hybris 27.08.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 rozumiem, że taki efekt uzyskałbys sam kładąc płytki - ale pewnie gdybyś to sam zrobił, zrobiłbyś to lepiej niż fachowiec. fugi krzywe, grube, wstrętne! nigdy bym gościowi nie zapłacił, mało tego - kazałbym mu zapłacić za zniszczony materiał, kazałbym mu to skuć i ładnie posprzątać. żeby tak spierdolć łazienkę. współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 27.08.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Nie wiem, ja bym chyba wszystko skuła i położyla od początku. Te płytki to chyba gres naturale z Opoczna? Też mialam te płytki na podłogę i fatalnie się je kładło, i to niestety tutaj widać. Zalezy jaki masz charakter, ale ja bym się wkurzała przy każdym wejściu do łazienki. Z wanną nie pomogę, bo sama mam prostokątną, a jeszcze nigdy nie widziałam tak ustawionej wanny narożnej. Przy tradycyjnym ułożeniu takiego problemu nie ma. Ja na styku wewnętrznym płytek w prysznicu mam samą fugę. Wogóle to nigdzie nie mam silikonu, bo fatalnie "się starzeje" choćby był specjalny do łazienek. Straszyli mnie, że może przeciekać, ale.... kiedyś nie było silikonu i nic nie przeciekało (nie mówię o ewidentnych awariach, a zwykłym użytkowaniu)I mam jeszcze pytanie o fugi w kącie wewnętrznym prysznica? To tak na zdjęciu tylko wyszło, czy faktycznie fuga weszla na płytki tworząc taki fatalny wzorek? P.S. Nie widzieliście jego pracy "w trakcie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_p 27.08.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 KArolniabb chyba miałyśmy tego samego fachmana> Bo ja jak wchodzę do swojej to tez mnie krew zalewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia1979 27.08.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 może był to jego pierwszy raz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Niedźwiadek 27.08.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ja się właśnie najbardziej obawiałam obłożenia kafelkami wannymój wykonawca miał spore pole do popisu, żeby coś spartolićale dzisiaj mam ochotę go uściskać za jego dokładność Karolinaab skąd jesteś?może podam Ci namiary na mojego fachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadz1 27.08.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 tylko prosze nie piszcie ze trzeba miec fantazje zeby zaprojektowac taka lazienke w mieszkaniu, bo to deweloper nie ja przepraszam nie chciałam Cię urazić ,(kształt łazienki rzeczywiście niezbyt ustawny) deweloperzy - wiadomo nie przywiązują uwagi raczej do niczego, aby kasa była , a poza tym nie widzę w tym projekcie WC, czyżby było w innym pomieszczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadz1 27.08.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 http://img366.imageshack.us/img366/1635/lazienkaplanjn0ll9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.08.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 http://img366.imageshack.us/img366/1635/lazienkaplanjn0ll9.jpg Chyba ciekawiej to wygląda. A więc młotek do ręki i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 27.08.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Z innej beczki, chciałbym się ustrzec przed błędami powyżej, a nawet oczekiwać coś więcej, szukam dobrego glazurnika z referencjami lub z polecenia, termin okolice końca września, miejsce: Warszawa Wawer. Szczegóły tutaj. Proszę o kontakt na priv i przepraszam za off-topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 27.08.2008 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 http://img366.imageshack.us/img366/1635/lazienkaplanjn0ll9.jpg Chyba ciekawiej to wygląda. A więc młotek do ręki i do dzieła odpada, tam gdzie jest narysowany prysznic, na tej waskiej sciance, jest okno a poza tym ona jest szerokosci 65 cm, wiec zaden prysznic tam nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 27.08.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 karolinnab Ufff, nie obraź się proszę, ale tu nie tylko wykonanie jest fatalne, ale sam projekt łazienki także. Ona wcale nie jest ani mała, ani nieustawna!. Jedno spojrzenie i mam kilka innych koncepcji. Wydaliście niemało pieniędzy, pewno nie do odzyskania. A skoro tak, to trudno, używać się tę łazienkę da. Cieszyć oka ona nie będzie . Praktyczna także nie jest. Pozostaje odkładać na następną i niech ją zaprojektuje ktoś, kto ma o tym pojęcie. A na dobrego fachowca warto poczekać nawet pół roku, a nie trzeba go będzie nawet pilnować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.08.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 najbardziej "rozczuliło mnie" to: http://images34.fotosik.pl/351/4c110f8c2d8eb7d4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 27.08.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 najbardziej "rozczuliło mnie" to: http://images34.fotosik.pl/351/4c110f8c2d8eb7d4.jpg to jest akurat mały pryszcz przy tych wszystkich "wynalazkach" "fachowca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 27.08.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 karolinnab Ufff, nie obraź się proszę, ale tu nie tylko wykonanie jest fatalne, ale sam projekt łazienki także. Ona wcale nie jest ani mała, ani nieustawna!. Jedno spojrzenie i mam kilka innych koncepcji. projekt moj nie obrazam sie Dlugo myslalam nad ustawieniem duzej wanny, prysznica (koniecznie z drzwiami uchylnymi) i umywalki z szafka. Rozwazalam wiele opcji - prysznic kwadratowy, wanna prostokatna, w roznych ustawieniach, ale zawsze cos nie pasowalo. Albo drzwi prysznica nie moznabylo otworzyc, albo tworzylby sie labirynt i obijalabym sie o kanty, albo wejscie byloby cale zastawione. Dla niektorych opcji braklo centymetrow. Co prawda to juz musztarda po obiedzie ale na serio jestem zainteresowana jakie sa inne mozliwe koncepcje. Wstawiam rzut z wymiarami, rysunek troche nie w skali bo robiony na oko w Wordzie http://img257.imageshack.us/img257/3264/lazienkaplan2km2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 27.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 rozumiem, że taki efekt uzyskałbys sam kładąc płytki - ale pewnie gdybyś to sam zrobił, zrobiłbyś to lepiej niż fachowiec. fugi krzywe, grube, wstrętne! nigdy bym gościowi nie zapłacił, mało tego - kazałbym mu zapłacić za zniszczony materiał, kazałbym mu to skuć i ładnie posprzątać. żeby tak spierdolć łazienkę. współczuję. Kazać to sobie można. Ciekawe jak w takiej sytuacji wyegzekwował byś pieniądze. Bądzmy realistami. Nerki mu nie wytniesz i nie sprzedaż na Allegro. A swoja drogą nikt wcześniej nie zauważył co fachura wyrabia. Dziwne. Takich szmaciarzy gonić trzeba wcześniej a nie ronić łzy jak wszystko zepsują. Dziadostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viki-wr 27.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Mam pytanie - czy płytki to gers opirus z Opoczna?Wykonanie fatalne, tylko się ropłakać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 27.08.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Gres Opirus moisac beż to ta kratka, a te gladkie to Gres Naturale krem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 27.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ja bym to tak rozplanowałhttp://img413.imageshack.us/img413/5313/azienkaka8.jpg brodzik dałem 90 obydwie wanny ok 110 x 170umywalka 70w rogu za wanna można by było zrobić jakieś fajne półki z rigipsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 27.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 karolinnab, współczujęzapłakałabym się widząc u siebie coś takiego... nie dość, że nie zapłaciłabym, to jeszcze obarczyłabym partacza kosztami zmarnowanego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 27.08.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ja bym to tak rozplanował http://img413.imageshack.us/img413/5313/azienkaka8.jpg brodzik dałem 90 obydwie wanny ok 110 x 170 umywalka 70 w rogu za wanna można by było zrobić jakieś fajne półki z rigipsów niezle, ale... ja potrzebuje latwego dostepu do okna. Na dzien podnosze zaluzle dzieki czemu nie musze co chwila swiatla wlaczac wchodzac umyc rece, na wieczorne i poranne oblucje zaslaniam okno. Poza tym co chwila otwieram bo goraco, zamykam bo zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts