Gogdi 26.08.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Potrzebuję waszej pomocy. Poszukuję kafli na podłogę. Dużych. 60 cm bok minimum. Zalezy mi żeby znaleźć coś co ma jak najmniejsza powtarzalność wzoru, tzn żeby płytki leżące obok siebie nie były identyczne, mimo że w tym samym kolorze i no i ogólnie wzór taki sam:) Mam nadzieję że wiecie o co chodzi. Przebijam się od kilku dni przez tysiące stron internetowych ale znalezienie tego czego szukam wydaje sie graniczyć z cudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 26.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 połóż trawertyn, granit lub marmur, najlepiej dwójkę (cm) ....bedzie drogo, ale i tak taniej niz plytki jakie kupilbys zeby miec "malo powtarzalny desen" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra 26.08.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 płytki zawsze będą miały powtarzalny wzór... tylko naturalny kamień nie będzie identyczny w każdym kawałkui drewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 26.08.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Moja rada brzmi tak: zamiast wertować strony w internecie, idź na podbój sklepów z ceramiką. Najlepiej i najszybciej dokonasz wyboru oglądając kafle na żywo. Nowa Gala, ma zdaje się kolekcje "skalną", a wiec, jak mniemam ,niepowtarzający sie deseń na kolejnych płytkach. Musiałam wybrać płytki do 7 pomieszczeń, o zakupie żadnych nie zdecydowałam się po obejrzeniu ich w necie. Często te, ktore podobały mi się w necie traciły na uroku w rzeczywistości. A decydowałam sie na te, które nie zachwyciły mnie w necie. Ale moze to tylko ja tak mam Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 26.08.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 (...) Musiałam wybrać płytki do 7 pomieszczeń, o zakupie żadnych nie zdecydowałam się po obejrzeniu ich w necie. Często te, ktore podobały mi się w necie traciły na uroku w rzeczywistości. A decydowałam sie na te, które nie zachwyciły mnie w necie. Ale moze to tylko ja tak mam Powodzenia! no to jesteśmy dwie , ja też konfrontowałam zdjęcia w necie z rzeczywistością i bardzo często ochy i achy nad zdjęciem szybko kończyły się, kiedy zobaczyłam płytki na żywo. Tak więc Gogdi, najlepiej zrób sobie maraton po kafelkach . b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 27.08.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Bardzo dziękuje. Pomysł z kamieniem jest "najładniejszy", ale nie mam ogrzewania podłogowego i boję sie że kamień bedzie zimniejszy niż kafle. Będzie? Dziś znów ruszam w miasto na połów. Mam nadzieję , ze tym razem zobaczę coś w realu a nie tylko w katalogach i nie będę znów słyszeć "to możemy Pani zamówić, tamto jest prawie takie samo jak to tylko bardziej w popiel wpada, a tamte takie jak te tylko większe..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 27.08.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 jak szukasz gresu to polecam:http://www.grespol.pl (albo com) tam u siebie Pan ma takie duże i piękne...80x80, udają marmur,są cudne, i mają to co szukasz....plątanine, mozajkę, cena..hm... powyżej 120zl, ale jak lubisz duże i nie masz ogrzewania to te polecam...mi tez sie bardzo bardzo podobały, siedzialam nad nim 1godz i nic nie wymysliłam bo: mam ogrzewanie, i troche sie obawialam tego rodzaju wielkoscipozatym przy 90m2, cena troche mnie powalała...., wybrałam 60x60 ale jednokolorowe, ale były i w paćki...., i w nitki , i co tam jeszcze..jest jeszcze:swiatglazury.pl - tez ciekawe.- jakości nie znam, bo kupowalam w grespolu- są bardzo równe i brak odpadow, I klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 27.08.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 mógłbym ci podsunąć pomysł, o tym jak zdobyć duże płytki i uniknać powatarzzalności wzoru, ale byłaby to autoreklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.08.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 (...) Musiałam wybrać płytki do 7 pomieszczeń, o zakupie żadnych nie zdecydowałam się po obejrzeniu ich w necie. Często te, ktore podobały mi się w necie traciły na uroku w rzeczywistości. A decydowałam sie na te, które nie zachwyciły mnie w necie. Ale moze to tylko ja tak mam Powodzenia! no to jesteśmy dwie , ja też konfrontowałam zdjęcia w necie z rzeczywistością i bardzo często ochy i achy nad zdjęciem szybko kończyły się, kiedy zobaczyłam płytki na żywo. . b. Ja niałam dokładnie tak samo !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 28.08.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 No to jest nas trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.08.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 "było nas trzech, w każdym z nas inna krew, ale jeden przyświecał nam cel" - wybrać jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.08.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 płytki zawsze będą miały powtarzalny wzór... tylko naturalny kamień nie będzie identyczny w każdym kawałku i drewno:) To nie prawda. Jedynie płytki z sitodruku mają powtarzalny wzór. Grsesy np nie mogą być powtarzalne, bo nikt im wzoru w produkcji nie uklada a deseń jest całkowicie dziełem przypadku. Dotyczy to także emaliowanych cotto a nawet zdobionej majoliki - ale to już ściana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 30.08.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 cieszynianka super to ujęłaś Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.08.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Dziękuję Ci bardzo. Tak mi w duszy grało , no i przeżyłam osobiście te rozterki dokonywania wyborów na resztę życia (bo przecież skuwać ich nie będę ) Też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts