Gero 18.07.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Jestem na etapie fundamentów. Poproszę o każde ciekawe rozwiązanie. mój mail [email protected]. Z gory dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania33 30.07.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 WitamNa początku roku zakupiliśmy z mężem projekt Ateny, z nastawieniem zrobienia zmian takich jakie opisała OLA w poście z czerwca 2009 roku. Niestety już trzeci projektant oddaje nam projekt bez zmian, chociaż na "chłopski rozum" nie wymagamy niczego nadzwyczajnego. Wiem, że takie zmiany są możliwe skoro Ola już swój dom ma. Tak minęło pół roku, a my chcieliśmy postawić do zimy dom w stanie zamkniętym. Mam ogromną prośbę do wszystkich, którzy już postawili swoją Atenę, ewentualnie może ktoś z Was otrzymał zdjęcia od OLI. Przyślijcie proszę zdjęcia wnętrza na maila [email protected] W szczególności jestem zainteresowana zdjęciami wnętrza domu co pomogłyby projektantowi rozwiązać problem otwarcia poddasza i odkrycia belek nad salonem. Błagam pomóżcie, bo nie wyobrażam sobie mieszkać w innym domu!!!! Z góry serdecznie dziękuję. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmania 18.09.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Witamy wszystkich miłośników Ateny właśnie z mężem rozglądamy się za projektem i naprawdę urzekł nas projekt Atena, jest niesamowity, niemal pod każdym względem. Byli byśmy niezwykle wdzięczni za przesłanie zdjęć, bardzo nas interesuje zarówno zewnętrzny wygląd i wnętrze Ateny ( również te z antresolą).Wszystko co dotyczy ATENY mile widziane : [email protected]bylabym bardzo wdzięczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panciu 04.05.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witajcie:) my też jesteśmy w trakcie budowy Atena II na etapie stropu i zastanawiamy się nad zmianą poddasza, jesli ktoś z Was posiada jakieś fotki z realizacji budowy a przede wszystkim poddasza "atenki" to bardzo proszę o przesałanie na meila [email protected]. Czekamy z niecierpliwością pozdrawiamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynz 28.12.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 czy grono "ateńczyków" juz się wyczerpało? Ja od roku mieszkam już w swojej i jestem bardzo zadowolony. Dla tych co potrzebują inspiracji i porad, służę pomocą. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunter7 25.01.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Albo nikt nie buduje Ateny albo się ukrywają, ja jestem w trakcie budowy, zalane mam wieńce i powoli szykuję się do więźby dachowej. piszcie swoje przemyslenia i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts