monia77w1 06.01.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A mi się podoba Zuzanna A ja myslałam, ze będzie Zosia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.01.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A mi się podoba Zuzanna A ja myslałam, ze będzie Zosia. Zawsze może być Zosia i Zuzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Romku, to Ty masz sny prorocze. Gorzej jak np. Zenobia i Genowefa Ci się wyśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.01.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Romku, to Ty masz sny prorocze. Gorzej jak np. Zenobia i Genowefa Ci się wyśni. Zenobia...????? , to bardzo piękne imię..... a jeszcze piękniejszy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Romku, to Ty masz sny prorocze. Gorzej jak np. Zenobia i Genowefa Ci się wyśni. Zenobia...????? , to bardzo piękne imię..... a jeszcze piękniejszy dom Upsss... Sorrrrrry Nie wiem skąd mi to przyszło do głowy. Zenobia będzie piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.01.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Romku, to Ty masz sny prorocze. Gorzej jak np. Zenobia i Genowefa Ci się wyśni. Zenobia...????? , to bardzo piękne imię..... a jeszcze piękniejszy dom Upsss... Sorrrrrry Nie wiem skąd mi to przyszło do głowy. Zenobia będzie piękna Ja i Zenobia wybaczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.01.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 hahahahha Edytko ale podpadłaś z tą Zenobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dzięki Glamurku. Jeszcze do tej pory zachodzę w łeb, co mi do głowy przyszło. Dobrze, że to nie Ty tak masz na imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Powiem Ci, ze nigdy nie zgłębiałam tematu adopcji i rodzin zastepczych wiec tak tylko sobie gdybam i zastanawiam się czy sa jakieś inne prawne rozwiazania. A dlaczego jeszcze nikt nie wystąpił o odebranie praw rodzicielskich temu panu skoro nie zajmuje się dzieckiem i nie ma perspektyw, ze będzie to robił? niestety w naszym prawie jest tak, że dopóki rodzic nie krzywdzi dziecka fizycznie nie ma podstaw do odbierania mu praw rodzicielskich, bo zawsze może być tak ,że coś takiego "tatusia" pierdol.....nie w głowę i może się nawrócić. najlepiej iść do dobrego prawnika odnośnie spraw rodzinnych a moze da radę z samym ojcem pogadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.01.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Edytko ale się obśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.01.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Edytko ale się obśmiałam ładnie to się tak wyśmiewać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Edytko ale się obśmiałam ładnie to się tak wyśmiewać?? Czyż nie dobija się koni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.01.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 baba z wozu...koniom lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 baba z wozu...koniom lżej Bardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.01.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dzięki Glamurku. Jeszcze do tej pory zachodzę w łeb, co mi do głowy przyszło. Dobrze, że to nie Ty tak masz na imię. Edytko ja sie kompletnie nie gniewam. Przyznam szczerze, że sama nazwa mojego domku jest fatalna i zdrabniam ją do Zeni..... Także spoko, nie było tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.01.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A coś dzienniczek stanął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.01.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A coś dzienniczek stanął Bo za oknem -19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.01.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 O cholera ciekawe czy odpalę samochód jak wyjdę z pracy wczoraj rano nie odpaliłem w nocy podładowałem akumulator i rano nie było już problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.01.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 O cholera ciekawe czy odpalę samochód jak wyjdę z pracy wczoraj rano nie odpaliłem w nocy podładowałem akumulator i rano nie było już problemów Jak nie odpalisz to dzwoń , przyjadę i weźmiemy na zapych drania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.01.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 O cholera ciekawe czy odpalę samochód jak wyjdę z pracy wczoraj rano nie odpaliłem w nocy podładowałem akumulator i rano nie było już problemów Jak nie odpalisz to dzwoń , przyjadę i weźmiemy na zapych drania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts