aneta-we 30.04.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 hej! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 30.04.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 U siebie dawno nie byłaś, u mnie dawno nie byłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 08.05.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Cześć ja też u ciebie dawno nie byłam Cierpie na chroniczny brak czasu i na dużą ilość spraw do załatwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.05.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 obchód robię i pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.05.2010 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 wieczorny obchód? To ja poranny. Dzien Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 31.05.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Kasiu żyjesz??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.05.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dzien dobry wieczor. co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Glamcia skrzynke masz zapachaną całą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.06.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Glamurka miała się przeprowadzić jakiś czas temu. Teraz to już pewnie w ogóle tu nie zajrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 17.06.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 GLAMCIU MASZ 3 WERSJE tWOICH LAMP U MNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 04.07.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Wieki mnie nie bylo u Ciebie:oops::oops::oops:Widze ,ze tez jestes bardzo zajeta i opuszczasz sie w pisaniu.U mnie sie juz buduje:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.07.2010 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Cześć już jestem... pytanie na jak długo. Guzmanko...na pewno Was nie opuszczę..... mam tylko troche mniej czasu.... i nie bedzie mnie tak często. Byłam dzisiaj u Ciebie.... macie niezłe tempo. Monia.... miałam nawet ostatnio do Ciebie dzwonić, juz nawet miałam wybrany numer (służbowy), ale nagle padła mi bateria...a potem to juz mi z głowy uciekło. Dom praktycznie jest gotowy do zamieszkania. Całe poddasze skończone - Malowanie skończone..... drzwi wewnętrzne zamontowane.... kończymy kłaść płytki na podłodze, meble kuchenne w "produkcji" ..... ale wciąż mamy jeden SPORY problem.... nie mamy jeszcze prądu. I chyba straciłam nadzieję, że jeszcze w tym roku podłącza. Sprawa toczy się od 2 lat!!!! Kobieta - taka prawdziwa baba ze wsi.... przez 1,5 roku nie wyraziła zgody na to,żeby energetyka pzreprowadziła kable przez 3 metry jej działki. Mieli to zrobić kretem, więc działka nie byłaby rozryta. Ale uparło się babsko..... i basta - nie, bo nie. 1,5 miesiąca temu zmieniła zdanie, bo zaczęły sprzedawac się jej działki..... energetyka ogłosiła przetarg i podobno we wrześniu mają zaczynać....ile w tym prawdy - nie wiem. Mi recę opadaja na te głupie polskie przepisy!!!!, żeby przez jedną babę całe osiedle ( 6 domów ) nie miało prądu - to jest paranoja! Tyle u mnie, dziękuję, że mnie odwiedzacie , pomimo mojej częstej nieobecności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.07.2010 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Wieki mnie nie bylo u Ciebie:oops::oops::oops:Widze ,ze tez jestes bardzo zajeta i opuszczasz sie w pisaniu.U mnie sie juz buduje:wave: Strasznie się cieszę....na reszcie sie doczekałaś. Czytałam o Waszych wyborach projektu,tymardziej się cieszę, wybór padł na indywidualny. Nie chcę Cię zniechęcać - ale ja bym już nie chciała pzrez to wszystko raz jeszcze przechodzić. Jestem zmeczona tą budową - a zwlaszcza wykończeniówką. Wybór płytek, koloru, firmę. Inna mi sie podoba inne ze względu na budżet kupuje....kompromisy, kompromisy i jeszcze raz kompromisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.07.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Hej Glamurka Jak fajnie, ze się pokazałaś. Super, że tak już macie wykończone.Z tym prądem, to rzeczywiście jazda. Ale myślę, że teraz sprawy nabiorą tempa, jak tyle domków czeka na prąd, to energetyka, jak tylko będą mieli otwarty szlaban (ta głupia baba da pozwolenie), to zrobią przyłącza raz dwa.Głowa do góry.I gorąco pozdrawiam. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.07.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Glamciu... gdzie te dylematy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.07.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 glamciu... Gdzie te dylematy? kochana u ciebie w pogaduchach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.07.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 to idę z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 04.08.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Cześć Glamciu ciesze się że dom do zamieszkania przekopane z tą baba kawał kur................... Mam nadzieje że częściej będziemy ciebie widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.08.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Glamciu-a fotki??? pokazesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts