Edmar70 02.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 To jest ponadaczasowa dekoracja pomieszczeń. Walnij sobie Monia koniecznie..bedzie piknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 I to są właśnie kamienie, które będę sprowadzała z Włoch. Gwarancja 40 lat. Z INCANY może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.02.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gdyby mnie było stać to napewno miałbym coś takiego na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No własnie, jaki jest koszt takiego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 I to są właśnie kamienie, które będę sprowadzała z Włoch. Gwarancja 40 lat. Z INCANY może? nie, tej firmy nie ma jeszcze w Polsce. Poznałam ich na targach. Szukali 3-4 dystrybutorów na Polskę , no i ja będę zajmowała się wielkopolską i być może i Dolnym Śląskiem. Czekam na umowę współpracy i cennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdyby mnie było stać to napewno miałbym coś takiego na ścianie Wstępne rozmowy padły na 120 zł/ 1 m2 . Cena ostateczna będzie znana na koniec lutego. A Ty Edytko ile płaciłaś za swoje i na ile lat masz gwarancję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 To czekamy na ofertą końcową. Jak tak sprawa elektrowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 02.02.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ...bo nie ukrywam, że mnie zdolinowałeś. Czy Ty masz tego samego geodetę ??? ( z Paczkowa) Oczywiście, że tego samego Obskakuje wszystkich w okolicy... Co do dolinowania - WIELKIE PRZEPROSINY ! - nie taki miałem zamiar... Niestety jestem realistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ...bo nie ukrywam, że mnie zdolinowałeś. Czy Ty masz tego samego geodetę ??? ( z Paczkowa) Oczywiście, że tego samego Obskakuje wszystkich w okolicy... Co do dolinowania - WIELKIE PRZEPROSINY ! - nie taki miałem zamiar... Niestety jestem realistą... Nic sie nie stało.... Pani z Wrześni poinformowała mnie, że nie mamy co liczyc na prąd wcześniej niż we Wrześniu przyszłego roku z możliwością poślizgu o 6 miesięcy.......... ..........ale jest możliwość wystąpienia z wnioskiem o przyłącze tymczasowe. I ja jutro to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.02.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 I to są właśnie kamienie, które będę sprowadzała z Włoch. Gwarancja 40 lat. Z INCANY może? nie, tej firmy nie ma jeszcze w Polsce. Poznałam ich na targach. Szukali 3-4 dystrybutorów na Polskę , no i ja będę zajmowała się wielkopolską i być może i Dolnym Śląskiem. Czekam na umowę współpracy i cennik. Będziesz organizować sieć sprzedaży???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Występuj z wnioskiem.Prąd tymczasowy jest sporo droższy ale jest praktycznie od reki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 I to są właśnie kamienie, które będę sprowadzała z Włoch. Gwarancja 40 lat. Z INCANY może? nie, tej firmy nie ma jeszcze w Polsce. Poznałam ich na targach. Szukali 3-4 dystrybutorów na Polskę , no i ja będę zajmowała się wielkopolską i być może i Dolnym Śląskiem. Czekam na umowę współpracy i cennik. Będziesz organizować sieć sprzedaży???? TAK, żeby nie zapeszać... odpukałam w niemalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Występuj z wnioskiem. Prąd tymczasowy jest sporo droższy ale jest praktycznie od reki. Wiem, ale dla nas jest to jedyna alternatywa na wprowadzenie się zaraz po budowie. Przecież nie wybuduję domu po to by móc się do niego wprowadzić za 2 lata Prąd tymczasowy kosztuje 8 zł za 1 KW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nic nie mów o kosztach bo ja cały czas jadę na tymczasowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nic nie mów o kosztach bo ja cały czas jadę na tymczasowym I jakie masz rachunki?? Mi kobieta powiedziała, żebym wystąpiła o 12 Kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.02.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nic nie mów o kosztach bo ja cały czas jadę na tymczasowym I jakie masz rachunki?? Mi kobieta powiedziała, żebym wystąpiła o 12 Kw. a ja mam 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Rachunki mam okropne bo w zeszłym roku podpięli się nasi sąsiedzi i ich murarze przez dwa zimowe miesiace grzali sie konwektorem w blaszanym garażu przez całą dobę bite 2 miesiące Miesięczny rachunek mamy po 344 zł a szanowni sąsiedzi mają nas w dooopie Ale juz ich odcielismy i wystąpilismy do elektrowni o zmianę rachunków prognozowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nic nie mów o kosztach bo ja cały czas jadę na tymczasowym I jakie masz rachunki?? Mi kobieta powiedziała, żebym wystąpiła o 12 Kw. a ja mam 16 Ale mówisz o prądzie stałym a my o prowizorce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nic nie mów o kosztach bo ja cały czas jadę na tymczasowym I jakie masz rachunki?? Mi kobieta powiedziała, żebym wystąpiła o 12 Kw. a ja mam 16 też masz prąd tymczasowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.02.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nic nie mów o kosztach bo ja cały czas jadę na tymczasowym I jakie masz rachunki?? Mi kobieta powiedziała, żebym wystąpiła o 12 Kw. a ja mam 16 Ale mówisz o prądzie stałym a my o prowizorce. o prądzie zmiennym trójfazowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts