monia77w1 19.12.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Fakt faktem trójki nie mam. Ale jak narozrabiałes.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Fakt faktem trójki nie mam. Ale jak narozrabiałes.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.12.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Fakt faktem trójki nie mam. Ale jak narozrabiałes.......... Też tak myślę Teraz to juz nie ma o czym gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 już się nie mogę doczekać tych moich robaczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.12.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Ja tez bym z chęcią zobaczyła ale niech sobie jeszcze trochę posiedzą w brzuchu u mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Ja tez bym z chęcią zobaczyła ale niech sobie jeszcze trochę posiedzą w brzuchu u mamy no właśnie, niech nie robią żadnych jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.12.2008 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Ja tez bym z chęcią zobaczyła ale niech sobie jeszcze trochę posiedzą w brzuchu u mamy no właśnie, niech nie robią żadnych jaj nie, nie...niech jeszcze u mamusi pomieszkają... co prawda klimat superowy, bo Święta, prezenty i w ogóle.... ale teraz jest zimno, nie można wychodzić na dłuuuuuuuuuuuuuugie spacerki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.12.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Glamurku a co z Twoją budową? A zdjęcia to już 100 lat temu miały byc i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.12.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Glamurku a co z Twoją budową? A zdjęcia to już 100 lat temu miały byc i co Nie mam aparatu, nie mam od kogo pożyczyć... nie mam czasu pojechać na działkę, ale ciąg dalszy budowy rusza 5 stycznia.... wtedy zrobię zdjęcia.... obiecuję.... za pierwszą transzę z kredytu kupię sobie aparat..... Na razie są wykopane fundamenty i zalane betonem i ubity piasek.... więc niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.12.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 I to się nazywa niewiele???? Ja na taki stan czekałam z utęsknieniem. I było to dla mnie cos wielkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 fundamenty gotowe a my się dopiero teraz o tym dowiadujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.12.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 fundamenty gotowe a my się dopiero teraz o tym dowiadujemy Też mi się to nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.12.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Glamurku a co z Twoją budową? A zdjęcia to już 100 lat temu miały byc i co Nie mam aparatu, nie mam od kogo pożyczyć... nie mam czasu pojechać na działkę, ale ciąg dalszy budowy rusza 5 stycznia.... wtedy zrobię zdjęcia.... obiecuję.... za pierwszą transzę z kredytu kupię sobie aparat..... Na razie są wykopane fundamenty i zalane betonem i ubity piasek.... więc niewiele. Dziewczyno co Ty piszesz - najgorsza i najmniej pewna robota za Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.12.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Święta prawda. tylko fundamenty wstydz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.12.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Poszło nam to tak szybko i sprawnie ( tzn.nie nam-tylko ekipie...),że nawet nie przypuszczałam że to najgorszy etap budowy. Na razie nie wklejam zdjęć, ani nie piszę o tym, bo poczekam do stycznia i zacznę opisywać całe roboty budowlane.Tzn. chyba mnie źle zrozumieliście, bo nie mam jeszcze postawionych ścianek z bloczków betonowych. Są wykopane fundamenty, włożone te metalowe rurki związane i zalane betonem. I to wsio. 5 stycznia jedziemy z resztą ( o ile nam pogoda dopisze). Przyjedzie Pan od pompy ciepła i porobi swoje rury, rureczki i inne rzeczy. Bardzo się cieszę, bo załapiemy się na małą pompę ( niewielki metraż domu) i nie muszą być robione odwierty.... położy kolektory płaskie pod ziemią - i obniży nam się cena. Same odwietry to koszt około 14-17 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.12.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 A ja myślałam, że już macie stan 0 skończony ale mimo wszystko brak fotorelacji......... no comments:roll: Ile Was wyjdzie pompa ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.12.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 A ja myślałam, że już macie stan 0 skończony ale mimo wszystko brak fotorelacji......... no comments:roll: Ile Was wyjdzie pompa ciepła? no, odezwała sie ta , która zarzuca nas zdjęciami.... hmmm...no tak Ty nie masz dziennika... Pompa wyniesie jakieś 37 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.12.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 No właśnie, ja nie mam dzienniczka 37 tysięcy to chyba nie za dużo. Jeszcze jakiś czas temu ceny były od 50 w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.12.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 http://images48.fotosik.pl/41/13b8fd9282460864med.jpg Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.12.2008 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 No właśnie, ja nie mam dzienniczka 37 tysięcy to chyba nie za dużo. Jeszcze jakiś czas temu ceny były od 50 w górę. Ja mam wyceny również na 55 i 57 tyś... z innych firm. Niestety przy pompie ciepła najdroższe są odwierty - coś na zasadzie wyrzucenie pieniędzy do głębokiej dziury!!! no i ważną rolę odgrywa wielkość domu... nasza Zenia mieści się w małych domkach....ma 138 m2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts