Edmar70 10.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ja do wódki, jak do jeża, ale żórawinowa jest całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Edyś - rączunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jak nie zbijecie mnie to się przywitam No chyba jednak kogoś piekły wczoraj uszy Cześć Aniu Cze Monia Nie piekły bo spałam jak zabita...........od 19-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A czy ten zarząd to już skończył obrady Bo jak decyzję wyda to podważę nieważność za podjęcie w stanie wskazującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A czy ten zarząd to już skończył obrady Bo jak decyzję wyda to podważę nieważność za podjęcie w stanie wskazującym Trzeźwa jak świnia jestem Kara będzie łagodna czy jednak dotkliwa....dziewczyny jak myslicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A czy ten zarząd to już skończył obrady Bo jak decyzję wyda to podważę nieważność za podjęcie w stanie wskazującym Zarząd przerwał obrady gdyż ma ważniejsze sprawy na głowie czyt. procenty uciekają Ale jak wróci do stanu normalości to powaznie zajmie się sprawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A czy ten zarząd to już skończył obrady Bo jak decyzję wyda to podważę nieważność za podjęcie w stanie wskazującym Trzeźwa jak świnia jestem Kara będzie łagodna czy jednak dotkliwa....dziewczyny jak myslicie??? Zdecydowanie dotliwa co by skazana miała nauczkę na przyszłosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Zdecydowanie dotliwa co by skazana miała nauczkę na przyszłosc Tylko co to miałoby być? Łamanie kołem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Edytko dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Zdecydowanie dotliwa co by skazana miała nauczkę na przyszłosc Tylko co to miałoby być? Łamanie kołem... ło matko sałatko a co to za tortury łamanie kołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Lepiej, zebys nie wiedziała wcześniej. Mniej bedzie Cię bolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Lepiej, zebys nie wiedziała wcześniej. Mniej bedzie Cię bolec E tam...co Ty gadasz... fajnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Lepiej, zebys nie wiedziała wcześniej. Mniej bedzie Cię bolec o Wy małpy jedne chcecie mnie torturować za co ja przecież taka grzeczna jestem tylko zmęczona strrrrrrrrrasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.02.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ło matko dziewczyny... koła to starożytne metody... teraz jakiś terroryzm, porwania...iitp trzeba iść z duchem rozwoju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Lepiej, zebys nie wiedziała wcześniej. Mniej bedzie Cię bolec E tam...co Ty gadasz... fajnie będzie I Ty przeciwko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ło matko dziewczyny... koła to starożytne metody... teraz jakiś terroryzm, porwania...iitp trzeba iść z duchem rozwoju.... co proponujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Lepiej, zebys nie wiedziała wcześniej. Mniej bedzie Cię bolec E tam...co Ty gadasz... fajnie będzie I Ty przeciwko mnie Nigdy...przenigdy... To może za karę cos nam jeszcze ze swego domku pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Lepiej, zebys nie wiedziała wcześniej. Mniej bedzie Cię bolec o Wy małpy jedne chcecie mnie torturować za co ja przecież taka grzeczna jestem tylko zmęczona strrrrrrrrrasznie No własnie dlatego, że tak sie przemęczasz musimy nauczyc Cię porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Lepiej, zebys nie wiedziała wcześniej. Mniej bedzie Cię bolec E tam...co Ty gadasz... fajnie będzie I Ty przeciwko mnie Nigdy...przenigdy... To może za karę cos nam jeszcze ze swego domku pokażesz? No.........mam nadzieję Ja już Wam wszystko pokazałam, teraz to już tylko na żywca trzeba oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Lepiej, zebys nie wiedziała wcześniej. Mniej bedzie Cię bolec o Wy małpy jedne chcecie mnie torturować za co ja przecież taka grzeczna jestem tylko zmęczona strrrrrrrrrasznie No własnie dlatego, że tak sie przemęczasz musimy nauczyc Cię porzadku No ja nie wiem czy ta nauka w las nie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts