Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

Witam bardzo serdecznie zapracowaną forumowiczkę...dołączam do klanu!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Życzę Ci krótszego oczekiwania na papierki...nam zajęło to ponad rok! :roll: :roll: :roll: ...ale wszystko już jest...zaczynamy na wiosnę! Inspiracje i pomysły masz świetne, pewnie i ja będę musiała w wolnym czasie :o :o coś poszperać po internecie, bo zima przeleci i trzeba będzie wiedzieć - co się chce!

Pozdrawiam! Aneta

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Glamurku świetne inspiracje. :D

Dla mnie bezkonkurencyjna jest jadalnia nr. 3. a najbardziej zachwyciły mnie krzesła, i fason, i kolor. Zestaw jest taki nieoklepany.

A Twoje królestwo jakby miało być moim, to zapewne wersja pierwsza wchodziłaby w grę. :D Nawet zlew wybrałaś taki jak ja. Ciekawe, czy to Teka? :lol:

Jasne,że Teka....

Edmar 70 - to dobrze,że mamy podobne gusta....w razie jak wpadnę do Milanówka...upiję się w pobliskim barze,to jak pomylę domy i wejdę do Twojego...to będę sie czuła jak u siebie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Witam cię Strumyczku - nowy osoby sa zawsze mile widziane na moim komentarzyku i na moim dzienniku...Cieszę sie i zapraszam do klanu.... Mam nadzieję,że zbieranie papierków zajmie mi dużo mniej czasu....bo już się umówiłąm z firmą budowlaną na stan "0" w tym roku... :lol:

Wpadaj często, pisz uwagi...a ja na pewno odwiedzać będę Wasz dziennik....

dzień doberek.....

i ja przyszłam się przywitać... papiórami się nie ma co przejmować tylko uzbroić po zęby w cierpliwość i poganiać na wszelkie sposoby - łazić dzwonić, znów łazić i znów dzwonić...może nie wiele to da, ale przynajmniej jest co robić i nie ma wyrzutów sumienia, że wszystko tak długo trwa.....

a ja kciałam tez napisac w sprawie Twych marzeń do jadalni - widziała fotki marki Wajnert - i moja rada zapomnij o ich.

jeśli jakość tych jadalni jest równa jakości ich wypoczynków to zapomnij...mam dwie sofy z ekoskóry Wajnerta w domu i po 3 latach jest wielka tragedia....gdybym wiedziała, że tak będą wyglądać to w życiu, powtarzam w życiu nie wydałabym na nie tych 5 tys, które dałam, choć przyznam że za nowości były piękne....

póki co pogratuluję jeszcze fajnych dzieciaczków....i życzę tego stanu 0 jak najszybciej...

pa

Dzień doberek......

dzięki, dzieki nitubaga. Ukłony po same pięty za ta wiadomość!!!

:roll:

Teraz ciężko z jakością za rozsądną cenę.....

Chyba,że zleciłabym zrobienie w tym wzorze innej firmie...jest to jakieś wyjście.

Z ta papierologią to jest masakra....jeszcze nigdy nie działała na mnie taka chęć posiadania białej kartki A4.....

Ręce opadająąąąąąąą....do samej ziemi.

Doberek :lol:

Glamurku koniecznie musisz się uzbroić w cierpliwość jeśli chodzi o papierologię, bo będziesz miała z nią do czynienia przez caaaaałą budowę. Myslę jednak, że potem, jak już zaczniesz budować te papiery nie będą Cię tak wkurzać, bo ............inne rzeczy będa Cię wkurzac......ups.......angażować :lol:

Doberek :lol:

Glamurku koniecznie musisz się uzbroić w cierpliwość jeśli chodzi o papierologię, bo będziesz miała z nią do czynienia przez caaaaałą budowę. Myslę jednak, że potem, jak już zaczniesz budować te papiery nie będą Cię tak wkurzać, bo ............inne rzeczy będa Cię wkurzac......ups.......angażować :lol:

Trafiłaś Aniu w samo sedno :lol:

Glamurku jeśli chodzi o przyłącze wody, to musisz znaleźć projektanta, który zrobi Ci projekt przyłącza wodociągowego, wraz ze wszystkimi uzgodnieniami. Musisz mu dostarczyć te warunki techniczne, które dostałaś i mapy do celów projektowych, które zamawiasz u geodety (UWAGA!!! każda mapka ważna jest tylko 3 m-ce!!!). Kiedy już będziesz miała projekt gotowy, wtedy musisz poszukać uprawnionej firmy, która zajmuje się przyłaczem wody. Niestety taka procedura trwa niekiedy bardzo długo.

Qurcze wszysto jest takie skomplikowane. :roll:

Glamurku jeśli chodzi o przyłącze wody, to musisz znaleźć projektanta, który zrobi Ci projekt przyłącza wodociągowego, wraz ze wszystkimi uzgodnieniami. Musisz mu dostarczyć te warunki techniczne, które dostałaś i mapy do celów projektowych, które zamawiasz u geodety (UWAGA!!! każda mapka ważna jest tylko 3 m-ce!!!). Kiedy już będziesz miała projekt gotowy, wtedy musisz poszukać uprawnionej firmy, która zajmuje się przyłaczem wody. Niestety taka procedura trwa niekiedy bardzo długo.

Qurcze wszysto jest takie skomplikowane. :roll:

czyli te mapki i czas oczekiwania za nimi to był mały pikuś - teraz dopiero się zaczniej jazda!!!!

A CZY TO JEST MI POTZREBNE DO ZłOżENIA DOKUMENTóW NA POZOWLENIE NA BUDOWę ?????