Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj jak ja Cię rozumiem z ta pogodą :roll:

Ja miałam przestój 3 tygodnie (na samym początku) bo non stop lało :evil: :evil: :evil: :evil:

Są już w tej Szwajcarii??????

Jakie wieści?????

We wtorek wylatują do Houston do Stanów. Znaleźli jakiegoś polskiego lekarza, który pracuje w klinice i wynalazł jakieś nowe lekarstwo.

Masakryczny koszt...ale co się nie robi,żeby ratować dziecko

Tu dobrzy ludzie na forum som :lol:

może warto to nagłośnić i zrzutkę zrobić :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

To i tak będzie kropla w morzu ................ale zawsze to coś więcej niż nic :D :D :D :D :D :D

Ja nie mam odwagi na takie akcje.

Zresztą nie wiem, czy oni wyrazili by zgodę na to,żeby aż tak pogłaśniać sprawę. Bardzo zamknęli się w sobie z tym problemem. Z rodziny to tylko my wiemy, jak bardzo jest to poważne.

Nie dawno sprzedali mieszkanie i całość przeznaczyli na leczenie.Leczenie może trwać około roku a miesiąc leczenia kosztuje 15 tyś dolarów.Ten lekarz pomógł im i już znalazł im mieszkanie za 350 dolarów bardzo blisko kliniki.

Mam nadzieję, że uda się i leczenie przyniesie poprawę.

o kurcze! :o trzymam za Małą kciuki...nie wyobrażam sobie :-? :( ...

Dzień dobry!!!

Dlaczego ja nie znajduję zdjęć wykopanych fundamentów?

Dzięki Glamko za pamięć i odwiedzanie mnie mimo mojej nieobecności(chwilowej)

Jak sprawy pompy ?odwierty zalegalizowane?zazdroszczę Wam tych odwiertów ,bo to jednak najbardziej niezawodne źródło,przy naszym pozimym,mimo ze dużo tańsze jest wiele wątpliwości no i z czasem jest mniej wydajne.Projekt instalacji Pan M już doręczył?

Pozdrawiam