Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Coraz bardziej sie boję...jeszcze mogę sie wycofać ;)

O matko , nie sprawdziłam totolotków - nawet nie mam numerków, bo nie ogladałam losowania.!!!

Ale jestem zakręcona...

Ani mi się waż tak nawet pomysleć, a co dopiero zrobić. :evil: :lol: :wink:

Budowa to cała masa nerw, ale jaka potem przyjemność. :D

Ja też niciewo nie wygrałam. :(

Lepiej powiedz,że chcesz nas powalić z nóg, jak już będą gotowe...

Przed chwilą czytam początek komentarze do twojego dziennika...i doczytałam taką tresc... PS. Wszystkim Wam zazdroszczę, że już się mury pną do góry

ja się teraz czuję tak samo...... :cry:

nawet nie mam o czym pisać... bo cóż można teraz pisać..... :cry:

Coraz bardziej sie boję...jeszcze mogę sie wycofać ;)

O matko , nie sprawdziłam totolotków - nawet nie mam numerków, bo nie ogladałam losowania.!!!

Ale jestem zakręcona...

Ani mi się waż tak nawet pomysleć, a co dopiero zrobić. :evil: :lol: :wink:

Budowa to cała masa nerw, ale jaka potem przyjemność. :D

Ja też niciewo nie wygrałam. :(

...ja się chyba bardziej wkurzam,że nie mogę jeszcze ruszyć, bo papierki, papierki..... to się chyba nazywa... BEZRADNOść

Łoł - doczekałaś się 2 stron w komentarzach ;) - gratuluje.

Wybacz że tak przelotem ale teraz mam bardzo mało czasu (korzystam z tego że siedzę jeszcze w pracy i przeglądam projekty domów - w sumie to jestem już po pracy ale muszę czekać na "szofera", mojego męża :p, który utknął na spotkaniu firmowym) i nie wszystko przeczytałam.

Ogólnie my planujemy pompę cieplną. Mamy ponoć idealne warunki - i to opinia mojej Drugiej Połowy która się swojego czasu zaczytywała w informacjach na ten temat a nie jakiegoś przedstawiciela handlowego.

U Ciebie wyniesie 17 tyś - to niedrogo ;) - jak ja czytałam to niektórzy bulili za nią po 70 tyś i tego wydatku się najbardziej bałam - ale to były artykuły sprzed 2 lat a przez taki czas na ryku się może dużo zmienić.

W jakim programie robisz wizualizacje pomieszczeń?

Lepiej powiedz,że chcesz nas powalić z nóg, jak już będą gotowe...

Przed chwilą czytam początek komentarze do twojego dziennika...i doczytałam taką tresc... PS. Wszystkim Wam zazdroszczę, że już się mury pną do góry

ja się teraz czuję tak samo...... :cry:

nawet nie mam o czym pisać... bo cóż można teraz pisać..... :cry:

A to było tak ...niedawno :wink:

Zobaczysz jak czas szybko zleci i niedługo Twoją kuchnie będziemy podziwiać :lol: :lol: :lol: :lol:

Glamurku świetne inspiracje. :D

Dla mnie bezkonkurencyjna jest jadalnia nr. 3. a najbardziej zachwyciły mnie krzesła, i fason, i kolor. Zestaw jest taki nieoklepany.

A Twoje królestwo jakby miało być moim, to zapewne wersja pierwsza wchodziłaby w grę. :D Nawet zlew wybrałaś taki jak ja. Ciekawe, czy to Teka? :lol: