Edmar70 10.02.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gdzie wszystko...gdzie wszystko... A sypialnia...a pokoje chłopaków...a otoczenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Lepiej, zebys nie wiedziała wcześniej. Mniej bedzie Cię bolec o Wy małpy jedne chcecie mnie torturować za co ja przecież taka grzeczna jestem tylko zmęczona strrrrrrrrrasznie No własnie dlatego, że tak sie przemęczasz musimy nauczyc Cię porzadku No ja nie wiem czy ta nauka w las nie pójdzie Dlatego kara musi byc odpowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gdzie wszystko...gdzie wszystko... A sypialnia...a pokoje chłopaków...a otoczenie.... Sypialnia es taka mała, że nie można jej zdęcia robić bo nic nie widać, a chłopaków pokoje to jż chyba były i puste otoczenie też z moimi trzema choinkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Lepiej, zebys nie wiedziała wcześniej. Mniej bedzie Cię bolec o Wy małpy jedne chcecie mnie torturować za co ja przecież taka grzeczna jestem tylko zmęczona strrrrrrrrrasznie No własnie dlatego, że tak sie przemęczasz musimy nauczyc Cię porzadku No ja nie wiem czy ta nauka w las nie pójdzie Dlatego kara musi byc odpowiednia No to wymierzcie i tą karę i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.02.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ło matko dziewczyny... koła to starożytne metody... teraz jakiś terroryzm, porwania...iitp trzeba iść z duchem rozwoju.... co proponujesz Polej no Monia... to po jednym na pewno przyjdą mi jakieś pomysły do głowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gdzie wszystko...gdzie wszystko... A sypialnia...a pokoje chłopaków...a otoczenie.... Sypialnia es taka mała, że nie można jej zdęcia robić bo nic nie widać, a chłopaków pokoje to jż chyba były i puste otoczenie też z moimi trzema choinkami Nic takiego nie było, chyba, że sprzed stu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.02.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Trzymajcie jutro za mnie kciuki o 11.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ja już trzymam. a czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ło matko dziewczyny... koła to starożytne metody... teraz jakiś terroryzm, porwania...iitp trzeba iść z duchem rozwoju.... co proponujesz Polej no Monia... to po jednym na pewno przyjdą mi jakieś pomysły do głowy.... Już lecę do monopolowego Poczekaj chwileczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Glamciu pij http://qchnia.files.wordpress.com/2008/09/likier-z-czerwonych-opuncji.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Trzymajcie jutro za mnie kciuki o 11.00. Trzymam i nie puszczam dopóki nie dasz znac co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gdzie wszystko...gdzie wszystko... A sypialnia...a pokoje chłopaków...a otoczenie.... Sypialnia es taka mała, że nie można jej zdęcia robić bo nic nie widać, a chłopaków pokoje to jż chyba były i puste otoczenie też z moimi trzema choinkami Nic takiego nie było, chyba, że sprzed stu lat. Ja też nic nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.02.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ja już trzymam. a czemu? efilko mam jutro bardzo poważną rozmowę z Hiszpanami o dystrybucję zajebistych kamieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 aaaaaaaaaa no to przynajmniej wiem za co trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Glamurku trzymam kciuki Na pewno sie uda A zdjęć dziewczyny już nie wklejam, chyba w ogóle zamknę dziennik bo on juz nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aniu a moze teraz zajmij się ogrodem No i zdjecia pokoi chłopcow jednak ,pgłabys wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aniu a moze teraz zajmij się ogrodem No i zdjecia pokoi chłopcow jednak ,pgłabys wkleić Właśnie zaczęłam drążyć temat ogrodu A zdjęć chłopaków na razie nie wkleję bo mi dzisiaj drzwi z zawiasów wyrwali i jest totalny burdel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Glamurku trzymam kciuki Na pewno sie uda A zdjęć dziewczyny już nie wklejam, chyba w ogóle zamknę dziennik bo on juz nie ma sensu No pomysł na wagę złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.02.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Właśnie zaczęłam drążyć temat ogrodu A zdjęć chłopaków na razie nie wkleję bo mi dzisiaj drzwi z zawiasów wyrwali i jest totalny burdel Ale fajnie To musiało dojść do niezłej jatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 10.02.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Glamurku trzymam kciuki Na pewno sie uda A zdjęć dziewczyny już nie wklejam, chyba w ogóle zamknę dziennik bo on juz nie ma sensu No pomysł na wagę złota komuś tutaj choroba w głowę weszła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts