Rom 06.01.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 a długo będę stał na tym mrozie? nie mam czapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.01.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 a długo będę stał na tym mrozie? nie mam czapki Romuś jestem w pełnej gotowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.01.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 a długo będę stał na tym mrozie? nie mam czapki Romuś jestem w pełnej gotowości to czuwaj przy telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.01.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No i jak, odpalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Pewnie jeszcze nie dojechał Nienawidzę skrobania szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.01.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ja w tamtym roku stwierdziłam, ze nie chce mi się odsnieżać bocznej szyby i wpadłam na super pomysł, ze jak otworzę sobie okno to śnieg sam spadnie Niestety nie spadł a ja zerwałam linkę i jechałam do domu z otwartym oknem Całe szczęście miałam tylko 2 kilometry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.01.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No no no ale miłosnie było Witam wieczorkiem Czy ktoś tu jest????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Glamorciu, odpowiem u ciebie: schody betonowe, jedynie stopnie drewniane, podstopnice farba strukturalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dzień Dobry Samochód wczoraj odpalił Ciekawe co będzie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.01.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dzień Dobry Samochód wczoraj odpalił Ciekawe co będzie dzisiaj mówią, ze najmroźniejsze noce juz za nami przed nami ... jedynie snieżyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A coś dzienniczek stanął pewnie jak i u każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ja w tamtym roku stwierdziłam, ze nie chce mi się odsnieżać bocznej szyby i wpadłam na super pomysł, ze jak otworzę sobie okno to śnieg sam spadnie Niestety nie spadł a ja zerwałam linkę i jechałam do domu z otwartym oknem Całe szczęście miałam tylko 2 kilometry genialny pomysł odmroziłas sobie chyba co nieco w czasie jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dzień Dobry Samochód wczoraj odpalił Ciekawe co będzie dzisiaj mówią, ze najmroźniejsze noce juz za nami przed nami ... jedynie snieżyce ja już wolę śniegi niż takie mrozy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.01.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dzień dobry... Dzięki Kasiu za info...schody sa bardzo ładne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.01.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ja w tamtym roku stwierdziłam, ze nie chce mi się odsnieżać bocznej szyby i wpadłam na super pomysł, ze jak otworzę sobie okno to śnieg sam spadnie Niestety nie spadł a ja zerwałam linkę i jechałam do domu z otwartym oknem Całe szczęście miałam tylko 2 kilometry genialny pomysł odmroziłas sobie chyba co nieco w czasie jazdy Była taka widocznosc, ze jechałam ze 30 na godzinę a przy takiej predkosci cieżko sobie cos odmrozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.01.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A tak wogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.01.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dzień Dobry Samochód wczoraj odpalił Ciekawe co będzie dzisiaj mówią, ze najmroźniejsze noce juz za nami przed nami ... jedynie snieżyce ja już wolę śniegi niż takie mrozy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ja też. Przy takim mrozie to nawet nie można wyjść z dziećmi na dwór i bałwana ulepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.01.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dzień Dobry Samochód wczoraj odpalił Ciekawe co będzie dzisiaj mówią, ze najmroźniejsze noce juz za nami przed nami ... jedynie snieżyce ja już wolę śniegi niż takie mrozy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ja też. Przy takim mrozie to nawet nie można wyjść z dziećmi na dwór i bałwana ulepić A ja i moje dzieciaki zdecydowanie wolimy wygrzewać się na słońcu i jeżdzić na rolkach po Malcie Chociaż moja starsza latorośl wyjeżdża na białą szkołę na tydzień na narty i jest bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.01.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A my najbardziej lubimy lezec na piasku i leniuchować albo pływać kajakiem po jeziorach. Ale do wakacji to jeszcze kupa czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ech.... a jak się patrzy za okno to sie wydaje, że to jeszcze wieczność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts