maciej973 22.02.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Bardzo pomysłowe rozwiązanie. Jednak w naszym przypadku to nie przejdzie, bo będziemy mieli ogrzewanie gazowe. Poza tym podoba mi się kawałek magazynku w garażu. My żeby zwiększyć powierzchnie pokoi prawdopodobnie przesuniemy ścianę zewnętrzną tylną o 1,5 m i uzyskamy pokoje ok. 13m2.Myślę jeszcze o projekcie Afrodyta i Elate, gdyż posiadają podwójne garaże, lecz chyba ze względu na koszty zostanie Atena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.02.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Tyle, że przesunięcie ściany nośnej nie takie proste. Najpierw specjalna zgoda autora projektu, a później szczegółowe obliczenia architekta aranżującego projekt. A to wiadomo i czas i pieniądze. Zmniejszenie garażu specjalnie mnie nie drażni, bo jak wiem z własnego doświadczenia im większy garaż tym większy ...... bałagan. Poza tym z tego co wiem to piec gazowy (gabaryty przecież niewielkie) spokojnie może wisieć w łazience, a już napewno w pralni. każdy jednak wybiera rozwiązania najwygodniejsze dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek-afrodyta 26.03.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam wszystkich z forum. Już od dłuższego czasu wybiermy projekt i doszliśmy do wniosku atena lub afrodyta. Za ateną przemawiają koszty, natomiast za afrodytą komfort (większa i żona sądzi ładniejsza). Teraz przechodzimy do ostatecznego ataku na projekty i chcemy dokładnie porównać oba i podjąc decyzję. W związku z tym mam prośbę, może ktoś z forum ma zwymiarowane rzuty ateny i mógły podesłac na maila [email protected]. Będę wdzięczny. Pozdr. Tomek & Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_flis 17.10.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam. Zamierzam wybudować dom ATENA ze strony http://www.dobredomy.pl/?id_project=77 . Czy któryś z formułowiczów budował ten domek? Jeśli tak proszę o wiadomość lub zdjęcia z realizacji tego projektu. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag007 19.11.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 witaj kolego właśnie jesteśmy w trakcie budowy Ateny . W tym momencie jesteśmy na etapie robienia więźby dachowej. Dom w surowym stanie będzie gotowy w styczniu.Jak podasz maila to wyślemy ci parę fotek Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewans5 21.11.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Dziekujemy za odpowiedz.Sami jestesmy w trakcie budowy,ale mamy dopiero wyciagniete zero.Bardzo jestesmy ciekawi jak to wyglada dalej nasz adres email to [email protected]rawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewans5 02.12.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Dziekujemy bardzo za zdjecia:)Prosimy o jeszcze..... mamy male pytanko:czy robiliscie wszystko zgodnie z projektem??? Jezeli byly jakies zmany to prosimy o szczegóły. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.12.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Jak się nie mylę to jesteśmy pionierami wśród forumowych wyznawców ATENY. Od pażdziernika MIESZKAMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzykiew 02.02.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Witam rozpoczelem budowe ATENY z http://www.extradom.pl lub http://www.dobredomy.pl i jestem ciekaw jak wygląda ten dom w stanie surowym badz ukończonym. Interesują mnie również fachowe rady związane z budową. Za odpowiedzi z góry dziękuje. mój @ to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 02.02.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 A tu np byłohttp://forum.muratordom.pl/budowa-ateny-z-archipelagu,t120414.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzykiew 02.02.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Tak nazwa się zgadza ale to nie ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beacia25 19.04.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam wszystkichKochani jak możecie przyślijcie mi parę zdjęć waszej ateny, my z mężem tez się na ten domek zdecydowaliśmy, chcielibyśmy obejrzeć jak on wygląda w rzeczywistości i co zmieniliście, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena_01 23.04.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 witam - ja również chcę dołączyc do wielbicieli domu ATENA i zaczynam budowę. Czy mogę prosić o zdjęcia domu z ewentualnym opisem zmian na maila [email protected] Z góry seredecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaee 03.05.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Jak się nie mylę to jesteśmy pionierami wśród forumowych wyznawców ATENY. Od pażdziernika MIESZKAMY!!! Poprosze zdjecia Waszego domku na maila [email protected]. I opis ewentualnych zmian jakie dokonaliscie w projekcie. My z narzyczonym jestesmy na etapie wybierania projektu i szukamy wszelkich porad i wskazowek doswiadczonych 'budowniczych' bardzo nam sie podoba atena. Z gory dziekuje za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIMPKI 06.05.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 WITAMY SERDECZNIE , Z TEJ STRONY DAREK I BASIA .WLASNIE DOLACZAMY DO ZWOLENNIKOW ATENY ( SCISLEJ ATENY 2 ) .TRADYCYJNIE PROSIMY O JAKIES ZDJECIA [email protected]. Z GORY DZIEKUJEMY I POZDRAWIAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elunia 1972 08.05.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witam zwolenników ATENY i nie będę oryginalna jak poproszę o jakies fotki....Czasami brakuje wyobrażni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beacia25 20.05.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 WitamMam pytanko do wszystkich co pisali o zdjęcia ateny, dostaliscie jakies bo ja nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elunia 1972 25.05.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Niestety jeszcze nie dostaliśmy żadnych zdjęć.Ciągle czekamy... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mammamija 30.05.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Proszę tu "walnąć" te zdjęcia tych cudnych aten ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 30.05.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 ** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts