Wizjer 29.08.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Pewnie autorka wyrosła na błyskotliwą, młodą osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.08.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Pewnie autorka wyrosła na błyskotliwą, młodą osobę ba - tylko w Mikołaja już nie wierzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.08.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 a założycielka watku - przepadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 nie no ....list rewelka moja 7-letnia gwiazda jest na etapie pisania na wszystkim co jej wpadnie w ręce "kocham Cię , mamusiu" ... to chyba przez tą budowę ...mało czasu przez ostatni rok jej poświęcaliśmy ...ale że już mieszkamy więc i sytuacja się zmieniła ...ale listy o kochaniu nadal wykoanuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 07.09.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 mój wtedy-dziewięciolatek tak mnie opisał z okazji Dnia Matki http://img217.imageshack.us/img217/9137/jegomamajakajest190fe9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 nasza mała jak się na nas wkurzy to krzyczy, że wyprowadzi się do dziadka (mojego taty), bo dziadek kupi jej ...konia...to ja jej wtedy mówię, że ma brać torby i pakować zabawki i ubranka, a ona do mnie, ale Ty też ze mną pojedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Wiele lat temu, kiedy synek miał około 2 latek, zobaczyliśmy go jak maszeruje za domem w kierunku lasu. - Dokąd idziesz, synuś? - Do dziadka Jurka. - A spakowałeś się? To daleko jest. - Tak!!! - wyciągnął triumfalnie przed siebie hołubioną paczkę pieluch jednorazowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.09.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 mój wtedy-dziewięciolatek tak mnie opisał z okazji Dnia Matki http://img217.imageshack.us/img217/9137/jegomamajakajest190fe9.jpg fajny ten list, taki pozytywny /a można prosić o zdjęcie tej "ulubionej torby wojskowej"? / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 08.09.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Capri siem norrrmalnie wzruszyłam. Widzisz, jak on Cię pozytywnie postrzega. I jak ładnie pisze. A jednak masz jakąś torbę, ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.09.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Wiele lat temu, kiedy synek miał około 2 latek, zobaczyliśmy go jak maszeruje za domem w kierunku lasu. - Dokąd idziesz, synuś? - Do dziadka Jurka. - A spakowałeś się? To daleko jest. - Tak!!! - wyciągnął triumfalnie przed siebie hołubioną paczkę pieluch jednorazowych. Rewelacja :D Nasza starsza z kolei (wiele lat temu) też się miała spakować na jakiś wyjazd. No więc "się spakowała": sama wlazła do wielkiej walizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 08.09.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Capri siem norrrmalnie wzruszyłam. Widzisz, jak on Cię pozytywnie postrzega. I jak ładnie pisze. A jednak masz jakąś torbę, ha! no niby pozytywnie, ale ja to czytam tak: "matka leży w łóżku oglądając lost, a ja się zajmuję sobą i rodzeństwem". Nawet go pytałam, co to znaczy, że nie lubię ich obsługiwać, i jak on mnie w tym zastępuje - cytuję: "czasem nalewam soku maluchom". Super, nie? a torbę mam taki bag militarny, ciemnozielone moro, uniseks, albo nawet męska bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 08.09.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Wdrażasz do samodzielności, uczysz empatii, to chciał napisać. R. też lubi Lost, ja się w tym gubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 08.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 R. też lubi Lost, ja się w tym gubię oj, to szkoda, że nie wiedziałam. Ja mam totalną korbę na punkcie Lost, zobacz, co z Olką zrobiłam http://img139.imageshack.us/img139/3205/lostnewfacesdt4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.09.2008 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ale masz piękną córeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.09.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 ale masz piękną córeczkę taaak, a co będzie później...? MASAKRA - jak to niektórzy teraz mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 09.09.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dziękuję, dziękuję córka piękna ma do obstawy dwóch starszych braci. Z tym, że oni też urodziwi. I już kobieciarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.09.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Aaaaaa, jaka piękna Olka, nawet minę zrobiła podobną, niezła z niej aktorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 13.09.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Korci mnie, aby pochwalić się swoją małą, ale: http://wyborcza.pl/1,75248,5684129,Na_Naszej_klasie_szukali_domu_dla_jej_dziecka.html i co Koleżanki na to? Wprawdzie ja (chyba) wrogów nie mam, coby mi taki numer wycięli, ale...złe nie śpi. A poza tym, wracając do głównego tematu Dziecko - zaczął się rok szkolny, zerówka, przedszkole i...zaczęło się również: infekcja, katar, temperatura, dziecko w domu z syropkami - szlag by to trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts