Rom 10.02.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Glamurku trzymam kciuki Na pewno sie uda A zdjęć dziewczyny już nie wklejam, chyba w ogóle zamknę dziennik bo on juz nie ma sensu No pomysł na wagę złota komuś tutaj choroba w głowę weszła.... ja nawet myślę że to bardzo poważna choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A mówiłam, ze surowa kara jak najbardziej jest wskazana Może zmądrzeje nam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A mówiłam, ze surowa kara jak najbardziej jest wskazana Może zmądrzeje nam Ania a może nasze towarzystwo jej już nie odpowiada tak rzadko nas odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A mówiłam, ze surowa kara jak najbardziej jest wskazana Może zmądrzeje nam Ania a może nasze towarzystwo jej już nie odpowiada tak rzadko nas odwiedza Musimy z nią poważnie porozmawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.02.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Glamurku trzymam kciuki Na pewno sie uda A zdjęć dziewczyny już nie wklejam, chyba w ogóle zamknę dziennik bo on juz nie ma sensu No pomysł na wagę złota Ale ja mówię poważnie Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.02.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Właśnie zaczęłam drążyć temat ogrodu A zdjęć chłopaków na razie nie wkleję bo mi dzisiaj drzwi z zawiasów wyrwali i jest totalny burdel Ale fajnie To musiało dojść do niezłej jatki Właściwie to nie Jeden stał w pokoju i zamykał drzwi drugi od korytarza otwierał i...............okazało się, że ten co stał w korytarzy jest silniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.02.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Glamurku trzymam kciuki Na pewno sie uda A zdjęć dziewczyny już nie wklejam, chyba w ogóle zamknę dziennik bo on juz nie ma sensu No pomysł na wagę złota komuś tutaj choroba w głowę weszła.... ja nawet myślę że to bardzo poważna choroba hm..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.02.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A mówiłam, ze surowa kara jak najbardziej jest wskazana Może zmądrzeje nam Ania a może nasze towarzystwo jej już nie odpowiada tak rzadko nas odwiedza Odezwał się ten co często nas odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.02.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A mówiłam, ze surowa kara jak najbardziej jest wskazana Może zmądrzeje nam Ania No jakoś ten zarząd strasznie długie obrady ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.02.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A mówiłam, ze surowa kara jak najbardziej jest wskazana Może zmądrzeje nam Ania No jakoś ten zarząd strasznie długie obrady ma im dłuższe obrady..tym gorsza kara... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Glamciu, jak tam rozmowy z Hiszpanami?Mam nadziejęm, że sie dogadaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.02.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Glamciu, jak tam rozmowy z Hiszpanami? Mam nadziejęm, że sie dogadaliście. Mam nadzieję, że tak... Rozmowy były bardzo konkretne. Odpowiedz mamy w ciągu tygodnia. Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.02.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Glamciu, jak tam rozmowy z Hiszpanami? Mam nadziejęm, że sie dogadaliście. Mam nadzieję, że tak... Rozmowy były bardzo konkretne. Odpowiedz mamy w ciągu tygodnia. Trzymajcie kciuki Ja już trzymam od dawna. Oby się powiodło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.02.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Glamciu, jak tam rozmowy z Hiszpanami? Mam nadziejęm, że sie dogadaliście. Mam nadzieję, że tak... Rozmowy były bardzo konkretne. Odpowiedz mamy w ciągu tygodnia. Trzymajcie kciuki Ja już trzymam od dawna. Oby się powiodło Byłabym bardzo szczęśliwa jakby się udało... dają super warunki...przede wszystkim wyłączność działania na danym terenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 11.02.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Byłabym bardzo szczęśliwa jakby się udało... dają super warunki...przede wszystkim wyłączność działania na danym terenie... No to Szefowa pełną parą do przodu po terenie ! Kciuki trzymam aż bolą. Będą w ofercie też kamienie nerkowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.02.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Byłabym bardzo szczęśliwa jakby się udało... dają super warunki...przede wszystkim wyłączność działania na danym terenie... No to Szefowa pełną parą do przodu po terenie ! Kciuki trzymam aż bolą. Będą w ofercie też kamienie nerkowe ? tylko dla nie miłych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.02.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 super oby się wszystko ułożyło po Twojej myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 11.02.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 tylko dla nie miłych sąsiadów No kurcze ! Proponuję ciekawe rozwinięcie oferty, a tu taka riposta ? Sądzę, że wielu facetów chciało by mieć w domu ściankę wykończoną takimi kamieniami Np: http://image.us.edu.pl/albums/uniwersytet/gazeta/2001.12/kamica.m.jpg Taki mały HardCore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 11.02.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 to teraz jazda do mojego komentarzyka uczyć mnie.... wstyd się przyznać , ale wogóle tego programu nie kumam Jadę za chwilę grzecznie do domku, a następnie zapodam szybki kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 11.02.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Więc tak: Nie miły sąsiad pokazuje i objaśnia: 1. Odpalasz program Picasa, wrzucasz do netu zdjęcie (klikając na dole na Przekaż online). 2. Klikasz w prawym górnym rogu na Web albums (czy siakoś tak ), wybierasz, już w przegldarce swój folder ze zdjęciem i klikasz na zdjęcie, które ma by na forum. 3. Na otwartym zdjęciu prawy klik i kopiuj adres obrazka (firefox) lub w beznadziejnym internet explorerze prawy - > właściwości i zaznaczasz ręcznie cały adres (URL) - może nie by w całości widoczny trzeba na czuja zaznaczyc cały i kopiuj. 4. Wklejasz na forum pomiędzy znaczniki obrazka adres ze schowka. No i masz na forum coś romantycznego. Np na walentynki http://lh5.ggpht.com/_job9ccJnuqI/SZBm80LtueI/AAAAAAAAALE/DSnjax2UBPY/walentynki-odwolane.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts