nie można chłopom zostawić całej wykończniówki... bo co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.02.2010 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 A kiedy bylaś ostatnio na budowie? jakoś w pierwszej połowie stycznia. No to miesiąc temu I co fajnie już, hmm? teraz to ja tylko wpadam i wypadam.... fajnie będzie jak będą robić wykończeniówkę..... podwieszane sufity, łazienka itp.... Nie wiem jak dam sobie radę..... ale do tego zcasu juz wyszkole pracowników więc będą bardziej dyspozycyjna. Twój mężuś przejął pałeczkę, o ile pamiętam. No tak, ale nie można chłopom zostawić całej wykończniówki... bo co z tego wyjdzie mój mąż nawet by sie nie odważył...wie...jaka potrafię być zołza jak coś by nie zrobił po mojej mysli. Nie wpuściłabym kafelkarza dopóki nie miałabym wolnego...pomimo tego,że jest zrobiony gotowy projekt...gdzie ma być jaka płytka.... musze mieć to na oku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.02.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 A kiedy bylaś ostatnio na budowie? jakoś w pierwszej połowie stycznia. No to miesiąc temu I co fajnie już, hmm? teraz to ja tylko wpadam i wypadam.... fajnie będzie jak będą robić wykończeniówkę..... podwieszane sufity, łazienka itp.... Nie wiem jak dam sobie radę..... ale do tego zcasu juz wyszkole pracowników więc będą bardziej dyspozycyjna. Twój mężuś przejął pałeczkę, o ile pamiętam. No tak, ale nie można chłopom zostawić całej wykończniówki... bo co z tego wyjdzie mój mąż nawet by sie nie odważył...wie...jaka potrafię być zołza jak coś by nie zrobił po mojej mysli. Nie wpuściłabym kafelkarza dopóki nie miałabym wolnego...pomimo tego,że jest zrobiony gotowy projekt...gdzie ma być jaka płytka.... musze mieć to na oku. O kurcze, projekt ułożenia płytek. No tak, to już wiadomo co robisz, jak Cię tu nie ma;) Żartuje. Wiem, że Play Cię wciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.02.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Słodkich walentynek http://www.mmlublin.pl/rep/newsph/6782/12324.3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.02.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5567954806694.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Powalentynkowo przyszłam się przywitać Jest tu ktos na pogaduchy chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.02.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 no ja jestem chetna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Cześć Kasiu Pracujesz czy w domku jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Kasiu, masz zdjęcia dziewczynek Romka, bo ja się chyba nie doczekam od niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.02.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Cześć Anula...ja teraz pracująca kobieta jestem.... co u Ciebie...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts