GLAMOURMUM 12.02.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kasiu i ja trzymam bardzo mocno kciuki!!!! Ale somsiad ma dobrze z tymi śniadankami [/i] Romuś Ty też możesz przyjeżdżać do mnie po śniadanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kasiu i ja trzymam bardzo mocno kciuki!!!! Ale somsiad ma dobrze z tymi śniadankami [/i] Romuś Ty też możesz przyjeżdżać do mnie po śniadanka Ale się wprosiłem I jeszcze kawę poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.02.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kasiu i ja trzymam bardzo mocno kciuki!!!! Ale somsiad ma dobrze z tymi śniadankami [/i] Romuś Ty też możesz przyjeżdżać do mnie po śniadanka Ale się wprosiłem I jeszcze kawę poproszę na kawusie musisz sobie zasłużyć... np. częstszymi odwiedzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No to będę musiał się postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.02.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No to będę musiał się postarać Romuś jak bliźniaczki... rosną??? Jak samopoczucie żony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dziekuję - Z bliżniakami wszystko w porządku, rosną sobie. Żona ma nakaz leżenia i bierze tabletki przeciwskurczowe. Czasami może się okazać że od 30 tyg będzie leżeć w szpitalu. W związku z tym chętne do gotowania mogą się już zapisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.02.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dziekuję - Z bliżniakami wszystko w porządku, rosną sobie. Żona ma nakaz leżenia i bierze tabletki przeciwskurczowe. Czasami może się okazać że od 30 tyg będzie leżeć w szpitalu. W związku z tym chętne do gotowania mogą się już zapisywać hola...hola.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dziekuję - Z bliżniakami wszystko w porządku, rosną sobie. Żona ma nakaz leżenia i bierze tabletki przeciwskurczowe. Czasami może się okazać że od 30 tyg będzie leżeć w szpitalu. W związku z tym chętne do gotowania mogą się już zapisywać hola...hola.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.02.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 W menżu to i ja zakochana...ciągle i wciąż..coraz bardziej Siedzę, i słucham...uwielbiam ją http://www.wrzuta.pl/audio/tCer3KoLbf/frankie_valli_-_can_t_take_my_eyes_of_off_you hmmmmm.. w moim.??? Wariatka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.02.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 W menżu to i ja zakochana...ciągle i wciąż..coraz bardziej Siedzę, i słucham...uwielbiam ją http://www.wrzuta.pl/audio/tCer3KoLbf/frankie_valli_-_can_t_take_my_eyes_of_off_you hmmmmm.. w moim.??? Wariatka... Jak minął dzień?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 12.02.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ...codziennie rano przed wyjazdem do pracy... zatrzymasz się przed naszym domkiem...ja będę szykowała ci śniadanko do pracy..... i pożyczę miłego dnia . A nasi współmałżonkowie..??? hmmmm, trudno, będą musieli to zaakceptować . Walentynkowo na całego Lepsze niż zdjęcie rozwodowe Jakie grzybki jesz na kolację ? - też chce miec takie loty Jednak taki tekst od rana powoduje, że dzień zaraz staje się milutki - dziękuję bardzo Za to walentynka z pyrlandii http://lh4.ggpht.com/_job9ccJnuqI/SZR6N-6oi9I/AAAAAAAAAMs/8ew0JVKDfU0/s144/331158.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.02.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Jak minął dzień?? Oj, kiepsko. Zwolniłam sie dzisiaj z pracy 2 godz. Najpierw latały mi przed oczami jakieś esy-floresy, a potem znów kręciło mi się w głowie. Trwało to jakiś czas i w ogóle nie przechodziło. W domu poległam w łóżku na prawie 4 godz. Teraz jest już lepiej, ale nadal czuję jakby ktoś wkładał mi mózg w imadło. Zapisałam się na jutro do lekarza. Może skieruje mnie na jakieś badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.02.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ...codziennie rano przed wyjazdem do pracy... zatrzymasz się przed naszym domkiem...ja będę szykowała ci śniadanko do pracy..... i pożyczę miłego dnia . A nasi współmałżonkowie..??? hmmmm, trudno, będą musieli to zaakceptować . Walentynkowo na całego Lepsze niż zdjęcie rozwodowe Jakie grzybki jesz na kolację ? - też chce miec takie loty Jednak taki tekst od rana powoduje, że dzień zaraz staje się milutki - dziękuję bardzo bardzo proszę... a co do grzybków... to nic nie jadam.... ja z natury jestem wesoła, piękna i skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.02.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Jak minął dzień?? Oj, kiepsko. Zwolniłam sie dzisiaj z pracy 2 godz. Najpierw latały mi przed oczami jakieś esy-floresy, a potem znów kręciło mi się w głowie. Trwało to jakiś czas i w ogóle nie przechodziło. W domu poległam w łóżku na prawie 4 godz. Teraz jest już lepiej, ale nadal czuję jakby ktoś wkładał mi mózg w imadło. Zapisałam się na jutro do lekarza. Może skieruje mnie na jakieś badania. NA RESZCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Przypiliło mnie...nie ma co Mam nadzieję, że lekarz będzie konkretny i nie powie, że sie tak zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.02.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Przypiliło mnie...nie ma co Mam nadzieję, że lekarz będzie konkretny i nie powie, że sie tak zdarza. Może Edyś... czas najwyższy zmienić lekarza....????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Przypiliło mnie...nie ma co Mam nadzieję, że lekarz będzie konkretny i nie powie, że sie tak zdarza. Może Edyś... czas najwyższy zmienić lekarza....????? No własnie tego będę testować pierwszy raz. Jest z polecenia mojej koleżanki pielęgniarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.02.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Przypiliło mnie...nie ma co Mam nadzieję, że lekarz będzie konkretny i nie powie, że sie tak zdarza. Może Edyś... czas najwyższy zmienić lekarza....????? No własnie tego będę testować pierwszy raz. Jest z polecenia mojej koleżanki pielęgniarki. no to trzymam kciuki.... i koniecznie daj jutro znać.... po wizycie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dziekuję - Z bliżniakami wszystko w porządku, rosną sobie. Żona ma nakaz leżenia i bierze tabletki przeciwskurczowe. Czasami może się okazać że od 30 tyg będzie leżeć w szpitalu. W związku z tym chętne do gotowania mogą się już zapisywać No ładnie, myslisz, ze tyle chętnych bedzie, ze aż listę będziesz musiał stworzyc? Marzyciel Dużo zdrówka dla żony i wszystkich trzech dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 W menżu to i ja zakochana...ciągle i wciąż..coraz bardziej Siedzę, i słucham...uwielbiam ją http://www.wrzuta.pl/audio/tCer3KoLbf/frankie_valli_-_can_t_take_my_eyes_of_off_you hmmmmm.. w moim.??? Wariatka... No ładnie, w cudzych facetach się kochają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts