Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Cześć już jestem...

pytanie na jak długo.

Guzmanko...na pewno Was nie opuszczę..... mam tylko troche mniej czasu.... i nie bedzie mnie tak często. Byłam dzisiaj u Ciebie.... macie niezłe tempo.

Monia.... miałam nawet ostatnio do Ciebie dzwonić, juz nawet miałam wybrany numer (służbowy), ale nagle padła mi bateria...a potem to juz mi z głowy uciekło.

Dom praktycznie jest gotowy do zamieszkania. Całe poddasze skończone - Malowanie skończone..... drzwi wewnętrzne zamontowane.... kończymy kłaść płytki na podłodze, meble kuchenne w "produkcji" ..... ale wciąż mamy jeden SPORY problem.... nie mamy jeszcze prądu. I chyba straciłam nadzieję, że jeszcze w tym roku podłącza. Sprawa toczy się od 2 lat!!!!

Kobieta - taka prawdziwa baba ze wsi.... przez 1,5 roku nie wyraziła zgody na to,żeby energetyka pzreprowadziła kable przez 3 metry jej działki. Mieli to zrobić kretem, więc działka nie byłaby rozryta. Ale uparło się babsko..... i basta - nie, bo nie.

1,5 miesiąca temu zmieniła zdanie, bo zaczęły sprzedawac się jej działki..... energetyka ogłosiła przetarg i podobno we wrześniu mają zaczynać....ile w tym prawdy - nie wiem. Mi recę opadaja na te głupie polskie przepisy!!!!, żeby przez jedną babę całe osiedle ( 6 domów ) nie miało prądu - to jest paranoja!

Tyle u mnie, dziękuję, że mnie odwiedzacie , pomimo mojej częstej nieobecności.:)

Wieki mnie nie bylo u Ciebie:oops::oops::oops::oops::oops:Widze ,ze tez jestes bardzo zajeta i opuszczasz sie w pisaniu.U mnie sie juz buduje:wave:

Strasznie się cieszę....na reszcie sie doczekałaś.

Czytałam o Waszych wyborach projektu,tymardziej się cieszę, wybór padł na indywidualny.

Nie chcę Cię zniechęcać - ale ja bym już nie chciała pzrez to wszystko raz jeszcze przechodzić. Jestem zmeczona tą budową - a zwlaszcza wykończeniówką. Wybór płytek, koloru, firmę. Inna mi sie podoba inne ze względu na budżet kupuje....kompromisy, kompromisy i jeszcze raz kompromisy.

Hej Glamurka

Jak fajnie, ze się pokazałaś. Super, że tak już macie wykończone.

Z tym prądem, to rzeczywiście jazda. Ale myślę, że teraz sprawy nabiorą tempa, jak tyle domków czeka na prąd, to energetyka, jak tylko będą mieli otwarty szlaban (ta głupia baba da pozwolenie), to zrobią przyłącza raz dwa.

Głowa do góry.

I gorąco pozdrawiam. Buziaki.

• 2 weeks później...