markoto 13.01.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Glamour a co sie dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.01.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 i co słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.01.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 i co słychać?? W sumie to nic się nie dzieje.... wkurza mnie ta pogoda. Chciałabym stawiać mury a teraz stoimy , bo mróz się trzyma. Cholera, pierwszy raz w życiu wkurza mnie zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.01.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Oj jak ja Cię rozumiem z ta pogodą Ja miałam przestój 3 tygodnie (na samym początku) bo non stop lało Są już w tej Szwajcarii?????? Jakie wieści????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.01.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Oj jak ja Cię rozumiem z ta pogodą Ja miałam przestój 3 tygodnie (na samym początku) bo non stop lało Są już w tej Szwajcarii?????? Jakie wieści????? We wtorek wylatują do Houston do Stanów. Znaleźli jakiegoś polskiego lekarza, który pracuje w klinice i wynalazł jakieś nowe lekarstwo. Masakryczny koszt...ale co się nie robi,żeby ratować dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.01.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Tu dobrzy ludzie na forum som może warto to nagłośnić i zrzutkę zrobić To i tak będzie kropla w morzu ................ale zawsze to coś więcej niż nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.01.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Tu dobrzy ludzie na forum som może warto to nagłośnić i zrzutkę zrobić To i tak będzie kropla w morzu ................ale zawsze to coś więcej niż nic Ja nie mam odwagi na takie akcje. Zresztą nie wiem, czy oni wyrazili by zgodę na to,żeby aż tak pogłaśniać sprawę. Bardzo zamknęli się w sobie z tym problemem. Z rodziny to tylko my wiemy, jak bardzo jest to poważne. Nie dawno sprzedali mieszkanie i całość przeznaczyli na leczenie.Leczenie może trwać około roku a miesiąc leczenia kosztuje 15 tyś dolarów.Ten lekarz pomógł im i już znalazł im mieszkanie za 350 dolarów bardzo blisko kliniki. Mam nadzieję, że uda się i leczenie przyniesie poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 19.01.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 o kurcze! trzymam za Małą kciuki...nie wyobrażam sobie ... Dzień dobry!!! Dlaczego ja nie znajduję zdjęć wykopanych fundamentów? Dzięki Glamko za pamięć i odwiedzanie mnie mimo mojej nieobecności(chwilowej) Jak sprawy pompy ?odwierty zalegalizowane?zazdroszczę Wam tych odwiertów ,bo to jednak najbardziej niezawodne źródło,przy naszym pozimym,mimo ze dużo tańsze jest wiele wątpliwości no i z czasem jest mniej wydajne.Projekt instalacji Pan M już doręczył? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.01.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 to jest dobry pomysł z akcją zbierania pieniedzypomyśl, pewnie wartonajlepiej jakby konto rodziców było może podpytaj dziadków? rodzeńśtwo ich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Trzymam kciuki za małą i za rodziców Skoro chcą leczyć to jest szansa....................i tej wersji będę się trzymać A jak u Ciebie Kasiu Poprawiło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ja też jestem za taką akcją. To kolosalna kwota i trzeba pomóc, przecież każdy z nas może być kiedyś w takiej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.01.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ja też się podpisuje - jak można pomóc, to trzeba pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.01.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 To co mam napisać i gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Na forum są wątki z aukacjami charytawnymi ale moze najpierw skontaktuj się z redakcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 To co mam napisać i gdzie??? Kasiu, jakbym siebie słyszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Czego zabrakło w Bla, bla , bla... MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM NIESAMOWICIE SZCZĘŚLIWA....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( w komentarzyku zabrakło gratulacji ........ ) ja składam gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 To co mam napisać i gdzie??? Kasiu, jakbym siebie słyszała ja jestem za tym, żeby skontaktować się z redakcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.01.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 To co mam napisać i gdzie??? Kasiu, jakbym siebie słyszała ja jestem za tym, żeby skontaktować się z redakcją napisze do nich jak tylko dostanę zgodę rodziców dziewczynki. Oni muszą podać mi swój numer konta....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 to życzę, by rodzice się zgodzili, by móc im pomóc zdrówka dla maleńkiej życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 oj ale masz przeprawę z rodzinką współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts