GLAMOURMUM 22.01.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a, no faktycznie Cię mam... musiałam dwa razy przejrzeć znajomych, bo jakoś nie mogłam Cię znaleźć Kasiu, ale Ty wiesz, że śliczna kobietka z Ciebie..?? Nie da się w komentarzach napisać, to tutaj Ci piszę a pojawiły się jakieś nowe zdjęcia na nk??? nieeee A Ty to mnie wogóle wyrzuciłeś ze swojej listy znajmoych ja ciebie wyrzuciłem?????? ja po prostu zlikwidowałem konto właśnie o tym mówię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a, no faktycznie Cię mam... musiałam dwa razy przejrzeć znajomych, bo jakoś nie mogłam Cię znaleźć Kasiu, ale Ty wiesz, że śliczna kobietka z Ciebie..?? Nie da się w komentarzach napisać, to tutaj Ci piszę a pojawiły się jakieś nowe zdjęcia na nk??? nieeee A Ty to mnie wogóle wyrzuciłeś ze swojej listy znajmoych ja ciebie wyrzuciłem?????? ja po prostu zlikwidowałem konto właśnie o tym mówię..... od razu mi lepiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A może ktoś wklei jakieś zdjęcia z budowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A może ktoś wklei jakieś zdjęcia z budowy??? chętnie.... tym kimś możesz być Ty Romuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a, no faktycznie Cię mam... musiałam dwa razy przejrzeć znajomych, bo jakoś nie mogłam Cię znaleźć Kasiu, ale Ty wiesz, że śliczna kobietka z Ciebie..?? Nie da się w komentarzach napisać, to tutaj Ci piszę No coś ty.....???? Ja śliczna???? Śliczna to ja byłam 40 lat temu no popatrz... i nic się do tej pory nie zmieniło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ale tak po cichu Ci powiem że to niestety prawda Mnie wykańczanie poddasza już wykończyło mogę się jedynie domyślać chciałabym być juz na tym etapie wykańczania... hihihihi już teraz, to ja męża wykańczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a, no faktycznie Cię mam... musiałam dwa razy przejrzeć znajomych, bo jakoś nie mogłam Cię znaleźć Kasiu, ale Ty wiesz, że śliczna kobietka z Ciebie..?? Nie da się w komentarzach napisać, to tutaj Ci piszę No coś ty.....???? Ja śliczna???? Śliczna to ja byłam 40 lat temu no popatrz... i nic się do tej pory nie zmieniło.. TO * JEST * BARDZO * MIŁE * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Romek a Ty na NK nie miałeś takiego oszukanego konta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Glamciu napisz mi na priwa jak Cię mogę znaleźć (o ile chcesz oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Mial mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Romek a Ty na NK nie miałeś takiego oszukanego konta? No musi jakoś kombinować.... przed żonką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Glamciu napisz mi na priwa jak Cię mogę znaleźć (o ile chcesz oczywiście ) efilo..... w łeb za głupie gadanie Już poszło na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A ja cie sprobuje wyszukac bez podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Romek a Ty na NK nie miałeś takiego oszukanego konta? No musi jakoś kombinować.... przed żonką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Romek a Ty na NK nie miałeś takiego oszukanego konta? jakiego oszukanego??? to było konto na potrzeby muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A ja cie sprobuje wyszukac bez podpowiedzi powodzenia i czekam na zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 to czemu je skasowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Glamciu napisz mi na priwa jak Cię mogę znaleźć (o ile chcesz oczywiście ) a ja mam tylko Twoje fikcyjnie, mnie to nie chcesz u siebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 to czemu je skasowałeś miałem pewne powody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Glamciu napisz mi na priwa jak Cię mogę znaleźć (o ile chcesz oczywiście ) a ja mam tylko Twoje fikcyjnie, mnie to nie chcesz u siebie??? też widziałem efilo to się wybitnie ukrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts