monia77w1 05.02.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dzień dobry paniom Mój syn w zeszłym roku był rycerzem a w tym roku chce byc żołnierzem. Kupiłam mu strój czarodzieja ale taki wiek, ze chce byc żołnierzem i koniec, nie ma dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.02.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Co roku to samo...my rodzice wymyślamy dzieciakom stroje a dzieci i tak stawiają na swoim... Moja córka już dzisiaj nie chce być lwem , tylko kotem..... To kot i to kot......., ale już kolorystyka nie taka sama. Dzisiaj idę kupić nową tkaninę i biorę się za szycie... bo jutro balik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ja swojego czasu młodszą córkę widziałam w strojach księżniczek i wróżek...i tak przez jakiś czas nawet było. Aż któregoś roku mówi mi, że ona nie chce być królową, właściwie to nigdy nie chciała i że ona chce mieć maskę diabła, albo innego złego Zamarłam...ale w sumie jak potem przemyslałam sprawę, to nawet do niej to pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.02.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ja swojego czasu młodszą córkę widziałam w strojach księżniczek i wróżek...i tak przez jakiś czas nawet było. Aż któregoś roku mówi mi, że ona nie chce być królową, właściwie to nigdy nie chciała i że ona chce mieć maskę diabła, albo innego złego Zamarłam...ale w sumie jak potem przemyslałam sprawę, to nawet do niej to pasuje. Ja też przez kilka lat przerabiałam wszystkie królewny.... a teraz moja córka mówi DOŚĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No i od tego czsu poznałam prawdziwe oblicze mojego dziecięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.02.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Edytko a co tam u ciebie na budowie....lecę poczytać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia 2011 przez Rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 05.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 WITANKO wieczoreczkiem Jutro robię objazdówkę: 1. Spotkanie służbowe 2. Uciekam z pracy 3. Enea - Września - pogryziemy się 5. Kierbud, który wpisał się na kierbuda, a później zapytał czy może nim byc 6. Gmina I dzień dobiegnie pewnie do końca... Moja/mój mała/y (za miesiąc się dowiemy) na tą chwilę wygląda nieco dziwnie... ale lekarz mówi, że nie powinienem się martwic Przebranie jeszcze nie przychodzi mi do głowy Dodatkowo dowiedziałem się ciekawostki: Moja Pani inwestor nie będzie szukała nic do domu w internecie - bo NIE LUBI ! W związku z tym mam kupic samochód - będzie jeździła i oglądała "na żywo"... Nie kupię. Żegnam w związku z tym nadzieję na wsparcie przy projektowaniu aranżacji naszego domku przez przyszłą właścicielkę i przerzucam się na Waszą pomoc Pomożecie ? Jak nie pomożecie i sam przygotuję wystrój domu - moje dziecko będzie miało skrzywioną psychikę Pozdrawiam i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.02.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.02.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 3. Enea - Września - pogryziemy się Mocno gryź, kop i opluj.... czekam na relacje z wojny..... Moja Pani inwestor nie będzie szukała nic do domu w internecie - bo NIE LUBI ! - ja mogę "ubierać dwa domki" i nawet 10.... byle kasa była Żegnam w związku z tym nadzieję na wsparcie przy projektowaniu aranżacji naszego domku przez przyszłą właścicielkę i przerzucam się na Waszą pomoc Pomożecie ? Pomożemy, nie chcemy mieć sąsiada ze skrzywiona psychiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 06.02.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Mocno gryź, kop i opluj.... czekam na relacje z wojny..... To sobie nie pojechałem Właśnie wyszedłem z pracy. Kryzys i związane z nim zebranie... Próbowałem telefonicznie w przerwie czegoś się dowiedzie, ale piątek - więc o 12.30 już nikt nie odbierał W poniedziałek wrócę do sprawy. - ja mogę "ubierać dwa domki" i nawet 10.... byle kasa była Wstrętna materialistka Taki świat - nic za darmo Jednak, kiedy oglądam Twoje propozycje na forum - dochodzę do wniosku, że chyba jednak skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.02.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Mocno gryź, kop i opluj.... czekam na relacje z wojny..... To sobie nie pojechałem Właśnie wyszedłem z pracy. Kryzys i związane z nim zebranie... Próbowałem telefonicznie w przerwie czegoś się dowiedzie, ale piątek - więc o 12.30 już nikt nie odbierał W poniedziałek wrócę do sprawy. - ja mogę "ubierać dwa domki" i nawet 10.... byle kasa była Wstrętna materialistka Taki świat - nic za darmo Jednak, kiedy oglądam Twoje propozycje na forum - dochodzę do wniosku, że chyba jednak skorzystam myślałam o Twojej kasie.... na ubieranie domku....a nie dla mnie.... należą się przeprosiny...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 06.02.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 myślałam o Twojej kasie.... na ubieranie domku....a nie dla mnie.... należą się przeprosiny...!!! W takiej sytuacji faktycznie należą się - Przepraszam. Jednak było też w tym zdaniu małe - żartowałem. A Pani inwestor wszystko, zawsze tak poważnie odbiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.02.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 myślałam o Twojej kasie.... na ubieranie domku....a nie dla mnie.... należą się przeprosiny...!!! W takiej sytuacji faktycznie należą się - Przepraszam. Jednak było też w tym zdaniu małe - żartowałem. A Pani inwestor wszystko, zawsze tak poważnie odbiera ? hmmm...ja też żartowałam... ale za przepraszam...baaaaaaaaaaardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Glamciu ja też lubię do Ciebie zaglądać tylko kryzys ostatnio mną tak zakręcił że nie wolno mi było na forum zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.02.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam Mam małe pytanie, bo trafiłem na ładną łazienkę u Ciebie Chodzi o tą: http://images42.fotosik.pl/7/577461cf394c22f8.jpg Co to są za płytki na ścianie i podłodze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.02.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jak odszukam, to wpisze ci w Twoim komentarzyku Jest to jakiś polski producent. Kafelki są bardzo ładne i ceny bardzo atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.02.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Będę dźwięczny za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.02.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Będę dźwięczny za info Nie ma problemu, zajmę się tym dzisiaj wieczorem.... dzięki za odwiedzinki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 08.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 http://images49.fotosik.pl/59/44452b418b5f6787m.jpg udało się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts