monia77w1 18.02.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Bradzo, bardzo Pisz co załatwiłas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.02.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Bradzo, bardzo Pisz co załatwiłas. W sumie to wszystko... jutro będę miała ostateczna wycenę robocizny.....ale jedno ale......................... ten gościu mi nie podszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Jakie ale..............????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.02.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 nie poczułam tego coś.......ja wiem, że to tylko firma budowlana .....ale ja sama teraz nie wiemJak ktoś mi nie podejdzie to ogólnie jest KAPLICA.Jutro mam jeszcze jedno spotkanie i po jutrzejszym dniu ostatecznie musze podjąć decyzję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.02.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 MONIA RATUJ!!!! Czym Wy się kierowaliście przy wyborze firmy...tylko ceną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wiesz, czasami pierwsze wrażenie jest mylne ale 35 tysięcy chyba robi różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.02.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wiesz, czasami pierwsze wrażenie jest mylne ale 35 tysięcy chyba robi różnicę właśnie to mnie martwi....i mobilizuje zarazem... Gdyby to było 5 tyś... to bym sie nawet nie zastanawiała...ale 35 robi spora różnicę...za te 35 tyś już mam pompę ciepła z montażem i lodówkę do tego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 MONIA RATUJ!!!! Czym Wy się kierowaliście przy poszukiwaniu firmy... tylko ceną??? Kasiu Ty mnie lepiej nie pytaj. Ja to mialam takich partaczy na budowie, że do dzisiaj na samą myśl kurw.....ica mnie trafia. Dopiero ostatnia ekipa była w porządku i do dzisiaj utrzymujemy kontakt i wszystkim mogę ich polecic. Najważniejsze, zeby obejrzeć poprzednie ich budowle i porozmawiać z inwestorami. I nie tylko tymi, których wskaże Ci ten pan ale równiez z innymi. I podstawowa zasada: Zero zaliczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.02.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 MONIA RATUJ!!!! Czym Wy się kierowaliście przy poszukiwaniu firmy... tylko ceną??? Kasiu Ty mnie lepiej nie pytaj. Ja to mialam takich partaczy na budowie, że do dzisiaj na samą myśl kurw.....ica mnie trafia. Dopiero ostatnia ekipa była w porządku i do dzisiaj utrzymujemy kontakt i wszystkim mogę ich polecic. Najważniejsze, zeby obejrzeć poprzednie ich budowle i porozmawiać z inwestorami. I nie tylko tymi, których wskaże Ci ten pan ale równiez z innymi. I podstawowa zasada: Zero zaliczek. To samo mu powiedziałam... Właśnie to coś co mi sie nie spodobało...to to, że jak zapytałam go o poprzednie budowy to zaczął coś kręcić, że po co, że wogóle on jest świetny..... i że jemu zależy na naszym zadowoleniu... itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nie ma to jak opinia inwestorów i albo wskaże Ci jakieś budowy albo gościu coś kręci.Zawsze te osoby mogą Ci wskazać inne jego budowy.Wiesz jak jest.Kazda pliszka swój ogonek chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.02.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nie ma to jak opinia inwestorów i albo wskaże Ci jakieś budowy albo gościu coś kręci. Zawsze te osoby mogą Ci wskazać inne jego budowy. Wiesz jak jest. Kazda pliszka swój ogonek chwali. Dzisiaj mu powiedziałam, że albo wskaże mi budowy i inwestorów albo nie mamy o czym dalej rozmawiać . Na pewno nie kupię kota w worku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 I bardzo dobrze.Jezeli jestes w porządku do inwestorów to nie powinni powiedzieć na Ciebie złego słowa.A sprawdzałas go na czarnej liście w Wielkopolsce?Wpisz sobie jego dane w google.Może cos znajdziesz na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.02.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 I bardzo dobrze. Jezeli jestes w porządku do inwestorów to nie powinni powiedzieć na Ciebie złego słowa. A sprawdzałas go na czarnej liście w Wielkopolsce? Wpisz sobie jego dane w google. Może cos znajdziesz na jego temat. Sprawdzałam i nie ma go na czarnej liście ale nie ma go też na białej.... Sprawdzę go jeszcze w google... Powiem szczerze, że jeszcze liczę na jutrzejszą rozmowę z inną firmą.... ją też dostałam z polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ale te osoby, które Ci ich poleciły chyba są zadowolone?A moze mają jakiś kontakt z ludzki u których wczesniej budowali?Najlepiej w obu grupach i w grupie poznańskiej spytaj się czy u kogoś jeszcze budował.Czasami ludzie nic nie piszą sami z siebie ale dopiero jak ktoś sie zapyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Monia a gdzie operuje ta ekipa ktora mozesz polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Markotko, niestety na Mazowszu.Na Śląsk trochę im nie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.02.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ale te osoby, które Ci ich poleciły chyba są zadowolone? A moze mają jakiś kontakt z ludzki u których wczesniej budowali? Najlepiej w obu grupach i w grupie poznańskiej spytaj się czy u kogoś jeszcze budował. Czasami ludzie nic nie piszą sami z siebie ale dopiero jak ktoś sie zapyta. Masz rację.... Właśnie tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Mam nadzieję, ze ktoś się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ale mam dzisiaj szczęście do otwierania stronek Ciacho poproszę tylko takie w męskim wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Monia a szkoda bo Wusia szuka ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts