GLAMOURMUM 24.09.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 normalnie prawie padłam z wrażenia:) ja chyba też bym chciała paść z wrażenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 24.09.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.09.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Cześć cześć pikselku. Jak dzieciątko....jeszcze w brzuszku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 24.09.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Nie od 7 września z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.09.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Nie od 7 września z nami to gratuluję! Jak starsza siostra zareagowała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 24.09.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 chodzi i sprawdza co miśu czyli Michał robi ale cieszy się bardzo przytulac icałowac chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.09.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 chodzi i sprawdza co miśu czyli Michał robi ale cieszy się bardzo przytulac icałowac chce to dobrze.... starsza sieostra to bardzo odpowiedzialna rola a jak domek?? mieszkacie juz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.09.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 do czego? do zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 24.09.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 nie ale powoli sie przeprowadzamy i tesciowa zaczyna sprzatac gora sonczona na dole tylko sufit ma poprawić i jeszcze raz salon pomalować i jeszcze raz płytki dofugować. I posprzatac a ja póki nie skończy kurzyc z małym tam nie chodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.09.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 ja chyba też bym chciała paść z wrażenia.... Ja na Twoim miejscu nie chciałabym lepiej nie ryzykuj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.09.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 No proszę. Doczekaliśmy się. Warto było. Widzę, że pokoje dzieci już wykończone. Super.ściana telewizyjna -rewelacyjna. Obraz trochę zwariowany, chyba trochę jak jego właścicielka, w pozytywnym tego słowa znaczeniu.My też będziemy mieli ścianę telewizyjną ciemną - właśnie dzisiaj zamówiliśmy łupek na tą ścianę.Jadalnia wygląda ładnie z tymi jasnymi płytkami. Również jestem ciekawa jak wygląda z drewnem, ale mogę sobie wyobrazić. Takie połączenia zawsze wyglądają ładnie. Oczywiście czekam na zdjęcia.A co z kuchnią? Zamówiona, czy bijesz się jeszcze z myślami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.09.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 (edytowane) No proszę. Doczekaliśmy się. Warto było. Widzę, że pokoje dzieci już wykończone. Super. ściana telewizyjna -rewelacyjna. Obraz trochę zwariowany, chyba trochę jak jego właścicielka, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. My też będziemy mieli ścianę telewizyjną ciemną - właśnie dzisiaj zamówiliśmy łupek na tą ścianę. Jadalnia wygląda ładnie z tymi jasnymi płytkami. Również jestem ciekawa jak wygląda z drewnem, ale mogę sobie wyobrazić. Takie połączenia zawsze wyglądają ładnie. Oczywiście czekam na zdjęcia. A co z kuchnią? Zamówiona, czy bijesz się jeszcze z myślami? Kuchnia zamówiona. Czekam na nią. Sciana w kuchni jest pomalowana na kolor Natchnienie ( z farb Ewa Minge) i dokładnie w tym samym kolorze będa meble. Zabudowa , gdzie stoi lodówka będzie czerwona i bedzie nawiązywała do róż na scianie w kuchni. Jeżeli chodzi o ścianę, to ciesze sie , że Wam sie podoba.... cały jej urok jest w tym, że ściana została oblożona całą cegłą. Jasna fuga pomiędzy ceglami uwidacznia jej nierównośc i wyjątkowość. Płytki nie sa na wysoki połysk, moja koleżanka ma i strasznie narzeka, bo ze szmata biega.... ja ze względu an zupełny brak czasu nie mogłam sobie na to pozwolić. Kupiliśmy gres... travertino...i jak na razie jestem z niego mega zadowolona. Edytowane 24 Września 2010 przez GLAMOURMUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.09.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ja na Twoim miejscu nie chciałabym lepiej nie ryzykuj:) jestem starą ryzykantką.... tylko Romek zginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.09.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ajajaj ale się fajnie zapowiada.Podzielisz się zdjęciami, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.09.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ajajaj ale się fajnie zapowiada. Podzielisz się zdjęciami, co? Myslę, że da się to zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.09.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 nigdzie nie zginąłem przycupnąłem sobie w kąciku i słucham co mówicie Ty nie słuchaj tylko wklejaj... Powinieneś dbac o prawidłowy rozwój emocjonalny swoich ulubionych forumowiczek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.09.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 ???????????? A co mam wklejać???? jeszcze pytasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Glamciu ślicznie się zapowiada. Mam nadzieję że się wywiążesz z obietnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.09.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Glamciu ślicznie się zapowiada. Mam nadzieję że się wywiążesz z obietnicy Efi w Twoich ustach to brzmi wyjątkowo... muszę sie do Ciebie wybrać, bo mam pytanko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 a nie mozesz tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts