bioly11 19.05.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 jak by ktos mial zdięcia ateny to bardzo bym prosil na meila [email protected] pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 09.06.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam wszystkich fanów projektu atena. Wraz z mężem jesteśmy już po budowie domu ATENA. Jest to dom naszych marzeń. Dla osób chcących budować ten dom mam wiele ciekawych pomysłów dotyczących zmian w projekcie.Najciekawszą zmianą jaką mogę polecić jest adaptacja poddasza oraz otwarta przestrzeń nad salonem jadalnią i kuchnią, dzięki czemu uzyskałam antresolę na poddaszu , gdzie mieści się salon o powierzchni 60 m kw ,oraz sypialnia nad garażem o powierzchni 20m kw.Dzięki tej zmianie osiągnęłam widok z górnego salonu na dolny,jadalnię i kuchnię.stwarza to nie samowite wrażenie wizualno przestrzenne. W salonie zastosowałam drzwi 3 skrzydłowe o szerokości 2, 70 metra co spowodowało większe nasłonecznienie oraz lepszy widok na taras i ogród. Dom jest porządnie ocieplony w związku z czym zastosowaliśmy pompę ciepła( która zajmuje metr kwadratowy powierzchni garażu) dzięki czemu nie potrzebujemy miejsca na skład opału oraz zlikwidowaliśmy kotłownię dzięki czemu zyskaliśmy większą powierzchnię garażu. W obecnej chwili zakończyliśmy budowę tarasów , które wykonane są z kamienia naturalnego podobnie jak filary i podmurówka domu.Chętnym prześlę fotki oraz udzielę odpowiedzi na pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barcze 18.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam-bardzo chetnie zobacze pani zdjecia,uprzejmie prosze o przeslanie , moj adres: [email protected]kuje,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDYTAMATI 14.07.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 WITAM SERDECZNIE Z MĘŻEM ZAMIERZAMY WYBUDOWAC ATENE I CHETNIE USLYSZYMY CENNE RADY ORAZ OBEJRZYMY ZDJECIA PANI DOMU e-mail : [email protected] Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELWER1 16.07.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 WITAM. JESTEM WŁAŚNIE NA ETAPIE WYBORU PROJEKTU. BARDZO PODOBA MI SIĘ PROJEKT ATENY. JEŻELI MACE I MOŻECIE MI PODESŁAĆ ZDJĘCIA TEGO DOMKU BĘDĘ WDZIĘCZNA. BARDZO PROSZĘ O JAKIEŚ WSKAZÓWKI CO DO EWENTUALNYCH ZMIAN. INTERESUJE MNIE JAK JEST SZACUNKOWY KOSZT BUDOWY??? BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ODP. A I JESZCZE JEDNO CZY KTOŚ W WOJ. LUBELSKIM ALBO NIEOPODAL BUDOWAŁ TAKI DOM?? CZY MOŻNA BY GO BYŁO EWENTUALNIE OBEJRZEĆ? DZIĘKUJĘ ZA ODP. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilian 15.09.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Witam.Jesteśmy z żoną na etapie wyboru projektu. Bardzo podoba nam sie właśnie Atena, jednak po przejrzeniu różnych stron z projektami stwierdzam, że kosztorysy są bardzo różne, a jest to dla nas nie bez znaczenia. Bardzo proszę o przesłanie zestawienia kosztów budowy w/w domu na maila [email protected] jak również uwag odnośnie budowy, zmian jakie można wprowadzić, zdjęć itd.Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilian 17.09.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam. Niestety nie mogę znaleźć na forum przy uzyciu szukaczki więć zakładam nowy temat. Interesuje mnie czy ktoś z Was buduje, wybydował dom ATENA z pprojekt? Chodzi mi konkretnie o ten projekt http://pprojekt.pl/foto/widok/1155_big.jpg Jesteśmy bardzo poważnie zainteresowani z żoną aby właśnie ten dom wybudować. Czy prowadził ktoś kosztorys podczas budowy? Jakie trzeba zainwestować pieniądze w ten projekt? Pytam ponieważ kosztorysy w poszczególnych serwisach się różnią nawet o 100 000 zł za stan surowy. Jakie zmiany wprowadziliście, jaka technologia budowy itd. Wszelkie informacje, mogą być również zdjęcia proszę na maila [email protected] pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilian 23.09.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ponawiam zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamkadwa 11.10.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam wszystkich fanów projektu atena. Wraz z mężem jesteśmy już po budowie domu ATENA. Jest to dom naszych marzeń. Dla osób chcących budować ten dom mam wiele ciekawych pomysłów dotyczących zmian w projekcie.Najciekawszą zmianą jaką mogę polecić jest adaptacja poddasza oraz otwarta przestrzeń nad salonem jadalnią i kuchnią, dzięki czemu uzyskałam antresolę na poddaszu , gdzie mieści się salon o powierzchni 60 m kw ,oraz sypialnia nad garażem o powierzchni 20m kw.Dzięki tej zmianie osiągnęłam widok z górnego salonu na dolny,jadalnię i kuchnię.stwarza to nie samowite wrażenie wizualno przestrzenne. W salonie zastosowałam drzwi 3 skrzydłowe o szerokości 2, 70 metra co spowodowało większe nasłonecznienie oraz lepszy widok na taras i ogród. Dom jest porządnie ocieplony w związku z czym zastosowaliśmy pompę ciepła( która zajmuje metr kwadratowy powierzchni garażu) dzięki czemu nie potrzebujemy miejsca na skład opału oraz zlikwidowaliśmy kotłownię dzięki czemu zyskaliśmy większą powierzchnię garażu. W obecnej chwili zakończyliśmy budowę tarasów , które wykonane są z kamienia naturalnego podobnie jak filary i podmurówka domu.Chętnym prześlę fotki oraz udzielę odpowiedzi na pytania. Witam Jestem niezmiernie zainteresowany powyższymi zmianami, w szczególności otwartą przestrzenią nad salonem. Proszę o zdjęcia. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 13.10.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam wszystkich fanów projektu atena. Wraz z mężem jesteśmy już po budowie domu ATENA. Jest to dom naszych marzeń. Dla osób chcących budować ten dom mam wiele ciekawych pomysłów dotyczących zmian w projekcie.Najciekawszą zmianą jaką mogę polecić jest adaptacja poddasza oraz otwarta przestrzeń nad salonem jadalnią i kuchnią, dzięki czemu uzyskałam antresolę na poddaszu , gdzie mieści się salon o powierzchni 60 m kw ,oraz sypialnia nad garażem o powierzchni 20m kw.Dzięki tej zmianie osiągnęłam widok z górnego salonu na dolny,jadalnię i kuchnię.stwarza to nie samowite wrażenie wizualno przestrzenne. W salonie zastosowałam drzwi 3 skrzydłowe o szerokości 2, 70 metra co spowodowało większe nasłonecznienie oraz lepszy widok na taras i ogród. Dom jest porządnie ocieplony w związku z czym zastosowaliśmy pompę ciepła( która zajmuje metr kwadratowy powierzchni garażu) dzięki czemu nie potrzebujemy miejsca na skład opału oraz zlikwidowaliśmy kotłownię dzięki czemu zyskaliśmy większą powierzchnię garażu. W obecnej chwili zakończyliśmy budowę tarasów , które wykonane są z kamienia naturalnego podobnie jak filary i podmurówka domu.Chętnym prześlę fotki oraz udzielę odpowiedzi na pytania. Witam Jestem niezmiernie zainteresowany powyższymi zmianami, w szczególności otwartą przestrzenią nad salonem. Proszę o zdjęcia. [email protected] Ja również jestem zainteresowana zdjęciami, w szczególności z widokiem na antresolę. Wiele osób pisze na ten temat, że bardzo to powiększa przestrzeń ale nigdy nie widziałam tego na żywo, ani na zdjęciach. Także dołączam się do prośby [email protected] Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda17lenka 18.10.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Wraz z mężem również budujemy Ateną i jesteśmy bardzo ciekawi aranżacji jej wnętrza. Prosimy więc o zdjęcia na adres [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo71 28.12.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Wraz z mężem także budujemy Ateną i jesteśmy bardzo ciekawi aranżacji jej wnętrza. Prosimy więc o zdjęcia na adres [email protected] Z góry dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blpaula 24.01.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Witam.Po dosc dlugich poszukiwaniach odpowiedniego prajektu zdecydowalismy sie na ATENE co prada dzieli nas jeszcze sporo czasu od rozpoczecia budowy dlatego prosilabym wszystkie zyczliwe osoby ktore wybudowaly juz ten domek o wszelkie wskazowki,porady i wymiane swoich doswiadczen.Bardzo by nam zalezalo na zdjeciach z wewnatrz.Moj adres [email protected] Czy jest ATENKA na podkarpaciu?prosze o kontakt i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal83 09.02.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam My również bardzo długo szukalismy odpowiedniego projektu i wybralismy najładniejszy czyli ATENĘ. Ruszamy z budową na wiose zaraz po roztopieniu sniegu.Bardzo prosiłbym o jakiekolwiek zdjęcia Waszych ukonczonych Aten lub Aten w budowie. Również z miłą chęcia skorzystamy z wszelkich podpowiedzi i rozwiązań dotyczących Waszych domów.Mój meil to [email protected]. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylvia i Tomek 19.02.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam wszystkich fanów projektu atena. Wraz z mężem jesteśmy już po budowie domu ATENA. Jest to dom naszych marzeń. Dla osób chcących budować ten dom mam wiele ciekawych pomysłów dotyczących zmian w projekcie.Najciekawszą zmianą jaką mogę polecić jest adaptacja poddasza oraz otwarta przestrzeń nad salonem jadalnią i kuchnią, dzięki czemu uzyskałam antresolę na poddaszu , gdzie mieści się salon o powierzchni 60 m kw ,oraz sypialnia nad garażem o powierzchni 20m kw.Dzięki tej zmianie osiągnęłam widok z górnego salonu na dolny,jadalnię i kuchnię.stwarza to nie samowite wrażenie wizualno przestrzenne. W salonie zastosowałam drzwi 3 skrzydłowe o szerokości 2, 70 metra co spowodowało większe nasłonecznienie oraz lepszy widok na taras i ogród. Dom jest porządnie ocieplony w związku z czym zastosowaliśmy pompę ciepła( która zajmuje metr kwadratowy powierzchni garażu) dzięki czemu nie potrzebujemy miejsca na skład opału oraz zlikwidowaliśmy kotłownię dzięki czemu zyskaliśmy większą powierzchnię garażu. W obecnej chwili zakończyliśmy budowę tarasów , które wykonane są z kamienia naturalnego podobnie jak filary i podmurówka domu.Chętnym prześlę fotki oraz udzielę odpowiedzi na pytania. Właśnie kupujemy projekt. To WŁAŚNIE TEN WYMARZONY DOM!!! Bardzo prosimy o zdjęcia. Interesuje nas efekt antresoli. Prosimy jednak o wszystkie możliwe ujęcia. Pozdrawiamy [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_mil 03.03.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ja również poproszę o zdjęcia na [email protected].Mamy tzw 'zero' i od kwietnia planujemy ruszyć z budową. Mam nadzieję, że przed zimą skończymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruczuś 28.04.2010 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Zrobienie tarasów w Atenie to duże wyzwanie, bardzo proszę o przesłanie kilku zdjęć na adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liszki 17.05.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witamy wszystkich miłośników Ateny właśnie z mężem rozglądamy się za projektem i naprawdę urzekł nas projekt Atena, jest niesamowity, niemal pod każdym względem. Byli byśmy niezwykle wdzięczni za przesłanie zdjęć, bardzo nas interesuje zarówno zewnętrzny wygląd i wnętrze Ateny ( również te z antresolą).Wszystko co dotyczy ATENY mile widziane : nasz adres [email protected] Dziękujemy Ewelina i Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kingaberti 30.05.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witamy Wszystkich bardzo serdecznie. Od dłuższego czasu oglądamy i zastanawiamy się nad dwoma projektami http://www.dobredomy.pl/projekt/atenaII oraz http://www.dobredomy.pl/projekt/artemida. Wielkościowo pasuje nam bardziej ATENA II tylko z podwójnym garażem z drugiej strony ARTEMIDA nas bardzo intryguje. Bardzo proszę osoby, które budowały jeden bądź drugi dom o podzielenie się swoimi doświadczeniami i może to nam pomoże wybrać ten wyjątkowy. Bardzo nas interesuje czy budowaliście Państwo zgodnie z projektem a po budowie widzicie, że warto byłoby jednak co nieco zmienić. Jeśli wyrazicie Państwo chęć podzielenia się Waszym wymarzonym domem bardzo proszę o przesłanie możliwie jak największej ilości zdjęć i informacji odnośnie dudowy. Interesują nas zdjęcia zarówno z zewnątrz budynku jak i wewnątrz. Z góry Wszystkim serdecznie dziękujemy Pozdrawiamy Nasz e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmania 03.07.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Witam czy mogłabym prosić zdjecia domku . Wybralismy z meżem ten projekt własnie moj meil [email protected] dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts