bobowa budowniczowa 12.09.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Tą świnkę to lepiej sobie zostaw na wykończeniówkę, a teraz jej nie rozbijaj tylko dorzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.09.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Nie wygrałam... i się cieszysz powinnaś płakać A mapki som a co tam sie będę martwić.. Mapki są, ale nie mogę ich odebrać.... o ironio losu!!!! Mój mąż wyjechał i nie mam auta. Po mapki jadę w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.09.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Idę zmyć farbę z włosów - zrobiłam sobie kolor dachówki , która mi się bardzo podoba - jak to było... " gorzka czekolada" - identyfikuję się z moją Zenobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.09.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Nie wygrałam... i się cieszysz powinnaś płakać A mapki som a co tam sie będę martwić.. Mapki są, ale nie mogę ich odebrać.... o ironio losu!!!! Mój mąż wyjechał i nie mam auta. Po mapki jadę w poniedziałek. Najważniejsze że są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.09.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Idę zmyć farbę z włosów - zrobiłam sobie kolor dachówki , która mi się bardzo podoba - jak to było... " gorzka czekolada" - identyfikuję się z moją Zenobią Jak wysuszysz się to prosimy o zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.09.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 bobowa a meble do kuchni masz już wybrane?? zdjęcia z moim nowym kolorem włosów wkleję wieczorkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.09.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Coraz bardziej sie boję...jeszcze mogę sie wycofać O matko , nie sprawdziłam totolotków - nawet nie mam numerków, bo nie ogladałam losowania.!!! Ale jestem zakręcona... Ani mi się waż tak nawet pomysleć, a co dopiero zrobić. Budowa to cała masa nerw, ale jaka potem przyjemność. Ja też niciewo nie wygrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.09.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 bobowa a meble do kuchni masz już wybrane?? zdjęcia z moim nowym kolorem włosów wkleję wieczorkiem.. Wybrane, niestety nie ma ich w internecie więc nie mgę poazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.09.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Lepiej powiedz,że chcesz nas powalić z nóg, jak już będą gotowe... Przed chwilą czytam początek komentarze do twojego dziennika...i doczytałam taką tresc... PS. Wszystkim Wam zazdroszczę, że już się mury pną do góry ja się teraz czuję tak samo...... nawet nie mam o czym pisać... bo cóż można teraz pisać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.09.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Coraz bardziej sie boję...jeszcze mogę sie wycofać O matko , nie sprawdziłam totolotków - nawet nie mam numerków, bo nie ogladałam losowania.!!! Ale jestem zakręcona... Ani mi się waż tak nawet pomysleć, a co dopiero zrobić. Budowa to cała masa nerw, ale jaka potem przyjemność. Ja też niciewo nie wygrałam. ...ja się chyba bardziej wkurzam,że nie mogę jeszcze ruszyć, bo papierki, papierki..... to się chyba nazywa... BEZRADNOść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.09.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 nawet nie mam o czym pisać... bo cóż można teraz pisać..... Jak to co??? Wszystko, a my chętnie pogaworzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.09.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Czytałyście kawał który umieściłam w moim dzienniku ...Dzisiaj koleżanka mi opowiedziała....myślałam,że padne...Jest taki życiowy...!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.09.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Tak znam ten kawł. A jaki sprzedawca zmyślny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.09.2008 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Mi by się taki przydał.... cały towar by wysprzedał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.09.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Idę robić obiad juniorowi I do obowiązków..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 12.09.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Łoł - doczekałaś się 2 stron w komentarzach - gratuluje. Wybacz że tak przelotem ale teraz mam bardzo mało czasu (korzystam z tego że siedzę jeszcze w pracy i przeglądam projekty domów - w sumie to jestem już po pracy ale muszę czekać na "szofera", mojego męża , który utknął na spotkaniu firmowym) i nie wszystko przeczytałam. Ogólnie my planujemy pompę cieplną. Mamy ponoć idealne warunki - i to opinia mojej Drugiej Połowy która się swojego czasu zaczytywała w informacjach na ten temat a nie jakiegoś przedstawiciela handlowego. U Ciebie wyniesie 17 tyś - to niedrogo - jak ja czytałam to niektórzy bulili za nią po 70 tyś i tego wydatku się najbardziej bałam - ale to były artykuły sprzed 2 lat a przez taki czas na ryku się może dużo zmienić. W jakim programie robisz wizualizacje pomieszczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.09.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Kawału nie znałam super A gdzie obiecane zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.09.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Lepiej powiedz,że chcesz nas powalić z nóg, jak już będą gotowe... Przed chwilą czytam początek komentarze do twojego dziennika...i doczytałam taką tresc... PS. Wszystkim Wam zazdroszczę, że już się mury pną do góry ja się teraz czuję tak samo...... nawet nie mam o czym pisać... bo cóż można teraz pisać..... A to było tak ...niedawno Zobaczysz jak czas szybko zleci i niedługo Twoją kuchnie będziemy podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.09.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Kawału nie znałam super A gdzie obiecane zdjęcie mąż zostawił aparat w banku i lipa...nie ma sprzętu, nie ma zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.09.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Glamurku świetne inspiracje. Dla mnie bezkonkurencyjna jest jadalnia nr. 3. a najbardziej zachwyciły mnie krzesła, i fason, i kolor. Zestaw jest taki nieoklepany. A Twoje królestwo jakby miało być moim, to zapewne wersja pierwsza wchodziłaby w grę. Nawet zlew wybrałaś taki jak ja. Ciekawe, czy to Teka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts