anetina 22.01.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja już z kasą nie muszę kombinować. wiem że mam za mało i co teraz?? ja np. nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 to ja też się pochwalę....skończyłem prawie stawiać ścianki z płyt gk na poddaszu i w weekend zabieram się za sufity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja już z kasą nie muszę kombinować. wiem że mam za mało i co teraz?? chyba nie kupimy miele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja już z kasą nie muszę kombinować. wiem że mam za mało i co teraz?? ja np. nie wiem ja to Wam powiem,że właśnie na tym punkcie mam schizę.... że zabraknie mi pieniędzy na wykończeniówkę. Obawiam się że z bieżących pieniędzy niewiele zrobimy, bo spłacając kredyt, zusy i podatki,..... hmmmm niewiele nam zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja już z kasą nie muszę kombinować. wiem że mam za mało i co teraz?? ja np. nie wiem ja to Wam powiem,że właśnie na tym punkcie mam schizę.... że zabraknie mi pieniędzy na wykończeniówkę. Obawiam się że z bieżących pieniędzy niewiele zrobimy, bo spłacając kredyt, zusy i podatki,..... hmmmm niewiele nam zostanie co się przejmujesz....zamieszkasz w niewykończonym i powoli będziecie sobie wykańczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 niestety, na wykonczeniówce często sie okazuje, że juz brakuje pieniędzy... ale zawsze cieszy to, że juz tyle sie ma.. a reszta.. przecież przyjdzie z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a, no faktycznie Cię mam... musiałam dwa razy przejrzeć znajomych, bo jakoś nie mogłam Cię znaleźć Kasiu, ale Ty wiesz, że śliczna kobietka z Ciebie..?? Nie da się w komentarzach napisać, to tutaj Ci piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 co się przejmujesz....zamieszkasz w niewykończonym i powoli będziecie sobie wykańczać chyba ... co się przejmujesz....zamieszkasz w niewykończonym i powoli będziecie siebie wykańczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a, no faktycznie Cię mam... musiałam dwa razy przejrzeć znajomych, bo jakoś nie mogłam Cię znaleźć Kasiu, ale Ty wiesz, że śliczna kobietka z Ciebie..?? Nie da się w komentarzach napisać, to tutaj Ci piszę a pojawiły się jakieś nowe zdjęcia na nk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 co się przejmujesz....zamieszkasz w niewykończonym i powoli będziecie sobie wykańczać chyba ... co się przejmujesz....zamieszkasz w niewykończonym i powoli będziecie siebie wykańczać proszę mi tutaj nie przinaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 co się przejmujesz....zamieszkasz w niewykończonym i powoli będziecie sobie wykańczać chyba ... co się przejmujesz....zamieszkasz w niewykończonym i powoli będziecie siebie wykańczać proszę mi tutaj nie przinaczać TAK JEST PROSZĘ PANA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a, no faktycznie Cię mam... musiałam dwa razy przejrzeć znajomych, bo jakoś nie mogłam Cię znaleźć Kasiu, ale Ty wiesz, że śliczna kobietka z Ciebie..?? Nie da się w komentarzach napisać, to tutaj Ci piszę No coś ty.....???? Ja śliczna???? Śliczna to ja byłam 40 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 co się przejmujesz....zamieszkasz w niewykończonym i powoli będziecie sobie wykańczać chyba ... co się przejmujesz....zamieszkasz w niewykończonym i powoli będziecie siebie wykańczać proszę mi tutaj nie przinaczać TAK JEST PROSZĘ PANA :D ale tak po cichu Ci powiem że to niestety prawda Mnie wykańczanie poddasza już wykończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a, no faktycznie Cię mam... musiałam dwa razy przejrzeć znajomych, bo jakoś nie mogłam Cię znaleźć Kasiu, ale Ty wiesz, że śliczna kobietka z Ciebie..?? Nie da się w komentarzach napisać, to tutaj Ci piszę No coś ty.....???? Ja śliczna???? Śliczna to ja byłam 40 lat temu taaaaaaaaaaaaaa na tyle czasu przed narodzeniem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a, no faktycznie Cię mam... musiałam dwa razy przejrzeć znajomych, bo jakoś nie mogłam Cię znaleźć Kasiu, ale Ty wiesz, że śliczna kobietka z Ciebie..?? Nie da się w komentarzach napisać, to tutaj Ci piszę a pojawiły się jakieś nowe zdjęcia na nk??? nieeee A Ty to mnie wogóle wyrzuciłeś ze swojej listy znajmoych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ale tak po cichu Ci powiem że to niestety prawda Mnie wykańczanie poddasza już wykończyło mogę się jedynie domyślać chciałabym być juz na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a, no faktycznie Cię mam... musiałam dwa razy przejrzeć znajomych, bo jakoś nie mogłam Cię znaleźć Kasiu, ale Ty wiesz, że śliczna kobietka z Ciebie..?? Nie da się w komentarzach napisać, to tutaj Ci piszę a pojawiły się jakieś nowe zdjęcia na nk??? nieeee A Ty to mnie wogóle wyrzuciłeś ze swojej listy znajmoych niedobry chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ale tak po cichu Ci powiem że to niestety prawda Mnie wykańczanie poddasza już wykończyło mogę się jedynie domyślać chciałabym być juz na tym etapie wykańczania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a, no faktycznie Cię mam... musiałam dwa razy przejrzeć znajomych, bo jakoś nie mogłam Cię znaleźć Kasiu, ale Ty wiesz, że śliczna kobietka z Ciebie..?? Nie da się w komentarzach napisać, to tutaj Ci piszę a pojawiły się jakieś nowe zdjęcia na nk??? nieeee A Ty to mnie wogóle wyrzuciłeś ze swojej listy znajmoych ja ciebie wyrzuciłem?????? ja po prostu zlikwidowałem konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a, no faktycznie Cię mam... musiałam dwa razy przejrzeć znajomych, bo jakoś nie mogłam Cię znaleźć Kasiu, ale Ty wiesz, że śliczna kobietka z Ciebie..?? Nie da się w komentarzach napisać, to tutaj Ci piszę a pojawiły się jakieś nowe zdjęcia na nk??? nieeee A Ty to mnie wogóle wyrzuciłeś ze swojej listy znajmoych niedobry chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts