aneta-we 25.03.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ja nie miałem drzwi chyba przez miesiąc po wprowadzeniu były za późno zamówione w wc powiesiłem czarną folie budowlaną u nas było tak : http://lh6.ggpht.com/_8Plan52eFtk/StxIH-AqYrI/AAAAAAAABTs/qTioDNRIGf4/s512/drzwi1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.03.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 O LUDZIE ile ludzi......????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.03.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dzień dobry Romuś, dzień dobry wszytskim...Gdzie Wy byliście jak Was nie było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.03.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Pytanie najważniejsze: gdzie Ty byłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.03.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Pytanie najważniejsze: gdzie Ty byłaś??? jak to gdzie??? szukałam Was wszedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 wszedzie nas nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.03.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 No nieporawdopodobne jak sie dobrze ukrywaliście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Helloł jak ja Wam zazdroszczę, ze mozecie sobie w pracy posiedzieć na fm. U mnie nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 nowy jest w budowie no taaak. U mnie kuchnie kończyli w dzień przeprowadzki. U Ciebie będzie wszystko gotowe gdy będziecie sie przeprowadzać? a ja mieszkałem chyba z rok bez kuchni stał piekarnik, zmywarka, umywalka i kawałek blatu z deski połozonej na zmywarce Romek jestem pod wrazeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Helloł jak ja Wam zazdroszczę, ze mozecie sobie w pracy posiedzieć na fm. U mnie nie ma takiej opcji to rzuć pracę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.03.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Helloł jak ja Wam zazdroszczę, ze mozecie sobie w pracy posiedzieć na fm. U mnie nie ma takiej opcji to rzuć pracę.... dzien dobry. To pewnie tak z przymrużeniem oka, co? Ja pracuję kilka lat w jedenj firmie. Wczesniej nie miałam tyle czasu, szczególnie na net. Od prawie roku wykonuje inne obowiązki, praca nudna jak piorun ale czas na FM jest. Jednak z przyjemnościa wróce na poprzednie stanowisko. Moze już niedługo. A na forum można zawsze z domku zajrzec. Wazniejsza satysfakcja z własnej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Helloł jak ja Wam zazdroszczę, ze mozecie sobie w pracy posiedzieć na fm. U mnie nie ma takiej opcji to rzuć pracę.... ja też jestem za Swietnie Ale robicie zrzutkę, zebym miała za co kredyt spłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Helloł jak ja Wam zazdroszczę, ze mozecie sobie w pracy posiedzieć na fm. U mnie nie ma takiej opcji to rzuć pracę.... dzien dobry. To pewnie tak z przymrużeniem oka, co? Ja pracuję kilka lat w jedenj firmie. Wczesniej nie miałam tyle czasu, szczególnie na net. Od prawie roku wykonuje inne obowiązki, praca nudna jak piorun ale czas na FM jest. Jednak z przyjemnościa wróce na poprzednie stanowisko. Moze już niedługo. A na forum można zawsze z domku zajrzec. Wazniejsza satysfakcja z własnej pracy. Satysfakcja Mało realne w mojej firmie. Realne za to jest totalne wkurw..... i brak chęci do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Romku jeden procent to ja sobie mogę............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Romku jeden procent to ja sobie mogę............... a skąd wiesz czy to nie jest ogromna kwota dawaj wyciąg z konta to się zastanowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.03.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 w koncu i do Ciebie dotaralm, czesc Glamciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 30.03.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Cześć Glamciu ty taka mocno zapracowana że nawet zajrzec do siebie nie masz czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Romku jeden procent to ja sobie mogę............... a skąd wiesz czy to nie jest ogromna kwota dawaj wyciąg z konta to się zastanowię a co dostanę w zamian??? hmm.....jak to co? Będę siedzieć cały dzień na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Każdy już czym prędzej bieżyBy dołączyć do pasterzyI ja śpieszę z życzeniamiBo nie mogę być tam z WamiZdrowia, szczęścia, pomyślnościI niech dobroć wśród Was gościI niech Boga wielka mocNa was spłynieW świętą noc http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts