jul_c 27.08.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 witam szukam cichej lodówki która nadaje się do kuchnii w aneksie, gdzie bede spał.co polecacie szukam nie do zabudowy i najlepiej jakby byl asrebna i okolo 170-190 wysoka i na dole zamrazalnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 17.10.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Mam pytanie , co wybrałaś i czy jest ciche ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 17.10.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Moja tesciowa ma LG i jej absolutnie nie polecam, slychac ja na drugiej stronie przedpokoju a spania z nia w jednym pomieszczeniu sobie nie wyobrazam. Ja mam elektorluxa i jest bardzo cicha,ale jest do zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts