bobowa budowniczowa 25.01.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No Ty Aniu babeczka niczego sobie to z czego te kompleksy? dzięki za słowa pocieszenia .................ale ja swoje wiem......................i nie jestem zadowolona Pokaż mi chociaż jedną kobietę, która jest w 100% zadowolona ze swojego wyglądu. A tak wogóle to szukam pracy.... co do pierwszego pytania to................hm......... co do drugiego to nie rozumiem i też hm.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.01.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No Ty Aniu babeczka niczego sobie to z czego te kompleksy? dzięki za słowa pocieszenia .................ale ja swoje wiem......................i nie jestem zadowolona Pokaż mi chociaż jedną kobietę, która jest w 100% zadowolona ze swojego wyglądu. A tak wogóle to szukam pracy.... co do pierwszego pytania to................hm......... co do drugiego to nie rozumiem i też hm.................. nie mam już siły jechać na własnej działalności - sto milionów problemów. A tak w normalnej pracy...idziesz rano do pracy, robisz swoje.... i 10 każdego miesiąca pensja na koncie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No Ty Aniu babeczka niczego sobie to z czego te kompleksy? dzięki za słowa pocieszenia .................ale ja swoje wiem......................i nie jestem zadowolona Pokaż mi chociaż jedną kobietę, która jest w 100% zadowolona ze swojego wyglądu. A tak wogóle to szukam pracy.... co do pierwszego pytania to................hm......... co do drugiego to nie rozumiem i też hm.................. nie mam już siły jechać na własnej działalności - sto milionów problemów. A tak w normalnej pracy...idziesz rano do pracy, robisz swoje.... i 10 każdego miesiąca pensja na koncie..... No to prawda Choć to zależy też od pracodawcy Ale przecież na rozmowach na budmie byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.01.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No Ty Aniu babeczka niczego sobie to z czego te kompleksy? dzięki za słowa pocieszenia .................ale ja swoje wiem......................i nie jestem zadowolona Pokaż mi chociaż jedną kobietę, która jest w 100% zadowolona ze swojego wyglądu. A tak wogóle to szukam pracy.... co do pierwszego pytania to................hm......... co do drugiego to nie rozumiem i też hm.................. nie mam już siły jechać na własnej działalności - sto milionów problemów. A tak w normalnej pracy...idziesz rano do pracy, robisz swoje.... i 10 każdego miesiąca pensja na koncie..... No to prawda Choć to zależy też od pracodawcy Ale przecież na rozmowach na budmie byłaś byłam i powinno to wypalić, ale to będzie zajęcie na popołudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No to byłoby fajnie gdyby sie udało. Miałabyś dodatkową kasiorkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.01.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No to byłoby fajnie gdyby sie udało. Miałabyś dodatkową kasiorkę No....od jutra wysyłam cv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No to byłoby fajnie gdyby sie udało. Miałabyś dodatkową kasiorkę No....od jutra wysyłam cv... A to już ostateczna decyzja Myślałam, że to może jakiś chwilowy kryzys Ale oczywiście trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.01.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No to byłoby fajnie gdyby sie udało. Miałabyś dodatkową kasiorkę No....od jutra wysyłam cv... A to już ostateczna decyzja Myślałam, że to może jakiś chwilowy kryzys Ale oczywiście trzymam kciuki Teraz wszędzie jest kryzys...akurat nasze branże najbardziej doknęły... trzeba sie jakoś ratować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No to byłoby fajnie gdyby sie udało. Miałabyś dodatkową kasiorkę No....od jutra wysyłam cv... A to już ostateczna decyzja Myślałam, że to może jakiś chwilowy kryzys Ale oczywiście trzymam kciuki Teraz wszędzie jest kryzys...akurat nasze branże najbardziej doknęły... trzeba sie jakoś ratować.. No to wysyłaj, wysyłaj i dawaj znac kiedy kciuki trzymać za rozmowy A jaka praca Cię interesuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.01.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No to byłoby fajnie gdyby sie udało. Miałabyś dodatkową kasiorkę No....od jutra wysyłam cv... A to już ostateczna decyzja Myślałam, że to może jakiś chwilowy kryzys Ale oczywiście trzymam kciuki Teraz wszędzie jest kryzys...akurat nasze branże najbardziej doknęły... trzeba sie jakoś ratować.. No to wysyłaj, wysyłaj i dawaj znac kiedy kciuki trzymać za rozmowy A jaka praca Cię interesuje ? chyba najlepiej jakaś biurowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No to byłoby fajnie gdyby sie udało. Miałabyś dodatkową kasiorkę No....od jutra wysyłam cv... A to już ostateczna decyzja Myślałam, że to może jakiś chwilowy kryzys Ale oczywiście trzymam kciuki Teraz wszędzie jest kryzys...akurat nasze branże najbardziej doknęły... trzeba sie jakoś ratować.. No to wysyłaj, wysyłaj i dawaj znac kiedy kciuki trzymać za rozmowy A jaka praca Cię interesuje ? chyba najlepiej jakaś biurowa Wejdź na strone Urzędu Miasta, do BIP-u, tam sa oferty pracy. Może Cię zainteresują. Chyba, że chciałabyś biurową w prywatnej firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.01.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No to byłoby fajnie gdyby sie udało. Miałabyś dodatkową kasiorkę No....od jutra wysyłam cv... A to już ostateczna decyzja Myślałam, że to może jakiś chwilowy kryzys Ale oczywiście trzymam kciuki Teraz wszędzie jest kryzys...akurat nasze branże najbardziej doknęły... trzeba sie jakoś ratować.. No to wysyłaj, wysyłaj i dawaj znac kiedy kciuki trzymać za rozmowy A jaka praca Cię interesuje ? chyba najlepiej jakaś biurowa Wejdź na strone Urzędu Miasta, do BIP-u, tam sa oferty pracy. Może Cię zainteresują. Chyba, że chciałabyś biurową w prywatnej firmie nie ma nic lepszego niz państwówka Dzięki Aniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No to byłoby fajnie gdyby sie udało. Miałabyś dodatkową kasiorkę No....od jutra wysyłam cv... A to już ostateczna decyzja Myślałam, że to może jakiś chwilowy kryzys Ale oczywiście trzymam kciuki Teraz wszędzie jest kryzys...akurat nasze branże najbardziej doknęły... trzeba sie jakoś ratować.. No to wysyłaj, wysyłaj i dawaj znac kiedy kciuki trzymać za rozmowy A jaka praca Cię interesuje ? chyba najlepiej jakaś biurowa Wejdź na strone Urzędu Miasta, do BIP-u, tam sa oferty pracy. Może Cię zainteresują. Chyba, że chciałabyś biurową w prywatnej firmie nie ma nic lepszego niz państwówka Dzięki Aniu.. No wiem to .......................z własnego doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 cześć Kasiu, to znaczy, że już nie będziesz prowadziła własnego interesu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.01.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 cześć Kasiu, to znaczy, że już nie będziesz prowadziła własnego interesu? Edytko jestem juz zmęczona... i chyba nie sprawia mi to juz takiej radości jak kiedyś. Te podatki potrafią zniechęcić najbardziej wytrwałych. A po drugie idzie kryzys... i wystarczy, że mój mąż jest na działalności i tak już zostanie.... przepiszę wszystko na jego firmę, a ja dodatkowo znajdę sobie pracę z pewną pensja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.01.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 pewne to w dzisiejszych czasach nic nie jest ale za to zmiany są mniej kosztowne. jak firma ma problemy to zawsze można się zwinąć i iść do innej. a u siebie to się dokłada bo szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.01.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dzień dobry A dla mnie macie jakaś fajną prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.01.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dzień dobry Doszły mnie słuchy, ze Poznań zasypany więc pewnie nadal stoicie z budową. Widzę, że wszyscy szukają albo zmieniają pracę. To ja mocno trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.01.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 u nas zero śniegu. jak na złość, bo mamy ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 witam wszystkich u nas ferie od wczoraj, ale nie odczuwamy tego, bo mamy przedszkolaka sniegu nie ma i się nie zanosi, żeby było biało narty czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts