EZS 04.09.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 pewnie można ...każdego można urazić ale według mnie tak samą urażą słowa: "wiesz , kochana ....nie będę sie już z Tobą kolegować ponieważ nie odpowiada mi Twój sposób bycia gdyż jesteś arogancka i wulgarna" jak i " słuchaj....mam cie w d... , sp..." Zawsze można powiedzieć "przykro mi bardzo, ale nie mam czasu, może kiedyś się zobaczymy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.09.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 a po co tyle słów używać ? - jak można jedno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.09.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 pewnie można ...każdego można urazić ale według mnie tak samą urażą słowa: "wiesz , kochana ....nie będę sie już z Tobą kolegować ponieważ nie odpowiada mi Twój sposób bycia gdyż jesteś arogancka i wulgarna" jak i " słuchaj....mam cie w d... , sp..." Zawsze można powiedzieć "przykro mi bardzo, ale nie mam czasu, może kiedyś się zobaczymy " no i to jest własnie nieszczerosc i obłuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 04.09.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A nie wiem, szczerze mówiąc, oba te teksty to dla mnie abstrakcja Słowa "kolegować " nie używałam od podstawówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.09.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Co ci szkodzi - zakoleguj sie. Ale ostrzegam, ze lopatki, wiaderka, foremek nie pozyczam. Szczoteczki i laptopa tez nie. Pieniadze - na krotki czas i duzy procent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 04.09.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 (...) 2) Jeśli go kochasz, udawaj że o niczym nie wiesz, ale zacznij dbać o siebie w sposób bardzo widoczny. A więc fryzjer, kosmetyczka, ciuchy, wypady z towarzystwem do knajpy (późne powroty do domu), albo imprezki w domu (...) Brzmi groteskowo, nieprawdaż? Potrzeba az takiego wstrząsu żeby zacząć to robić? To powinien być standard, a nie ewenement na odreagowanie. Może mniej by było podobnych akcji, gdyby kobiety myslały wyprzedzająco..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 04.09.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Daggulka, czyżbyśmy dożyli czasów, w których uprzejmość i samokontrola równa się hipokryzja? Ja też piszę, co czuję, ale w słowach przebieram. Słowa mają moc. Mówisz, że się nie przejmujesz, ale na pewno i Ciebie można urazić jakimiś słowami, o których ktoś pomyśli "piszę co czuję i nie przebieram w słowach". 100krotko - chciałem zadać to samo pytanie Zastanawiam się np. czy wszyscy zwolennicy ograniczania obłudy przez brak kontroli na lini mysli-słowa zachowują się tak samo w każdym aspekcie żywota. Na przykład, spłycając i skracając, czy publicznie bekają i puszczają bąki bo to szczere, naturalne i niepolukrowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.09.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 a ja wręcz przeciwnie .... zawsze piszę co czuję i nie przebieram w słowach nie ma sensu na siłę się sztywno ugrzeczniać ... a słowa to tylko słowa ...to że ktoś sobie czasem zaklnie albo po kimś pojedzie to nie przestępstwo Trudno przeczytać 4272 posty - przeleciałem pobieżnie i jakos nie widzę, żebys kiedykolwiek przekroczyła granicę dobrego smaku. Miło się Ciebie czyta, miło się ogląda zdjęcia w dzienniku. To chyba kwestia wrodzonego wyczucia. Co w sercu to na języku, powiadasz. Cóż, może nie tak do końca to co Ci się tam w tym sercu tłucze kogokolwiek obraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.09.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 100krotko - chciałem zadać to samo pytanie KiZ stawia wódęęęęęęę - to był jego tysięczny post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 04.09.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Trudno przeczytać 4272 posty - przeleciałem pobieżnie i jakos nie widzę, żebys kiedykolwiek przekroczyła granicę dobrego smaku. Miło się Ciebie czyta, miło się ogląda zdjęcia w dzienniku. To chyba kwestia wrodzonego wyczucia. Co w sercu to na języku, powiadasz. Cóż, może nie tak do końca to co Ci się tam w tym sercu tłucze kogokolwiek obraża O, pod tym i ja się podpiszę Chyba jednak nie jesteś aż tak wyrywna, jak Ci się zdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.09.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 no to chyba dobrze , choć od czasu do czasu mi sie wymsknie jak mnie ktoś znerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.09.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 co innego wymsknie bo kierujesz się emocjami (znaczy nie skała) a co innego jechać po chamsku z zawziętą perfidią w dodatku kłamiąc gdzie się da po to, żeby podkolorowac swoje nędzne opowieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.09.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 (...) 2) Jeśli go kochasz, udawaj że o niczym nie wiesz, ale zacznij dbać o siebie w sposób bardzo widoczny. A więc fryzjer, kosmetyczka, ciuchy, wypady z towarzystwem do knajpy (późne powroty do domu), albo imprezki w domu (...) Brzmi groteskowo, nieprawdaż? Potrzeba az takiego wstrząsu żeby zacząć to robić? To powinien być standard, a nie ewenement na odreagowanie. Może mniej by było podobnych akcji, gdyby kobiety myslały wyprzedzająco..? Nie chodzi o odreagowanie, tylko zainteresowanie mężusia niespodziewaną zmianą trybu życia żony. Myślenie jest potrzebne nie tylko kobietom jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.09.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 pewnie można ...każdego można urazić ale według mnie tak samą urażą słowa: "wiesz , kochana ....nie będę sie już z Tobą kolegować ponieważ nie odpowiada mi Twój sposób bycia gdyż jesteś arogancka i wulgarna" jak i " słuchaj....mam cie w d... , sp..." Zawsze można powiedzieć "przykro mi bardzo, ale nie mam czasu, może kiedyś się zobaczymy " no i to jest własnie nieszczerosc i obłuda Nie jest sztuką powiedzieć komuś "spierd.laj", ale powiedzieć "spierd.laj", w taki sposób, aby ten Ktoś poczuł rozkosz, z powodu zbliżającej się podróży - to jest już sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.09.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 dobre, zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 pewnie można ...każdego można urazić ale według mnie tak samą urażą słowa: "wiesz , kochana ....nie będę sie już z Tobą kolegować ponieważ nie odpowiada mi Twój sposób bycia gdyż jesteś arogancka i wulgarna" jak i " słuchaj....mam cie w d... , sp..." Zawsze można powiedzieć "przykro mi bardzo, ale nie mam czasu, może kiedyś się zobaczymy " no i to jest własnie nieszczerosc i obłuda Nie jest sztuką powiedzieć komuś "spierd.laj", ale powiedzieć "spierd.laj", w taki sposób, aby ten Ktoś poczuł rozkosz, z powodu zbliżającej się podróży - to jest już sztuka To się nazywa dyplomacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cenestezja 05.09.2008 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Dzień Dobry, To ja, po przejściach. On się przyznaje, chce zostać z nami.Ja walczę ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.09.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 myśleliśmy - że go zatłukłaś i siedzisz rozczarowałaś nas.... ps. walcz do oporu ...nie daj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.09.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Dzień Dobry, To ja, po przejściach. On się przyznaje, chce zostać z nami. Ja walczę ze sobą. Walcz Kobieto, walcz - sił dużo życzę. Jeśli szczerze chce zostać z Wami, a nie tylko tak sobie mówi, to dobrze. Taka sytuacja jest wielką próbą - próbą dla całej rodziny. Cnotą jest wybaczać. Zostałaś upokorzona, córka też, ale teraz od Ciebie bardzo dużo zależy - powinnaś o tym pamietać, w kwestii córki powiedziałabym, że wszystko od Ciebie zależy. Ona zapamięta to, do końca życia - rób tak, aby była z Ciebie dumna. Życzę dużo wytrwałości i przemyślanych decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.09.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 I dobrze gotuj, ba lepiej od tamtej! Ale to już pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts