monia77w1 01.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Faktycznie swietna Szczególnie zawartość jednej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.02.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dzień Dobry w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 cały weekend pracuje na poddaszu W przyszły weekend lepiej zaplanuj pracę w piwniczce Np. takiej: http://www.joemonster.org/art/10719/Co_kryje_tajemniczy_wlaz_w_kuchni Sąsiadka - kiedy ruszają u Ciebie dalsze prace ??? Będziemy mieli gaz na tym potwornym pustym polu ? Sorry że tak o budowaniu tutaj wspomniałem Pozdrowionka 4all SĄSIAD...nie mam nic przeciwko temu, żebyś taką piwniczkę zafundował sobie u siebie w domku... będę miała przynajmniej gdzie wpadać i pożyczać sól...!!!! Mam już warunki z gazowni, ale odbieram je jutro. Dam ci znać cóż mondrego tam napisali. Dalsze prace ruszają , jak nam się pogoda ustabilizuje... właśnie jakieś 5 minut temu obiło mi się o uszy, że od piątku ODWILŻ!!!!!!! Nie ma problemu wspominaj o budowach.... jest Ci wybaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 02.02.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Cześć pyrko WITANKO To jednak będzie moje ulubione przywitane (ze względu na to jak niektórych na tym forum irytuje ) SĄSIAD...nie mam nic przeciwko temu, żebyś taką piwniczkę zafundował sobie u siebie w domku... będę miała przynajmniej gdzie wpadać i pożyczać sól...!!!! Mam już warunki z gazowni, ale odbieram je jutro. Dam ci znać cóż mondrego tam napisali. Dalsze prace ruszają , jak nam się pogoda ustabilizuje... właśnie jakieś 5 minut temu obiło mi się o uszy, że od piątku ODWILŻ!!!!!!! Nie ma problemu wspominaj o budowach.... jest Ci wybaczone Nadal jestem abstynentem Może jednak dla dobra ogółu wykombinuję coś w tym stylu... Sól mam zawsze Troszeczkę irytują mnie ci mondrzy od prądu... wiem tyle, że już wymyślili gdzie będzie trafo i że właścicielka działki się zgodziła... Czyli jakieś 1,5 roku i będziemy mieli prąd Czekam na to, co pierwsze ciężkie samochody zrobią z drogą dojazdową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Cześć pyrko WITANKO To jednak będzie moje ulubione przywitane (ze względu na to jak niektórych na tym forum irytuje ) SĄSIAD...nie mam nic przeciwko temu, żebyś taką piwniczkę zafundował sobie u siebie w domku... będę miała przynajmniej gdzie wpadać i pożyczać sól...!!!! Mam już warunki z gazowni, ale odbieram je jutro. Dam ci znać cóż mondrego tam napisali. Dalsze prace ruszają , jak nam się pogoda ustabilizuje... właśnie jakieś 5 minut temu obiło mi się o uszy, że od piątku ODWILŻ!!!!!!! Nie ma problemu wspominaj o budowach.... jest Ci wybaczone Nadal jestem abstynentem Może jednak dla dobra ogółu wykombinuję coś w tym stylu... Sól mam zawsze Troszeczkę irytują mnie ci mondrzy od prądu... wiem tyle, że już wymyślili gdzie będzie trafo i że właścicielka działki się zgodziła... Czyli jakieś 1,5 roku i będziemy mieli prąd Czekam na to, co pierwsze ciężkie samochody zrobią z drogą dojazdową Ja nic nie wiem o prądzie..... Skąd masz takie informację, że za półtora roku będzie na działce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Pocieszę Was, ja już 2 lata czekam na prąd A warunki miałam na sierpień 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Pocieszę Was, ja już 2 lata czekam na prąd A warunki miałam na sierpień 2008. U mnie najgorsze jest to, że ja od listopada nie będę miała gdzie mieszkać , zanosi sie na to,że będę już spłacała kredyt i wynajmowała mieszkanie. Podczas gdy 10 km od Poznania będzie stał mój dom!!!!! Masakra jakaś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No ale chyba prowizorkę bedziesz miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No ale chyba prowizorkę bedziesz miała? bez prądu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nie wystąpiłam o warunki na prąd tymczasowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.02.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ja jak się budowałem to pomieszkiwałem w szopce na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nie wystąpiłam o warunki na prąd tymczasowy? wątpię, żeby było to możliwe, bo tam w pobliżu nie ma prądu.... specjalnie pod działki stawiają transformator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No to musisz sie uzbroic w cierpliwosc.A co masz napisane w warunkach z elektrownii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ja jak się budowałem to pomieszkiwałem w szopce na budowie Ty to wogóle jestes ekstremalny zawodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.02.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ja jak się budowałem to pomieszkiwałem w szopce na budowie Ty to wogóle jestes ekstremalny zawodnik a szafe miałem w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ja jak się budowałem to pomieszkiwałem w szopce na budowie Ty to wogóle jestes ekstremalny zawodnik a szafe miałem w bagażniku A duży masz bagażnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No to musisz sie uzbroic w cierpliwosc. A co masz napisane w warunkach z elektrownii? w sumie to nic nie napisali, bo nie mam warunków ... mam tylko zapewnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 To jakim cudem dostałas pozwolenie na budowę? Dla mnie to dziwna sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ja jak się budowałem to pomieszkiwałem w szopce na budowie Jak bym była sama z mężem... to pewnie tak to by się skończyło... chociaż przeszło mi przez myśl kupienie przyczepki kempingowej... i zamieszkać w niej dopóki nie podłączą nam prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts