GLAMOURMUM 05.01.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień dobry Dzień dobry Romuś.... co się działo, że byłes smutny i zły??? Mam nadzieję, że już wszytsko ok...bo tęskniłam za Tobą. Pusto bez Ciebie było Cześc Stempelku Nie mialem humoru....ale juz mam Nie spodziewałem sie że możesz tęsknić Cieszę się że jesteś, bo pisałaś że będziesz dopiero w środę Miałam być dopiero w środę , ale najgorsze mnie ominęło... i pojechał mój mąż. Bardzo martwiłam się, że masz jakieś problemy...ale uspokoiło mnie to jak Monia napisała, że nie chodzi o dzieci.... (martwiłam się, że to może coś z maluszkami, albo nie daj Boże z żoną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Wszystko jest oki Po prostu raz się ma lepszy dzień, kiedy indziej gorszy...a ja ostatnie kilka dni miałem gorsze....ale dzisiaj już mam lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Wszystko jest oki Po prostu raz się ma lepszy dzień, kiedy indziej gorszy...a ja ostatnie kilka dni miałem gorsze....ale dzisiaj już mam lepszy Bardzo się cieszę Romuś, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A Pani to widziałem bardzo niegrzeczna bybła u Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A Pani to widziałem bardzo niegrzeczna bybła u Ani JA????? Ja tam z byłam z nich wszystkich najgrzeczniejsza :) Przeciez ja żywy Anioł jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień dobry Romku widzę, że już jesteś w lepszym nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A Pani to widziałem bardzo niegrzeczna bybła u Ani JA????? Ja tam z byłam z nich wszystkich najgrzeczniejsza :) Przeciez ja żywy Anioł jestem Tere fere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Przeciez ja żywy Anioł jestem skoro tak to jestem spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Glamurku obiecałaś nam zdjęcie marmurów z salonu, który otworzył Twój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień dobry Romku widzę, że już jesteś w lepszym nastroju cześć Moniu o wiele lepszym - bo jestem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Glamurku obiecałaś nam zdjęcie marmurów z salonu, który otworzył Twój mąż W sumie to ich nie mam.... bo zdjęcia które zrobił mój mąż są beznadziejne. Chodzi o jakość Ale jeżeli chodzi o kamienie to są wszystkie, które są dostępne na tej stronie. Bo to jest spółka właśnie z ta firmą.TUTAJ A sklepy nazywają się MARMOTEKA. STRONA Strona jest jeszcze w budowie, bo na razie jest beznadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień dobry Romku widzę, że już jesteś w lepszym nastroju cześć Moniu o wiele lepszym - bo jestem z Wami Aż tak nas lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień dobry Romku widzę, że już jesteś w lepszym nastroju cześć Moniu o wiele lepszym - bo jestem z Wami Aż tak nas lubisz no pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień dobry Romku widzę, że już jesteś w lepszym nastroju cześć Moniu o wiele lepszym - bo jestem z Wami Romuś nie mów tak.... bo sie zakocham.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Glamurku obiecałaś nam zdjęcie marmurów z salonu, który otworzył Twój mąż W sumie to ich nie mam.... bo zdjęcia które zrobił mój mąż są beznadziejne. Chodzi o jakość Ale jeżeli chodzi o kamienie to są wszystkie, które są dostępne na tej stronie. Bo to jest spółka właśnie z ta firmą.TUTAJ ale fajne te kamienie a mogę u Was kupic blat do łazienki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień dobry Romku widzę, że już jesteś w lepszym nastroju cześć Moniu o wiele lepszym - bo jestem z Wami Romuś nie mów tak.... bo sie zakocham.... a ja myślałem że juz jesteś zakochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień dobry Romku widzę, że już jesteś w lepszym nastroju cześć Moniu o wiele lepszym - bo jestem z Wami Aż tak nas lubisz no pewnie I z wzajemnością Ale to chyba już dawno wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Glamurku obiecałaś nam zdjęcie marmurów z salonu, który otworzył Twój mąż W sumie to ich nie mam.... bo zdjęcia które zrobił mój mąż są beznadziejne. Chodzi o jakość Ale jeżeli chodzi o kamienie to są wszystkie, które są dostępne na tej stronie. Bo to jest spółka właśnie z ta firmą.TUTAJ ale fajne te kamienie a mogę u Was kupic blat do łazienki???? pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień dobry Romku widzę, że już jesteś w lepszym nastroju cześć Moniu o wiele lepszym - bo jestem z Wami Aż tak nas lubisz no pewnie I z wzajemnością Ale to chyba już dawno wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień dobry Romku widzę, że już jesteś w lepszym nastroju cześć Moniu o wiele lepszym - bo jestem z Wami Romuś nie mów tak.... bo sie zakocham.... a ja myślałem że juz jesteś zakochana na razie tylko tęsknię.... ale do zakochania jeden krok, jeden, jedyny krok nic więcej ... tra la la la la la la la la la la la la la la la laaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts