efilo 22.01.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Glamciu oczywiście nie wiem o co chodzi ale powiem Ci że nie dziwię się że załapałaś doła. Olej ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dzień Dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Glamurku, samo życie.... A co się stało na NK? nie powiesz mi, że ktoś publicznie napisał coś, czego nie powinien A tak wogóle... To ja Cię mam już w swoich znajomych?? Gratuluję pozwolenia, bardzo się cieszę, że już niedługo zacznie się spełnianie kolejnych marzeń Trzymam kciuki za same sukcesy Oczywiście, że mnie masz..... na NK.., jak by mogło być inaczej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Glamciu oczywiście nie wiem o co chodzi ale powiem Ci że nie dziwię się że załapałaś doła. Olej ich. Efilo... szkoda gadać...wygląda na to,że muszę się całej rodzinie tłumaczyć z moich planów i informować ich o naszej pracy i pewnie zarobkach, w przeciwnym razie jestem obgadywana, że sobie bzdury wypisuję, że domu nie buduję , że mój mąż nie prowadzi sprzedaży marmurów, że doceniam sie wypisując bzdury o adopcji dziecka. Bez przerwy wystawiają mnie na pośmiewisko i jadą po mnie jak po świni. Nie mam pojęcia dlaczego oni mnie tak nienawidzą...... Już się nie dołuję i w sumie nie dołowałam się przez to...... ale jest to bardzo przykre!!!!! - ale teraz mam to gdzieś!!!! Niech sobie gadają, niech im to na zdrowie wyjdzie !!!! a ja i tak będę robiła swoje. Hmmmmmm, jakoś życie mnie pod względem rodziny nie rozpieszczało !!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.01.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 cześć Kasiulka! G R A T U L U J Ę!!!!!! Trzymam kciuki za pogodę, bo sama pamietam jakie to było dla mnie ważne. I się zacznie.... Rodzina...hmmmm....... co to za rodzina Kasiu, czy Twoja rodzina czyta forum? Czy powiedziałaś im prosto w oczy, to co tu napisałas? A ostatni akapit, to do kogo był skierowany? Przepraszam, że pytam, ale nie bardzo rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kasiu gratuluje asertywności i podejścia do tematu. A niech sobie myślą co chcą!!!! Miej to kompletnie w doooopie Jeżeli mają taki problem to niech to pozostanie tylko i wyłacznie ICH problem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Glamciu pewnie miałaś już dość dlatego napisałaś co napisałaś. trudno mi powiedzieć jak bym się zachowała w takiej sytuacji. wydaje mi się jednak że po prostu takie rzeczy lepiej ignorować. skoro masz taką głupią i toksyczną ciotkę to Twoje tłumaczenie że nie zmyślasz tylko podjudzi ją do dalszego wylewania jadu. tacy ludzie są niereformowalni. są chorzy z zawiści i nie interesują ich rzeczowe argumenty bo są zbyt zaślepieni żeby cokolwiek rozumieć. najlepszą metodą na osobę toksyczną jest ignorowanie i odcięcie się. wchodzenie w jakiekolweik dyskusje prowadzi donikąd. tylko sobie życie zatrujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 cześć Kasiulka! G R A T U L U J Ę!!!!!! Trzymam kciuki za pogodę, bo sama pamietam jakie to było dla mnie ważne. I się zacznie.... Rodzina...hmmmm....... co to za rodzina Kasiu, czy Twoja rodzina czyta forum? Czy powiedziałaś im prosto w oczy, to co tu napisałas? A ostatni akapit, to do kogo był skierowany? Przepraszam, że pytam, ale nie bardzo rozumiem. Edyś tutaj chodzi o moja "ukochaną rodzinę", która przeczytała na forum, że się budujemy, że Tomek założył nową firmę z marmoteką, że chcemy zaadoptować dziecko i wogóle ...jak to jest, że dostaliśmy kredyt. Odnoszę wrażenie , że ona nie może znieść faktu, że lepiej mi się powodzi niż może jej dzieciom..... Ale każdy jest kowalem własnego losu.....Wszyscy widzą tylko dobra materialne, ale nikt nie widzi tego, ile wyrzeczeń nas to kosztowało.... i jaką ciężką pracą to zdobyliśmy... nic nam z nieba nie spadło... moja sytuację rodzinną znasz a Tomek tez pochodzi z biednej rodziny, której nie stać na to,żeby nam dawać pieniądze..... Wyobraź sobie, że napisałam do nich wysyłając im linka do dziennika , gdzie napisane są wyjaśnienia... a ona mi na to,że jak mam coś do jej rodziców to mam im powiedzieć.... kur............ ja coś chcę od jej rodziców...przecież przez to, że obgadują mnie odkąd się urodziłam nie mam z nimi żadnego kontaktu.... to oni bez przerwy mają jakieś obiekcje pod moim adresem....na mnie wyjątkowo się uparli!!!!!! Jakaś PARANOJA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Glamciu pewnie miałaś już dość dlatego napisałaś co napisałaś. trudno mi powiedzieć jak bym się zachowała w takiej sytuacji. wydaje mi się jednak że po prostu takie rzeczy lepiej ignorować. skoro masz taką głupią i toksyczną ciotkę to Twoje tłumaczenie że nie zmyślasz tylko podjudzi ją do dalszego wylewania jadu. tacy ludzie są niereformowalni. są chorzy z zawiści i nie interesują ich rzeczowe argumenty bo są zbyt zaślepieni żeby cokolwiek rozumieć. najlepszą metodą na osobę toksyczną jest ignorowanie i odcięcie się. wchodzenie w jakiekolweik dyskusje prowadzi donikąd. tylko sobie życie zatrujesz. ŚWIĘTE SŁOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Glamciu pewnie miałaś już dość dlatego napisałaś co napisałaś. trudno mi powiedzieć jak bym się zachowała w takiej sytuacji. wydaje mi się jednak że po prostu takie rzeczy lepiej ignorować. skoro masz taką głupią i toksyczną ciotkę to Twoje tłumaczenie że nie zmyślasz tylko podjudzi ją do dalszego wylewania jadu. tacy ludzie są niereformowalni. są chorzy z zawiści i nie interesują ich rzeczowe argumenty bo są zbyt zaślepieni żeby cokolwiek rozumieć. najlepszą metodą na osobę toksyczną jest ignorowanie i odcięcie się. wchodzenie w jakiekolweik dyskusje prowadzi donikąd. tylko sobie życie zatrujesz. ŚWIĘTE SŁOWA AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Sorki ale nie rozumie takiego postepowania, nie masz z nimi kontaktu specjalnie wiec raczej nie musisz im sie spowiadac co robisz a tu nagle taka afera bo zdarzylo sie cos o czym oni nie wiedza i ze skarga do babci?? Masakra jakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 DOBRA JA JUZ NIC WIĘCEJ NIE PISZĘ...BO CIOTKA ZNOWU PRZECZYTA I BĘDZIE AFERA..... RODZINNA Jaka to ja jestem zła i okrutna, że ja obrażam.....na łamach forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Olejmy rodzinkę i porozmawiajmy o czymś przyjemniejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Olejmy rodzinkę i porozmawiajmy o czymś przyjemniejszym a może o ... budowie? o wiośnie, dzięki której coś się na budowie będzie działo? dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Olejmy rodzinkę i porozmawiajmy o czymś przyjemniejszym a może o ... budowie? o wiośnie, dzięki której coś się na budowie będzie działo? dzień dobry anetina daj dobry przukład i opowiadaj co tam u Ciebie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja powiem o sobie a co u mnie trwa elektryka. mam nadzieję że skończą przed marce a w marcu faktycznie będzie jak w garncu i będzie można tynki zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A ja czekam na kafelkarzy, ktorzy jak dobrze bedzie pojawia sie w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Olejmy rodzinkę i porozmawiajmy o czymś przyjemniejszym a może o ... budowie? o wiośnie, dzięki której coś się na budowie będzie działo? dzień dobry anetina daj dobry przukład i opowiadaj co tam u Ciebie na budowie taaaaaaaaaa, ja tam wiosny nie widzę do 14 lutego (niezły prezent na walentynki ) mamy mieć podłączony prąd odnośnie przyłącza wody - pan szefunio chory - moze jutro dam radę się coś dowiedzieć ekipa w gotowości czeka na znak, że moze zaczynać ten znak musi wiosna dać a poza tym nic nic nic oprócz tego, że drzewka rosną ja ciągle zmieniam układ ścianek i kombinuję, ile potrzeba mi jeszcze kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja już z kasą nie muszę kombinować. wiem że mam za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja już z kasą nie muszę kombinować. wiem że mam za mało i co teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts