kachna28 26.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jak w temacie -w tym tyg. muszę zdecydować się na kolor kutej balustrady zewnętrznej (która już "się robi"). Chciałabym jakiś inny kolor -nie tradycyjnie -czarny. Domek bedzie jasnobeżowy, dach ceglasty, cokół z klinkieru, okna brązowe. Kombinuję nad jakimś brązem lub miedzią. Jeśli macie kutą balustradę -ale NIE czarną - to BARDZO proszę o fotki! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.09.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 U nas będzie kuta w środku. Czarna ale z przecierką miedzianą. Przecierki robią w róznych kolorach. Proporcje czarnego i przecierki też można sobie wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 dzięki cieszynianko! ale pytanko już nieaktualne. balustrada jednak jest czarna -koleżanki forumowiczki przekonały mnie do tradycji -i nie żałuję Tak wygląda moja balustrada: http://images34.fotosik.pl/361/d1d391bb987e5e2emed.jpg http://images44.fotosik.pl/9/d0e69e02a4cc708cmed.jpg http://images23.fotosik.pl/271/f2c29dcf61481133med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.09.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 No i fajnie wygląda, a poza tym bez względu na to na jaki kolor kiedyś przemalujesz elewację będzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 20.09.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 cześć mam pytanie do Cieszynianki, gdzie będziesz robiła kutą balustradę, ja też z Cieszyna i szukam namiarówpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.09.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witaj! Robiłam wyceny w 3 firmach (Kłyś z Cieszyna - ok 5 tys. , Bramstyl (Gogółka) Cisownica - 4 tys. i Poloczek Cisownica - 3,5 tys ). Najbardziej podobają nam się wyroby pana z Bramstylu i będziemy negocjować cenę, bo mamy pomysł na obniżenie kosztów (inne rozwiązanie). Samej barierki mamy dość dużo - 9 m z jednej strony i przepierzenie od sufitu do schodów z drugiej (z zawieszkami na kwiaty). Mam nadzieję, ze negocjacje wypadną po naszej myśli Jeśli chcesz dokładne dane wykonawców, to daj znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 21.09.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 tak bardzo mi zalezy na dokladnych namiarach no i koniecznie daj prosze znac, czy będziesz zadowolona jak już bedzie zrobionepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.02.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 tak bardzo mi zalezy na dokladnych namiarach no i koniecznie daj prosze znac, czy będziesz zadowolona jak już bedzie zrobione pozdrawiam Bardzo Cię przepraszam, że nie napisałam o wynikach castingu na wykonawcę i o efekcie końcowym, ale nie dostałam na maila powiadomienia o Twojej odpowiedzi Niestety czasem te powiadomienia nie przychodzą Jeśli Twoje pytanie jest aktualne, to napisz, wszystko powiem jak na spowiedzi Ps. Jestem zadowolona, no i cena końcowa była przystępniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 15.02.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 tak tak pytanie aktualne, bo w tamtym roku nie zdążyliśmy zrobić, ale może w tym się uda pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.02.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 tak tak pytanie aktualne, bo w tamtym roku nie zdążyliśmy zrobić, ale może w tym się uda pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź Zaraz podam szczegóły na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts