Strumyczek 14.09.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Witam bardzo serdecznie zapracowaną forumowiczkę...dołączam do klanu!! Życzę Ci krótszego oczekiwania na papierki...nam zajęło to ponad rok! ...ale wszystko już jest...zaczynamy na wiosnę! Inspiracje i pomysły masz świetne, pewnie i ja będę musiała w wolnym czasie coś poszperać po internecie, bo zima przeleci i trzeba będzie wiedzieć - co się chce! Pozdrawiam! Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.09.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Glamurku świetne inspiracje. Dla mnie bezkonkurencyjna jest jadalnia nr. 3. a najbardziej zachwyciły mnie krzesła, i fason, i kolor. Zestaw jest taki nieoklepany. A Twoje królestwo jakby miało być moim, to zapewne wersja pierwsza wchodziłaby w grę. Nawet zlew wybrałaś taki jak ja. Ciekawe, czy to Teka? Jasne,że Teka.... Edmar 70 - to dobrze,że mamy podobne gusta....w razie jak wpadnę do Milanówka...upiję się w pobliskim barze,to jak pomylę domy i wejdę do Twojego...to będę sie czuła jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.09.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Witam cię Strumyczku - nowy osoby sa zawsze mile widziane na moim komentarzyku i na moim dzienniku...Cieszę sie i zapraszam do klanu.... Mam nadzieję,że zbieranie papierków zajmie mi dużo mniej czasu....bo już się umówiłąm z firmą budowlaną na stan "0" w tym roku... Wpadaj często, pisz uwagi...a ja na pewno odwiedzać będę Wasz dziennik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dzień doberek..... i ja przyszłam się przywitać... papiórami się nie ma co przejmować tylko uzbroić po zęby w cierpliwość i poganiać na wszelkie sposoby - łazić dzwonić, znów łazić i znów dzwonić...może nie wiele to da, ale przynajmniej jest co robić i nie ma wyrzutów sumienia, że wszystko tak długo trwa..... a ja kciałam tez napisac w sprawie Twych marzeń do jadalni - widziała fotki marki Wajnert - i moja rada zapomnij o ich. jeśli jakość tych jadalni jest równa jakości ich wypoczynków to zapomnij...mam dwie sofy z ekoskóry Wajnerta w domu i po 3 latach jest wielka tragedia....gdybym wiedziała, że tak będą wyglądać to w życiu, powtarzam w życiu nie wydałabym na nie tych 5 tys, które dałam, choć przyznam że za nowości były piękne.... póki co pogratuluję jeszcze fajnych dzieciaczków....i życzę tego stanu 0 jak najszybciej... pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.09.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzień doberek...... dzięki, dzieki nitubaga. Ukłony po same pięty za ta wiadomość!!! Teraz ciężko z jakością za rozsądną cenę..... Chyba,że zleciłabym zrobienie w tym wzorze innej firmie...jest to jakieś wyjście. Z ta papierologią to jest masakra....jeszcze nigdy nie działała na mnie taka chęć posiadania białej kartki A4..... Ręce opadająąąąąąąą....do samej ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.09.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Doberek Glamurku koniecznie musisz się uzbroić w cierpliwość jeśli chodzi o papierologię, bo będziesz miała z nią do czynienia przez caaaaałą budowę. Myslę jednak, że potem, jak już zaczniesz budować te papiery nie będą Cię tak wkurzać, bo ............inne rzeczy będa Cię wkurzac......ups.......angażować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.09.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Doberek Glamurku koniecznie musisz się uzbroić w cierpliwość jeśli chodzi o papierologię, bo będziesz miała z nią do czynienia przez caaaaałą budowę. Myslę jednak, że potem, jak już zaczniesz budować te papiery nie będą Cię tak wkurzać, bo ............inne rzeczy będa Cię wkurzac......ups.......angażować Trafiłaś Aniu w samo sedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.09.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 wiem, wiem...niecierpliwa ogromnie jestem.... Ale jak już sobie poczytam te wasze dzienniki...to mnie już taka złość ( czyt. zazdrość)bierze,że szok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.09.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Glamurku podczas budowy musisz się nauczyć: 1. Cierpliwości 2. Opierdalania 3. Szacunku do siebie 4. Gospodarowania (czyt. rozciągania) czasem 5. Negocjowania z mężem i parę innych, których teraz nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.09.2008 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 czyli 10 przykazań Budowlańca.... Na razie najlepiej mi idzie punkt.... hmmm, chyba 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.09.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 A mnie punkt 2 nigdy nie wychodził za dobrze. Ale uczę się pilnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 hm.... u mnie najlepiej idzie z 5 i 3 , ale ostatnio nabieram wprawy w 2.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.09.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Glamurku jeśli chodzi o przyłącze wody, to musisz znaleźć projektanta, który zrobi Ci projekt przyłącza wodociągowego, wraz ze wszystkimi uzgodnieniami. Musisz mu dostarczyć te warunki techniczne, które dostałaś i mapy do celów projektowych, które zamawiasz u geodety (UWAGA!!! każda mapka ważna jest tylko 3 m-ce!!!). Kiedy już będziesz miała projekt gotowy, wtedy musisz poszukać uprawnionej firmy, która zajmuje się przyłaczem wody. Niestety taka procedura trwa niekiedy bardzo długo. Qurcze wszysto jest takie skomplikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.09.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Glamurku jeśli chodzi o przyłącze wody, to musisz znaleźć projektanta, który zrobi Ci projekt przyłącza wodociągowego, wraz ze wszystkimi uzgodnieniami. Musisz mu dostarczyć te warunki techniczne, które dostałaś i mapy do celów projektowych, które zamawiasz u geodety (UWAGA!!! każda mapka ważna jest tylko 3 m-ce!!!). Kiedy już będziesz miała projekt gotowy, wtedy musisz poszukać uprawnionej firmy, która zajmuje się przyłaczem wody. Niestety taka procedura trwa niekiedy bardzo długo. Qurcze wszysto jest takie skomplikowane. czyli te mapki i czas oczekiwania za nimi to był mały pikuś - teraz dopiero się zaczniej jazda!!!! A CZY TO JEST MI POTZREBNE DO ZłOżENIA DOKUMENTóW NA POZOWLENIE NA BUDOWę ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.09.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Glamurku najważniejszy dla Ciebie jest teraz punkt 4 z warunków przyłączenia....bynajmniej nie z przykazań budowlańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.09.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 nitubaga i edmar70 - brawo za postępy, uczcie się pilnie, bo potem przyjdzie Wam szkolić młodsze koleżanki.... No dobra, może nie młodsze, ale mniej doświadczone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 A CZY TO JEST MI POTZREBNE DO ZłOżENIA DOKUMENTóW NA POZOWLENIE NA BUDOWę ????? Dzięki Bogu NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.09.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Glamurku najważniejszy dla Ciebie jest teraz punkt 4 z warunków przyłączenia....bynajmniej nie z przykazań budowlańca Dobra, w takim razie od jutra zaczynam poszukiwania...... A mój Junior ma katar....a u niego tak blisko od kataru do zapalenia oskrzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.09.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 A CZY TO JEST MI POTZREBNE DO ZłOżENIA DOKUMENTóW NA POZOWLENIE NA BUDOWę ????? Dzięki Bogu NIE!!! Na reszcie dobra wiadomość.... Dziękuję Wam za pomoc.... http://images29.fotosik.pl/275/d1ad1b2698f2e150.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.09.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Kto pyta, nie błądzi!!! Już siem poczęstowałam. Pyyyyycha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts