anetina 28.01.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 właśnie chyba nic ta pogoda na mnie działa, PMS - wszytsko razem marzą mi się wakacje, chociaż sam weekend - sama bez obowiązków - no dziecko też może być ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.01.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Dzień dobry Doszły mnie słuchy, ze Poznań zasypany więc pewnie nadal stoicie z budową. Widzę, że wszyscy szukają albo zmieniają pracę. To ja mocno trzymam kciuki Sprzeciw....................żadnego śniegu nie ma ...............niestety popieram nie ma grama śniegu... ( i bardzo dobrze - w tym roku jestem wyjątkową egoistką). Życzyłabym sobie, żeby jeszcze ustabilizowała się temperatura.... (nie muszę dodawać, że na dodatnią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 nie musisz koparka czeka, aż ziemia zrobi się mieksza, by nam pod asfaltem pociągnąć wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.01.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 właśnie chyba nic ta pogoda na mnie działa, PMS - wszytsko razem marzą mi się wakacje, chociaż sam weekend - sama bez obowiązków - no dziecko też może być ze mną hmmmmm,czyli przyczyna złego samopoczucia to mąż.... a nie można go wysłać na ryby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 właśnie chyba nic ta pogoda na mnie działa, PMS - wszytsko razem marzą mi się wakacje, chociaż sam weekend - sama bez obowiązków - no dziecko też może być ze mną hmmmmm,czyli przyczyna złego samopoczucia to mąż.... a nie można go wysłać na ryby?? tak naprawdę to chyba nie mąż ale ... jestem typem samotnika, mąż mógłby jedynie na noc przyjeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.01.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 właśnie chyba nic ta pogoda na mnie działa, PMS - wszytsko razem marzą mi się wakacje, chociaż sam weekend - sama bez obowiązków - no dziecko też może być ze mną hmmmmm,czyli przyczyna złego samopoczucia to mąż.... a nie można go wysłać na ryby?? tak naprawdę to chyba nie mąż ale ... jestem typem samotnika, mąż mógłby jedynie na noc przyjeżdżać no wiadomo.... :) ja też jestem jakaś taka wczorajsza...ale o dziwo nie mam ochoty na kawę....to chyba jest zmęczenie...zrobiłam wczoraj ponad 700 km - SAMA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 może ktoś zaproponowałby fajne miejsce na weekend, z małym dzieckiem ??? no i z mężem też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.01.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 może ktoś zaproponowałby fajne miejsce na weekend, z małym dzieckiem ??? no i z mężem też jakieś fajne miejsce agroturystyczne, gdzie jest spokój i pod nos podstawiają jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 no wiadomo.... :) ja też jestem jakaś taka wczorajsza...ale o dziwo nie mam ochoty na kawę....to chyba jest zmęczenie...zrobiłam wczoraj ponad 700 km - SAMA!!! no gratulacje ja uwielbiam jeżdzić za kółkiem się odprężam o chyba mi tego brakuje pora teścia chyba odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 może ktoś zaproponowałby fajne miejsce na weekend, z małym dzieckiem ??? no i z mężem też jakieś fajne miejsce agroturystyczne, gdzie jest spokój i pod nos podstawiają jedzonko no coś takiego agroturystykę będę miała u siebie za rok a w tym roku buuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.01.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 może ktoś zaproponowałby fajne miejsce na weekend, z małym dzieckiem ??? no i z mężem też jakieś fajne miejsce agroturystyczne, gdzie jest spokój i pod nos podstawiają jedzonko no coś takiego agroturystykę będę miała u siebie za rok a w tym roku buuuuuuuuuuuuuuu ale wszystko będzie na twojej głowie...a taki relaksujący wyjazd na pewno by ci sie przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 teraz wyjazd tak bo jak stanie dom, to się nie ruszę, bo ... - nie będzie jak, bo budowa - nie będzie mi się chciało, bo kawka na tarasiku, duże dziecko, samodzielne, plac zabaw pod oknem, normalnie laba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.01.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 teraz wyjazd tak bo jak stanie dom, to się nie ruszę, bo ... - nie będzie jak, bo budowa - nie będzie mi się chciało, bo kawka na tarasiku, duże dziecko, samodzielne, plac zabaw pod oknem, normalnie laba no fajnie.. Ale nie można zostać niewolnikiem własnego domku.... ja stwierdziłam, że Święta obowiązkowo w domu.... ale w wakacje - 1 wyjazd zagraniczny musi sie odbyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 teraz wyjazd tak bo jak stanie dom, to się nie ruszę, bo ... - nie będzie jak, bo budowa - nie będzie mi się chciało, bo kawka na tarasiku, duże dziecko, samodzielne, plac zabaw pod oknem, normalnie laba no fajnie.. Ale nie można zostać niewolnikiem własnego domku.... ja stwierdziłam, że Święta obowiązkowo w domu.... ale w wakacje - 1 wyjazd zagraniczny musi sie odbyć.... mnie tam na wyjazdy nie ciągnie jedynie Mazury obowiązkowo raz do roku - obowiązkowo trzeba wejść na Stańczyki no i ewentualnie Zakopane a tak - to my domatorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.01.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 teraz wyjazd tak bo jak stanie dom, to się nie ruszę, bo ... - nie będzie jak, bo budowa - nie będzie mi się chciało, bo kawka na tarasiku, duże dziecko, samodzielne, plac zabaw pod oknem, normalnie laba no fajnie.. Ale nie można zostać niewolnikiem własnego domku.... ja stwierdziłam, że Święta obowiązkowo w domu.... ale w wakacje - 1 wyjazd zagraniczny musi sie odbyć.... mnie tam na wyjazdy nie ciągnie jedynie Mazury obowiązkowo raz do roku - obowiązkowo trzeba wejść na Stańczyki no i ewentualnie Zakopane a tak - to my domatorzy ja uwielbiam wygrzewać sie na słońcu...nie lubię "aktywnych" wakacji..... w tym roku podarowaliśmy sobie wakacje, moze tylko mój mąż pojedzie z dzieciakami... bo ja będe miała na głowie budowę. Bardzo zalezy mi na tym, żeby się w tym roku wprowadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.01.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 dzień dobry dziewczyny ja też czekam na lepszą pogodę bo mi zależy na tynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 ja uwielbiam wygrzewać sie na słońcu...nie lubię "aktywnych" wakacji..... w tym roku podarowaliśmy sobie wakacje, moze tylko mój mąż pojedzie z dzieciakami... bo ja będe miała na głowie budowę. Bardzo zalezy mi na tym, żeby się w tym roku wprowadzić... ty pilnujesz ??? ja też wolę dopilnować sama u nas chłopaki chcą, bysmy też w tym roku się wprowadzili zobaczymy, jak naprawdę to wyjdzie dzień dobry dziewczyny ja też czekam na lepszą pogodę bo mi zależy na tynkach cześć u nas pogoda oznacza, że wodę nam pociągną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.01.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 no właśnie czytam a ja będę mogła ją naprawić. przez te mrozy wszystko szlag trafił. łącznie z zaworem głównym. garaż nam zalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.01.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 oj jakaś rura pękła ??? coś nie tak zostało wykonane ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witanko ja tez czekam wiosny ja zbawienia może skończą się już wymówki w sprawie mojego dachu a na wakacje w tym roku to chyba raczej nie mamy co liczyć.... też nam się marzy przeprowadzka, więc obawiam się cała kasa tam własnie pójdzie noooo ale licze na ten tarasik, kawki i labę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts