DarioAS 22.01.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Romek a Ty na NK nie miałeś takiego oszukanego konta? No musi jakoś kombinować.... przed żonką... co się dziwisz, ja na normalne konto Ci wysłałam zaproszenie a Ty go nie przyjąłeś czemu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Romek a Ty na NK nie miałeś takiego oszukanego konta? No musi jakoś kombinować.... przed żonką... co się dziwisz, ja na normalne konto Ci wysłałam zaproszenie a Ty go nie przyjąłeś czemu?? kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja nie mam innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja nie mam innego znalazłaś mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Glamciu niestety muszę się w tej sprawie uzbroić w cierpliwość. NK mam zablokowane w pracy więc dopiero w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ojej skłamałam! Ale nie wiedząc o tym. Zaryzykowałam i okazało się że da się wejść. Widać już odblokowali albo jakies ustawienia proxy dzisiaj nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Glamciu niestety muszę się w tej sprawie uzbroić w cierpliwość. NK mam zablokowane w pracy więc dopiero w domciu ojej, co za rygor!!! żeby Ci tylko muratora nie zablokowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Glamciu niestety muszę się w tej sprawie uzbroić w cierpliwość. NK mam zablokowane w pracy więc dopiero w domciu ojej, co za rygor!!! żeby Ci tylko muratora nie zablokowali Tego by chyba Efilo nie przeżyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ojej skłamałam! Ale nie wiedząc o tym. Zaryzykowałam i okazało się że da się wejść. Widać już odblokowali albo jakies ustawienia proxy dzisiaj nie działają właśnie dostałam.. bardzo dzięki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja nie mam innego aaa... myślałam, że masz, większość ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Romek a Ty na NK nie miałeś takiego oszukanego konta? No musi jakoś kombinować.... przed żonką... co się dziwisz, ja na normalne konto Ci wysłałam zaproszenie a Ty go nie przyjąłeś czemu?? kiedy??? zaraz po tym, jak mnie odwiedziłeś na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Romek a Ty na NK nie miałeś takiego oszukanego konta? No musi jakoś kombinować.... przed żonką... co się dziwisz, ja na normalne konto Ci wysłałam zaproszenie a Ty go nie przyjąłeś czemu?? kiedy??? zaraz po tym, jak mnie odwiedziłeś na NK Romuś,nie ładnie, bardzo nie ładnie... Hmmm, jaka Ty piękna n atym zdjęciu jesteś...Jejku jak Wy to robicie, że nie długo po porodzie takie szczupłe jesteście?????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Romek a Ty na NK nie miałeś takiego oszukanego konta? No musi jakoś kombinować.... przed żonką... co się dziwisz, ja na normalne konto Ci wysłałam zaproszenie a Ty go nie przyjąłeś czemu?? kiedy??? zaraz po tym, jak mnie odwiedziłeś na NK muszę to szybko naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Romek a Ty na NK nie miałeś takiego oszukanego konta? No musi jakoś kombinować.... przed żonką... co się dziwisz, ja na normalne konto Ci wysłałam zaproszenie a Ty go nie przyjąłeś czemu?? kiedy??? zaraz po tym, jak mnie odwiedziłeś na NK muszę to szybko naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Romek a Ty na NK nie miałeś takiego oszukanego konta? No musi jakoś kombinować.... przed żonką... co się dziwisz, ja na normalne konto Ci wysłałam zaproszenie a Ty go nie przyjąłeś czemu?? kiedy??? zaraz po tym, jak mnie odwiedziłeś na NK Romuś,nie ładnie, bardzo nie ładnie... Hmmm, jaka Ty piękna n atym zdjęciu jesteś...Jejku jak Wy to robicie, że nie długo po porodzie takie szczupłe jesteście?????????????????????????????? a Ty to nie jesteś szczupła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a ja ciągle na diecie dzisiaj zjadłem jednego banana, jedno jabłko i trochę zupy umieram z głodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a czemu na diecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a czemu na diecie? zrzucam zbędne kilogramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ty??? no nie nie zauważyłam, żebyś miał coś zbędnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ty??? no nie nie zauważyłam, żebyś miał coś zbędnego a jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts