rasia 05.03.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Buuuu... Dziękuję Glamurku... ale nigdzie jej już nie ma... Pamietasz może jej nazwę, numer, symbol? wyślij do nich e-maila ze zdjęciem lampy. ...na pewno ci pomogą. Wyśli na adres e-mail na adres Poznań, ul. Kraszewskiego - tam siedzi współwłaściciel firmy . Ja miałam tą lampę na płycie CD .... musze poszukać. Gdyby wcześniej wpadła mi w rękę to sie odezwę. Dzięki Kochana! I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Zdrowia córci Twojej życzę Czasami fajnie zostać w domu, choć dzieci żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 05.03.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 To dla Ciebie Kasiu z najlepszymi zyczeniami http://77.252.132.194/guzmania/Inne/Rosliny_kwiaty/bukiet.jpg I jakbyś znalazła chwilkę czasu i odpowiedziała na PW.... byłoby fajnie Guzmanko...nie moge znaleść namiarów na tą ekipę. Poprosiłam o pomoc znajomą od której te namiary dostałam, ale poleciała do Meksyku z Eską.... i dopiero jak wroci to mi pomoże. Acha, tak się sprawy mają... Wiesz co, to się może już tym nie kłopocz. Widać tamta ekipa jest mi pisana. Buziaki jeżeli Wam się bardzo nie spieszy to może jeszcze poczekaj. Podłoge macie już zalaną? Posadzki za 2 tygodnie mamy mieć robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.03.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Strasznie dlugo sie nie pojawialam u Ciebie ,ale ogolnie malo sie pojawiam ,wiec nadrabiam zaleglosci w niedziele,bo tylko dzisiaj mam czas(caly tydzien jestem urobiona po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A Ty gdzie się podziewałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.03.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 O, mamy mały zlocik Ciekawe tylko gdzie właścicielka się podziewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Bon dziorno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.03.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 O, mamy mały zlocik Ciekawe tylko gdzie właścicielka się podziewa no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.03.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 I ja wpadłem poczytać co nowego słychać A tu nikoguśko a co u Ciebie nowego? Napisz, moze innych ośmielisz i gospodyni się tez odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 I ja wpadłem poczytać co nowego słychać A tu nikoguśko a co u Ciebie nowego? Napisz, moze innych ośmielisz i gospodyni się tez odezwie Dobry pomysł Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.03.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 I ja wpadłem poczytać co nowego słychać A tu nikoguśko a co u Ciebie nowego? Napisz, moze innych ośmielisz i gospodyni się tez odezwie Dobry pomysł Dzień dobry u mnie największa zmiana: mam psa Reszta jak było: mąż- sztuk 1 Dzieci - sztuk 3 Praca- bez zmian I nadal mieszkam tam gdzie mieszkam od ponad 5 m-cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dzień dobry romek chyba uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 u mnie tez po staremu - dzieci sztuk jedno domów wybudowanych brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.03.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 u mnie tez po staremu - dzieci sztuk jedno domów wybudowanych brak to gdzie jest ta biała kuchnia? Nie w nowym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 nowy jest w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.03.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 nowy jest w budowie no taaak. U mnie kuchnie kończyli w dzień przeprowadzki. U Ciebie będzie wszystko gotowe gdy będziecie sie przeprowadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ja kuchnie zamówiłam w listopadzie. w grudniu ją mieli montować ale przesunęłam na styczeń. dobrze zrobiłam bo było kilka poprawek i jeszcze nie jest skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.03.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 nowy jest w budowie no taaak. U mnie kuchnie kończyli w dzień przeprowadzki. U Ciebie będzie wszystko gotowe gdy będziecie sie przeprowadzać? a ja mieszkałem chyba z rok bez kuchni stał piekarnik, zmywarka, umywalka i kawałek blatu z deski połozonej na zmywarce kuchnię mam , ale drzwi wewnętrznych prawie pół roku nie było. Nawet do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 kurcze to my jacyś wygodniccy jesteśmy. muszę chyba lubemu to pokazać bo on marudzi że NIC NIE MA i jak my sie przeprowadzimy. kuchnia jest, jadalnia jest, garderoby są, łóżko będzie, szafki w gabinecie będą, łazienki skończone, narożnik w salonie będzie. są wszystkie podłogi, większość oświetlenia i drzwi wewnętrzne kończą się montować. to czego nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts