Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cześć

napisz coś więcej

który etap?

jak ci idzie??

No i oczywiście też trzymam kciuki:)

II faza. Myślę, ze idzie mi całkiem nieźle :wiggle:

Na diecie (jeśli nazywać to dietą- ja się juz przyzwyczaiłam do takiego odżywiania ;)) jestem od końca maja.

Ubyło mnie 22 kg ;)

Za kciuki dziękuję :) Boję się trochę III fazy ;) Jeszcze troszkę mi zostało.

Monia, fajnie, że Szymek już dorasta do mniejszej ilości chorób. Teraz już tak będzie. Moje chłopaki....odpukać...bardzo rzadko chorują. Fajnie, że masz lepszą pracę. Może coś więcej na priv.:rolleyes: Ja mam cały czas tą samą pracę tylko jest jej z dnia na dzień coraz więcej.

Kasia, trzymam kciuki za szybkie wykończenie i czekam z niecierpliwością na zdjęcia.

Kasia to Ciebie już chyba nie widać skoro schudłaś 10 kilo

:jawdrop:

Romek widzę, że Ty też się zmniejszasz. Gratulacje. Trzymam kciuki za Ciebie.

Aneta, normalnie pokłony składam.

A nie boicie się skutków ubocznych potem. Co prawda czytałam o tej diecie, podobno są już pierwsze badania o skutkach ubocznych. Nie pamiętam dokładnie jakich ale można sobie wygooglać. Cholera, ja mam cały czas 25 kilo za dużo. Nie mogę się zmobilizować. Zła jestem na siebie , choć szczerze mówiąc sama sobie wmawiam, że mi jest trudno schudnąć z powodu choroby hormonalnej.