monia77w1 02.02.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a my mówimy o prądzie budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.02.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a my mówimy o prądzie budowlanym. ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a my mówimy o prądzie budowlanym. ups Przy pradzie budowlanym oprócz droższej taryfy za Kw dochodzą jeszcze chore opłaty przesyłowe i to jest najgorszy ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a my mówimy o prądzie budowlanym. ups Przy pradzie budowlanym oprócz droższej taryfy za Kw dochodzą jeszcze chore opłaty przesyłowe i to jest najgorszy ból no tak, nie ma to jak dorabiać się na biednych "inwestorach". I tak mnie to taniej wyniesie.... niż wynajmować mieszkanie. Dobrze, że wogóle jest taka możliwość , bo chyba bym sobie w łeb palnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A najśmieszniejsze, ze to przeciez jest ten sam prąd tylko inaczej sobie nazwali taryfę dziady jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a my mówimy o prądzie budowlanym. ups Przy pradzie budowlanym oprócz droższej taryfy za Kw dochodzą jeszcze chore opłaty przesyłowe i to jest najgorszy ból wiem, też miałem prąd budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A najśmieszniejsze, ze to przeciez jest ten sam prąd tylko inaczej sobie nazwali taryfę dziady jedne No a jakże by inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A najśmieszniejsze, ze to przeciez jest ten sam prąd tylko inaczej sobie nazwali taryfę dziady jedne No a jakże by inaczej.... Tak to jest jak sie ma do czynienia z monopolistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 02.02.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Przy pradzie budowlanym oprócz droższej taryfy za Kw dochodzą jeszcze chore opłaty przesyłowe i to jest najgorszy ból Rzućcie proszę jakimiś kwotami Też bym podrzucił do Wrześni wniosek, ale nie mam czasu tam podjechać... Co 2 to nie 1, tylko, że dotrę tam pewnie za 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ja samych opłat przesyłowych mam cos ok. 50 pln Nie pamietam dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Przy pradzie budowlanym oprócz droższej taryfy za Kw dochodzą jeszcze chore opłaty przesyłowe i to jest najgorszy ból Rzućcie proszę jakimiś kwotami Też bym podrzucił do Wrześni wniosek, ale nie mam czasu tam podjechać... Co 2 to nie 1, tylko, że dotrę tam pewnie za 2 miesiące Ja będe jechała do Wrześni w środę ... jeżeli chcesz to od razu podrzucę Twój wniosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 02.02.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Yyyy obawiam się, że musi byc podpisany Ale propozycja z wielkim uśmiechem na końcu - bardzo miła Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Yyyy obawiam się, że musi byc podpisany Ale propozycja z wielkim uśmiechem na końcu - bardzo miła Dziękuję No ale oczywiście , że podpisany. Wydrukuj wniosek z internetu, wypełnij to co wiesz..to co nie wiesz - zostaw, wypełnię na miejscu. Jutro jestem w rozjazdach, więc mogłabym gdzieś podjechać , wziąć od ciebie wniosek i w środę zawieść do Wrześni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Tylko nie zapomnijcie, ze złożenie wniosku jest płatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 02.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No ale oczywiście , że podpisany. Wydrukuj wniosek z internetu, wypełnij to co wiesz..to co nie wiesz - zostaw, wypełnię na miejscu. Jutro jestem w rozjazdach, więc mogłabym gdzieś podjechać , wziąć od ciebie wniosek i w środę zawieść do Wrześni. No teraz jestem naprawdę wzruszony. Nigdy się na coś takiego nie zgodzę. Propozycję od faceta może bym rozważył, ale kobiety można tylko nosic na rękach, a nie wykorzystywac do załatwiania swoich spraw. Jakoś dojadę do Enei - jak się nie da normalnie - wezmę urlopa Jutro wcześnie rano jadę do Wrocławia i oczywiście wrócę po godzinach pracy BOK. Cały czas przeżywam wstrząs po przeczytaniu Twojego posta Ciekawi mnie też w jakim czasie podłączą nam ten budowlany ?? I co ciekawsze - czy i kiedy zrobią nam wodę i utwardzą drogę ? Ma to byc zrobione do końca roku - ciekawe jaką zmianą terminu zaskoczy nas gmina. A prawda jest taka, że jak kupowaliśmy te działki - wszyscy (gmina, enea itd.) obiecywali, że będzie szybko, bo liczyli, że wszystkie będą szybko zabudowane. Jak się okazało tylko 4 (z tego co wiem) zostały kupione i byc może tylko my zamierzamy teraz startowac z budową... W tym momencie dostawcy wymiękają - kanalizacja kiedyś tam, bo jest ekonomicznie nieuzasadniona (takie info dostałem w gminie). Podczas pierwszej rozmowy mówili, że razem z wodą planują zrobic. Myślę, że z prądem (i może z gazem) może byc podobne podejście. Pół roku temu (jak już dowiedziałem się, że muszą stawiac trafo) - twierdzili, że za miesiąc umowę podeślą i na bank w 2009 będzie prąd na działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No ale oczywiście , że podpisany. Wydrukuj wniosek z internetu, wypełnij to co wiesz..to co nie wiesz - zostaw, wypełnię na miejscu. Jutro jestem w rozjazdach, więc mogłabym gdzieś podjechać , wziąć od ciebie wniosek i w środę zawieść do Wrześni. No teraz jestem naprawdę wzruszony. Nigdy się na coś takiego nie zgodzę. Propozycję od faceta może bym rozważył, ale kobiety można tylko nosic na rękach, a nie wykorzystywac do załatwiania swoich spraw. Jakoś dojadę do Enei - jak się nie da normalnie - wezmę urlopa Jutro wcześnie rano jadę do Wrocławia i oczywiście wrócę po godzinach pracy BOK. Cały czas przeżywam wstrząs po przeczytaniu Twojego posta Ciekawi mnie też w jakim czasie podłączą nam ten budowlany ?? I co ciekawsze - czy i kiedy zrobią nam wodę i utwardzą drogę ? Ma to byc zrobione do końca roku - ciekawe jaką zmianą terminu zaskoczy nas gmina. A prawda jest taka, że jak kupowaliśmy te działki - wszyscy (gmina, enea itd.) obiecywali, że będzie szybko, bo liczyli, że wszystkie będą szybko zabudowane. Jak się okazało tylko 4 (z tego co wiem) zostały kupione i byc może tylko my zamierzamy teraz startowac z budową... W tym momencie dostawcy wymiękają - kanalizacja kiedyś tam, bo jest ekonomicznie nieuzasadniona (takie info dostałem w gminie). Podczas pierwszej rozmowy mówili, że razem z wodą planują zrobic. Myślę, że z prądem (i może z gazem) może byc podobne podejście. Pół roku temu (jak już dowiedziałem się, że muszą stawiac trafo) - twierdzili, że za miesiąc umowę podeślą i na bank w 2009 będzie prąd na działce... Absolutnie nie czułabym się , jak wykorzystywana kobieta....sąsiedzi muszą sobie pomagać...a zwłaszcza tacy, którzy na szczerym polu będą sami. Ale rzeczywiście skoro jutro nie ma Cię przez cały dzień w Poznaniu to nawet nie miałabym jak odebrać od Ciebie wniosku. Na tematy typowo budowlano-mediowe nawet się nie wypowiadam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 02.02.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Absolutnie nie czułabym się , jak wykorzystywana kobieta....sąsiedzi muszą sobie pomagać...a zwłaszcza tacy, którzy na szczerym polu będą sami. Ale rzeczywiście skoro jutro nie ma Cię przez cały dzień w Poznaniu to nawet nie miałabym jak odebrać od Ciebie wniosku. Na tematy typowo budowlano-mediowe nawet się nie wypowiadam....... Hmmm... Sąsiedzi zwykle prowadzą jakieś wojny No ale nie graniczymy ze sobą, więc powinno udac się bez walki Właśnie wpadłem na rozrywkowy pomysł wiercenia studni z kumplem przez weekend Jest "za". Zabieram się więc, w pierwszej wolnej chwili za zmontowanie "szlamówki" Może dowiercimy się do ropy... Tak więc w 2 weekend marca wiercimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Absolutnie nie czułabym się , jak wykorzystywana kobieta....sąsiedzi muszą sobie pomagać...a zwłaszcza tacy, którzy na szczerym polu będą sami. Ale rzeczywiście skoro jutro nie ma Cię przez cały dzień w Poznaniu to nawet nie miałabym jak odebrać od Ciebie wniosku. Na tematy typowo budowlano-mediowe nawet się nie wypowiadam....... Hmmm... Sąsiedzi zwykle prowadzą jakieś wojny No ale nie graniczymy ze sobą, więc powinno udac się bez walki Właśnie wpadłem na rozrywkowy pomysł wiercenia studni z kumplem przez weekend Jest "za". Zabieram się więc, w pierwszej wolnej chwili za zmontowanie "szlamówki" Może dowiercimy się do ropy... Tak więc w 2 weekend marca wiercimy Damy radę, sztachet wyrywać sobie nie będziemy, a i przy płocie spotkań nie będzie: " podejdź no do płota jak i ja podchodzę " Jak juz się rozgrzejecie przy Twojej studni to od razu do mnie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.02.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Tylko dwa tygodnie tu mnie nie było, a tu taki rozruch wiosenny!!! GRATULACJE PNB !!! Chyba się właśnie uprawomocniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.02.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dzień dobry z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts