Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Glamurku, samo życie.... :cry: :cry: :cry:

A co się stało na NK?

nie powiesz mi, że ktoś publicznie napisał coś, czego nie powinien :o

A tak wogóle...

To ja Cię mam już w swoich znajomych?? :roll:

:lol: :lol: :lol:

Gratuluję pozwolenia, bardzo się cieszę, że już niedługo zacznie się spełnianie kolejnych marzeń :p :p

Trzymam kciuki za same sukcesy :p

Oczywiście, że mnie masz..... na NK..:), jak by mogło być inaczej!!!!

Glamciu

oczywiście nie wiem o co chodzi ale powiem Ci że nie dziwię się że załapałaś doła. Olej ich.

Efilo... szkoda gadać...wygląda na to,że muszę się całej rodzinie tłumaczyć z moich planów i informować ich o naszej pracy i pewnie zarobkach, w przeciwnym razie jestem obgadywana, że sobie bzdury wypisuję, że domu nie buduję , że mój mąż nie prowadzi sprzedaży marmurów, że doceniam sie wypisując bzdury o adopcji dziecka. Bez przerwy wystawiają mnie na pośmiewisko i jadą po mnie jak po świni. Nie mam pojęcia dlaczego oni mnie tak nienawidzą......

Już się nie dołuję i w sumie nie dołowałam się przez to...... ale jest to bardzo przykre!!!!! - ale teraz mam to gdzieś!!!! Niech sobie gadają, niech im to na zdrowie wyjdzie !!!! a ja i tak będę robiła swoje.

Hmmmmmm, jakoś życie mnie pod względem rodziny nie rozpieszczało !!!!!

:) :) :)

cześć Kasiulka! :)

G R A T U L U J Ę!!!!!!

Trzymam kciuki za pogodę, bo sama pamietam jakie to było dla mnie ważne. I się zacznie.... :lol: :wink:

Rodzina...hmmmm....... :roll: co to za rodzina :evil: :evil: :evil:

Kasiu, czy Twoja rodzina czyta forum?

Czy powiedziałaś im prosto w oczy, to co tu napisałas?

A ostatni akapit, to do kogo był skierowany?

Przepraszam, że pytam, ale nie bardzo rozumiem. :oops:

Glamciu

pewnie miałaś już dość dlatego napisałaś co napisałaś. trudno mi powiedzieć jak bym się zachowała w takiej sytuacji. wydaje mi się jednak że po prostu takie rzeczy lepiej ignorować. skoro masz taką głupią i toksyczną ciotkę to Twoje tłumaczenie że nie zmyślasz tylko podjudzi ją do dalszego wylewania jadu. tacy ludzie są niereformowalni. są chorzy z zawiści i nie interesują ich rzeczowe argumenty bo są zbyt zaślepieni żeby cokolwiek rozumieć. najlepszą metodą na osobę toksyczną jest ignorowanie i odcięcie się. wchodzenie w jakiekolweik dyskusje prowadzi donikąd. tylko sobie życie zatrujesz.

cześć Kasiulka! :)

G R A T U L U J Ę!!!!!!

Trzymam kciuki za pogodę, bo sama pamietam jakie to było dla mnie ważne. I się zacznie.... :lol: :wink:

Rodzina...hmmmm....... :roll: co to za rodzina :evil: :evil: :evil:

Kasiu, czy Twoja rodzina czyta forum?

Czy powiedziałaś im prosto w oczy, to co tu napisałas?

A ostatni akapit, to do kogo był skierowany?

Przepraszam, że pytam, ale nie bardzo rozumiem. :oops:

Edyś tutaj chodzi o moja "ukochaną rodzinę", która przeczytała na forum, że się budujemy, że Tomek założył nową firmę z marmoteką, że chcemy zaadoptować dziecko i wogóle ...jak to jest, że dostaliśmy kredyt. Odnoszę wrażenie , że ona nie może znieść faktu, że lepiej mi się powodzi niż może jej dzieciom..... Ale każdy jest kowalem własnego losu.....Wszyscy widzą tylko dobra materialne, ale nikt nie widzi tego, ile wyrzeczeń nas to kosztowało.... i jaką ciężką pracą to zdobyliśmy... nic nam z nieba nie spadło... moja sytuację rodzinną znasz a Tomek tez pochodzi z biednej rodziny, której nie stać na to,żeby nam dawać pieniądze.....

Wyobraź sobie, że napisałam do nich wysyłając im linka do dziennika , gdzie napisane są wyjaśnienia... a ona mi na to,że jak mam coś do jej rodziców to mam im powiedzieć.... kur............ ja coś chcę od jej rodziców...przecież przez to, że obgadują mnie odkąd się urodziłam nie mam z nimi żadnego kontaktu.... to oni bez przerwy mają jakieś obiekcje pod moim adresem....na mnie wyjątkowo się uparli!!!!!!

Jakaś PARANOJA!!!!!

Glamciu

pewnie miałaś już dość dlatego napisałaś co napisałaś. trudno mi powiedzieć jak bym się zachowała w takiej sytuacji. wydaje mi się jednak że po prostu takie rzeczy lepiej ignorować. skoro masz taką głupią i toksyczną ciotkę to Twoje tłumaczenie że nie zmyślasz tylko podjudzi ją do dalszego wylewania jadu. tacy ludzie są niereformowalni. są chorzy z zawiści i nie interesują ich rzeczowe argumenty bo są zbyt zaślepieni żeby cokolwiek rozumieć. najlepszą metodą na osobę toksyczną jest ignorowanie i odcięcie się. wchodzenie w jakiekolweik dyskusje prowadzi donikąd. tylko sobie życie zatrujesz.

ŚWIĘTE SŁOWA

Glamciu

ŚWIĘTE SŁOWA

AMEN

Olejmy rodzinkę i porozmawiajmy o czymś przyjemniejszym

a może o ... budowie?

o wiośnie, dzięki której coś się na budowie będzie działo?

dzień dobry :)

anetina daj dobry przukład i opowiadaj co tam u Ciebie na budowie :D

taaaaaaaaaa, ja tam wiosny nie widzę :(

do 14 lutego (niezły prezent na walentynki :D ) mamy mieć podłączony prąd

odnośnie przyłącza wody - pan szefunio chory :( - moze jutro dam radę się coś dowiedzieć

ekipa w gotowości czeka na znak, że moze zaczynać

ten znak musi wiosna dać :D

a poza tym nic nic nic

oprócz tego, że drzewka rosną

ja ciągle zmieniam układ ścianek

i kombinuję, ile potrzeba mi jeszcze kasy :D