Rom 05.01.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Glamurku obiecałaś nam zdjęcie marmurów z salonu, który otworzył Twój mąż W sumie to ich nie mam.... bo zdjęcia które zrobił mój mąż są beznadziejne. Chodzi o jakość Ale jeżeli chodzi o kamienie to są wszystkie, które są dostępne na tej stronie. Bo to jest spółka właśnie z ta firmą.TUTAJ ale fajne te kamienie a mogę u Was kupic blat do łazienki???? pewnie a ile by kosztował taki blat 2m długi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień dobry Romku widzę, że już jesteś w lepszym nastroju cześć Moniu o wiele lepszym - bo jestem z Wami Romuś nie mów tak.... bo sie zakocham.... a ja myślałem że juz jesteś zakochana na razie tylko tęsknię.... ale do zakochania jeden krok, jeden, jedyny krok nic więcej ... tra la la la la la la la la la la la la la la la laaaaaaaaa co za humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Glamurku obiecałaś nam zdjęcie marmurów z salonu, który otworzył Twój mąż W sumie to ich nie mam.... bo zdjęcia które zrobił mój mąż są beznadziejne. Chodzi o jakość Ale jeżeli chodzi o kamienie to są wszystkie, które są dostępne na tej stronie. Bo to jest spółka właśnie z ta firmą.TUTAJ A sklepy nazywają się MARMOTEKA. STRONA Strona jest jeszcze w budowie, bo na razie jest beznadzieja Szkoda, ze nie masz zdjeć Mi sie najbardziej podobają onyxy. A co to są silestone? To jakiś sztuczny kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Glamurku obiecałaś nam zdjęcie marmurów z salonu, który otworzył Twój mąż W sumie to ich nie mam.... bo zdjęcia które zrobił mój mąż są beznadziejne. Chodzi o jakość Ale jeżeli chodzi o kamienie to są wszystkie, które są dostępne na tej stronie. Bo to jest spółka właśnie z ta firmą.TUTAJ ale fajne te kamienie a mogę u Was kupic blat do łazienki???? pewnie a ile by kosztował taki blat 2m długi ??? wybierz kolor, rodzaj... a ja to wyślę do mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Glamurku obiecałaś nam zdjęcie marmurów z salonu, który otworzył Twój mąż W sumie to ich nie mam.... bo zdjęcia które zrobił mój mąż są beznadziejne. Chodzi o jakość Ale jeżeli chodzi o kamienie to są wszystkie, które są dostępne na tej stronie. Bo to jest spółka właśnie z ta firmą.TUTAJ A sklepy nazywają się MARMOTEKA. STRONA Strona jest jeszcze w budowie, bo na razie jest beznadzieja Szkoda, ze nie masz zdjeć Mi sie najbardziej podobają onyxy. A co to są silestone? To jakiś sztuczny kamień? SILETSONE jest wykonane z nieporowatego kwarcu. Obecnie blaty Silestone to jedyne kwarcowe blaty, które mają wbudowaną osłonę Microban , która hamuje rozprzestrzenianie się groźnych bakterii takich jak Salmonella , E-coli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień dobry Romku widzę, że już jesteś w lepszym nastroju cześć Moniu o wiele lepszym - bo jestem z Wami Romuś nie mów tak.... bo sie zakocham.... a ja myślałem że juz jesteś zakochana na razie tylko tęsknię.... ale do zakochania jeden krok, jeden, jedyny krok nic więcej ... tra la la la la la la la la la la la la la la la laaaaaaaaa a jak mąż wejzie i to przeczyta????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień dobry Romku widzę, że już jesteś w lepszym nastroju cześć Moniu o wiele lepszym - bo jestem z Wami Romuś nie mów tak.... bo sie zakocham.... a ja myślałem że juz jesteś zakochana na razie tylko tęsknię.... ale do zakochania jeden krok, jeden, jedyny krok nic więcej ... tra la la la la la la la la la la la la la la la laaaaaaaaa a jak mąż wejzie i to przeczyta????? hmmmm, będe musiała przyznac się do moich uczuć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień dobry Romku widzę, że już jesteś w lepszym nastroju cześć Moniu o wiele lepszym - bo jestem z Wami Romuś nie mów tak.... bo sie zakocham.... a ja myślałem że juz jesteś zakochana na razie tylko tęsknię.... ale do zakochania jeden krok, jeden, jedyny krok nic więcej ... tra la la la la la la la la la la la la la la la laaaaaaaaa a jak mąż wejzie i to przeczyta????? hmmmm, będe musiała przyznac się do moich uczuć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Ten marmur jest świetny http://www.interstone.pl/userFiles/messages/descr_min/Nero_Tunezi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Glamurku obiecałaś nam zdjęcie marmurów z salonu, który otworzył Twój mąż W sumie to ich nie mam.... bo zdjęcia które zrobił mój mąż są beznadziejne. Chodzi o jakość Ale jeżeli chodzi o kamienie to są wszystkie, które są dostępne na tej stronie. Bo to jest spółka właśnie z ta firmą.TUTAJ A sklepy nazywają się MARMOTEKA. STRONA Strona jest jeszcze w budowie, bo na razie jest beznadzieja Szkoda, ze nie masz zdjeć Mi sie najbardziej podobają onyxy. A co to są silestone? To jakiś sztuczny kamień? Moniu ja sobie TAKI wybrałam do łazienki na góręi. Wbuduję go koło prysznica i oświetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Kasiu, wiesz może w jakich cenach są te blaty silestone?Mi potrzebny bedzie biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Piękny http://www.interstone.pl/userFiles/products/photo/Onyx_zielony.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Ten mamrmur jest świetny http://www.interstone.pl/userFiles/messages/descr_min/Nero_Tunezi.jpg już go kiedyś pokazywałam u Edytki Jest boski za razem, ale z drugiej strony przerażają mnie te żyłki. Jak znajdę to pokaże ci jak wygląda cała płyta...jaki to jest efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a ja sam nie wiem co mam o tych kamieniach mysleć do łazienki mam parapety marmurowe i jak przeleje wodę w doniczce i się przeleje z podstawka na parapet i wyschnie ta woda to okropnie to wygląda i okropnie się myje (ufff ale rozbudowane zdanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Ten mamrmur jest świetny http://www.interstone.pl/userFiles/messages/descr_min/Nero_Tunezi.jpg już go kiedyś pokazywałam u Edytki Jest boski za razem, ale z drugiej strony przerażają mnie te żyłki. Jak znajdę to pokaże ci jak wygląda cała płyta...jaki to jest efekt. Czekam. Mimo tych żyłek musi wyglądać świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Nie mogę otworzyć cennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Kasiu, wiesz może w jakich cenach są te blaty silestone? Mi potrzebny bedzie biały. Moniu nie wiem, ale się dowiem i dam ci znać Możesz sobie kupić bezpośrednio pod Warszawą w interstone. Jak powołasz się na Tomka , to na pewno opuszczą ci cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Kasiu, wiesz może w jakich cenach są te blaty silestone? Mi potrzebny bedzie biały. Moniu nie wiem, ale się dowiem i dam ci znać Możesz sobie kupić bezpośrednio pod Warszawą w interstone. Jak powołasz się na Tomka , to na pewno opuszczą ci cenę Do samego zakupu to ja jeszcze mam troche czasu ale musze wcześniej zorientować się w cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Kasiu, wiesz może w jakich cenach są te blaty silestone? Mi potrzebny bedzie biały. Moniu nie wiem, ale się dowiem i dam ci znać Możesz sobie kupić bezpośrednio pod Warszawą w interstone. Jak powołasz się na Tomka , to na pewno opuszczą ci cenę Do samego zakupu to ja jeszcze mam troche czasu ale musze wcześniej zorientować się w cenach. Pisze ci tak na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Monia silestone to koszt od 450 zł brutto za 1 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts