GLAMOURMUM 15.02.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Kasiu, masz zdjęcia dziewczynek Romka, bo ja się chyba nie doczekam od niego nie mam Romek tylko na chwilę wkleił...i zaraz wykasował. Mogę Ci tylko powiedzieć , że bliźniaczki sa śliczne a Martusia... to aniołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 U mnie..........stara bieda, nowej nie ma to chyba dobrze nie Znowu mi wyszły te cholerne kępki żółte na powiekach i zastanawiam się czy ich znowu nie usunąć A jak Twoja budowa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.02.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 U mnie..........stara bieda, nowej nie ma to chyba dobrze nie Znowu mi wyszły te cholerne kępki żółte na powiekach i zastanawiam się czy ich znowu nie usunąć A jak Twoja budowa???? a jaka jest przyczyna powstawania Ci tych cholernych kępek.... NIe mozna jakoś zapobiegać.... bo w tym tempie to na usuwanie bedziesz jeździła do Wrocławia 2 razy w roku U mnie na razie przestój....czekam na poprawę pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.02.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 o co chodzi z kępkami? Glamciu wpuściłabyś już tego kafelkarza bo bym sobie chętnie pooglądała coś ładnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.02.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Kofana...jak ja chcę oglądać coś ładnego to wpadam do Ciebie..... Wpuścić to ja mojego kafelkarza.....ale kafelek brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 17.02.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Wpuścić to ja mojego kafelkarza.....ale kafelek brak Brak pomysłu na kafelki czy brak finansów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.02.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Wpuścić to ja mojego kafelkarza.....ale kafelek brak Brak pomysłu na kafelki czy brak finansów? pomysłów aż za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 17.02.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 To chyba najlepszy ze wszystkich możliwych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 U mnie..........stara bieda, nowej nie ma to chyba dobrze nie Znowu mi wyszły te cholerne kępki żółte na powiekach i zastanawiam się czy ich znowu nie usunąć A jak Twoja budowa???? a jaka jest przyczyna powstawania Ci tych cholernych kępek.... NIe mozna jakoś zapobiegać.... bo w tym tempie to na usuwanie bedziesz jeździła do Wrocławia 2 razy w roku U mnie na razie przestój....czekam na poprawę pogody No właśnie, ze nie można zapobiegać, tzn można albo obniżyć cholesterol (u mnie jest w normie) albo prowadzić bardzo spokojny, ustabilizowany tryb życia (czytaj: życie bez stresu ha...ha....ha... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 o co chodzi z kępkami? Glamciu wpuściłabyś już tego kafelkarza bo bym sobie chętnie pooglądała coś ładnego Efilo, kępki żółte to takie narośla podskórne na powiekach w żółtym kolorze. Wyglądają jakby Ci się tłuszcz zgromadził w jednym miejscu. Mówię Ci ...ohyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.02.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 U mnie..........stara bieda, nowej nie ma to chyba dobrze nie Znowu mi wyszły te cholerne kępki żółte na powiekach i zastanawiam się czy ich znowu nie usunąć A jak Twoja budowa???? a jaka jest przyczyna powstawania Ci tych cholernych kępek.... NIe mozna jakoś zapobiegać.... bo w tym tempie to na usuwanie bedziesz jeździła do Wrocławia 2 razy w roku U mnie na razie przestój....czekam na poprawę pogody No właśnie, ze nie można zapobiegać, tzn można albo obniżyć cholesterol (u mnie jest w normie) albo prowadzić bardzo spokojny, ustabilizowany tryb życia (czytaj: życie bez stresu ha...ha....ha... ) no tak...życie bez stresu...marne szanse. Ma może ktoś pożyczyć mały piecyk... taka małą kozę...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 18.02.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 U mnie..........stara bieda, nowej nie ma to chyba dobrze nie Znowu mi wyszły te cholerne kępki żółte na powiekach i zastanawiam się czy ich znowu nie usunąć A jak Twoja budowa???? a jaka jest przyczyna powstawania Ci tych cholernych kępek.... NIe mozna jakoś zapobiegać.... bo w tym tempie to na usuwanie bedziesz jeździła do Wrocławia 2 razy w roku U mnie na razie przestój....czekam na poprawę pogody No właśnie, ze nie można zapobiegać, tzn można albo obniżyć cholesterol (u mnie jest w normie) albo prowadzić bardzo spokojny, ustabilizowany tryb życia (czytaj: życie bez stresu ha...ha....ha... ) no tak...życie bez stresu...marne szanse. Ma może ktoś pożyczyć mały piecyk... taka małą kozę...???? Cześć ja też bym chętnie jeszcze jedną kozę bym pożyczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.02.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 co sadzicie o takich bateriach? http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/32522534_bodu1259039352450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 22.02.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Szklane pokrętła wydają mi się trochę dziwne ale reszta bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.02.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 bateria cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.02.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Szklane pokrętła wydają mi się trochę dziwne ale reszta bardzo fajna te pokrętła mnie właśnie urzekły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.02.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 bateria cacuszko Aniu Ty jeszcze na nogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.02.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 bateria cacuszko Aniu Ty jeszcze na nogach? ano jescze 12 dni mi zostalo, ale kazdego dnia chcialabym zeby to juz nastapilo z takimi szklanymi galkami mialam wybrana baterie, ale okazala sie za droga http://img233.imageshack.us/img233/108/sqhe8.jpg to v&b square exclusive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 22.02.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Szklane pokrętła wydają mi się trochę dziwne ale reszta bardzo fajna te pokrętła mnie właśnie urzekły. To pewnie od gustu zależy no i pewnie też jak wygląda w rzeczywistości Mi większość takich rzeczy kojarzy się z komunistyczną tandetą gdzie często nawet były robione z przeźroczystego plastiku - takie przynajmniej pokrętła miała moja "zamożna" ciotka w swojej "luksusowej" łazience. Szybko pożółkły i straszyły - tutaj oceniam przez pryzmat moich wspomnień Ale oczywiście porządnie wykonane w naturze mogą wyglądać wspaniale no i jeśli pasują do reszty łazienki to na pewno będą zachwycać (byle tego nie wrzucić z "greckimi muszelkami", kafelkową mozaiką zachodzącego tropikalnego słońca wciśniętą między bladoniebieskie kafelki, oraz figurką półnagiej panny z kielichem wiecznie przysłoniętą ręcznikiem z braku miejsca na wieszak - taką właśnie łazienkę miała ta ciotka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.02.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 bateria cacuszko Aniu Ty jeszcze na nogach? ano jescze 12 dni mi zostalo, ale kazdego dnia chcialabym zeby to juz nastapilo z takimi szklanymi galkami mialam wybrana baterie, ale okazala sie za droga http://img233.imageshack.us/img233/108/sqhe8.jpg to v&b square exclusive no tak... na ostatkach...to już wogóle się nic nie chce.... wysypiaj sie Anulka, bo potem będziesz błagała o odrobinę snu.... Ta bateria kosztuje 69,99 USD....nie wiem czy to dużo czy mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts