imported_Niedźwiadek 05.09.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 ja też Ci życzę dużo siły i wytrzymałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.09.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Cenestezja-napisz jak to rozegrałaś i jak sobie radzisz w tej sytuacji Trzymam za Ciebie kciuki,życzę mądrych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Też trzymam kciuki. Nie rób niczego zbyt pochopnie. Upewnij się czego na prawdę chcesz. Życzę podjęcia najlepszej dla Ciebie decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 05.09.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 ..ej chyba bym się nie odważyła napisać na forum o swoim problemie ...nieżle autorke wątku potraktowaliście...zmylisćie jej głowe totalnie.... Cenestezja - trzymaj się ...musi Ci być teraz cholernie trudno ...ale będzie dobrze ...ja sie zawsze pocieszam ...ze po burzy zawsze jest słońce dla Ciebie tez zaswieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Czasem potrzebujemy, żeby ktoś nami potrząsnął. Najgorsze, co mozna zrobić, to wciągać córkę w rozgrywanie całej sytuacji i traktować jak drugą, też zdradzoną. Córka i tak przeżyła szok, zastanawia się, dlaczego do tego doszło. Myśli: "Coś z nami jest nie tak, skoro poszedł gdzie indziej. Nawet jeśli nie kocha mamy, to mógłby się przyzwoicie zachowywać ze względu na mnie. Skoro posunął się do tego, że znalazł inną - nasza rodzina (czytaj: ja) nie jest kochana przez niego i cos jest z nami nie tak." I jedyne co w takiej sytuacji mozna zrobić, to zapewnić córkę, że ojciec z całą pewnością kocha ją najbardziej na świecie, a ta druga pani nie ma tu nic do rzeczy. Sprawy między rodzicami, trudne czasem i ciężkie, zostają między nimi, a relacja córka - ojciec pozostaje na tyle niezakłócona, na ile tylko się da. Takim wciaganiem i tłumaczeniem, że została zdradzona powodujesz jej cierpienie - satysfakcjonuje Cię to? Dowaliłaś w ten sposób facetowi? Tylko czemu chciałaś, aby córka została mięsem armatnim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.09.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 myśleliśmy - że go zatłukłaś i siedzisz rozczarowałaś nas.... Moje ulubione naczelne chamidło tego forum (nie wiem czy się da ale pisząc naczelne chamidło mam na myśli same dobre rzeczy a pojmiesz to w mig boś błyskotliwy) Pisz selimmie pisz bo tchniesz zycie swoją uszczypliwością najwyższych lotów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.09.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 myśleliśmy - że go zatłukłaś i siedzisz rozczarowałaś nas.... Moje ulubione naczelne chamidło tego forum (nie wiem czy się da ale pisząc naczelne chamidło mam na myśli same dobre rzeczy a pojmiesz to w mig boś błyskotliwy) Pisz selimmie pisz bo tchniesz zycie swoją uszczypliwością najwyższych lotów Pozdrawiam może lepiej jak już zostanie ŻĄDŁO FORUM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.09.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ...nie lubię Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.09.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ...nie lubię Was dlaczego "Was" ? ja tam lubię żądło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 06.09.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ..ej chyba bym się nie odważyła napisać na forum o swoim problemie ...nieżle autorke wątku potraktowaliście...zmylisćie jej głowe totalnie.... Często "burza mózgów" przynosi dobre rozwiązanie! A poklepywanie po pleckach - rzadko. Wiem z własnego doświadczenia, że to właśnie gorzkie słowa skłaniają do refleksji, a zróżnicowane opinie przyspieszają akcję. Mam tu na myśli akcję mózgu, czyli tzw. spięcia na zwojach. selimm - możesz nas nie lubić, ale pisać nie przestawaj! cenestezja - trzymam kciuki za dobre, dla Ciebie, decyzje. Czas pokaże czy były dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ...nie lubię Was Nie szkodzi, my Cię lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.09.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ...nie lubię Was o, przynajmniej jest szczery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.09.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ...nie lubię Was o, przynajmniej jest szczery e tam, szczery, poprostu podpuszcza Co sierściuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.09.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ja, nikogo nie lubięno chyba że ktoś ma serniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ja, nikogo nie lubię no chyba że ktoś ma serniczek w którym miejscu ma być ten serniczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.09.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ja, nikogo nie lubię no chyba że ktoś ma serniczek a ile ma być tego sernika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.09.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ja, nikogo nie lubię no chyba że ktoś ma serniczek w którym miejscu ma być ten serniczek? a może chodzi o staniczek lub jego brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia1979 06.09.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 nie wierze w miłość do jednej osoby do końca życia, mnie zostawił mąż jak tylko się dowiedział, że jestem w ciąży(byliśmy po ślubie nie cały rok). już nigdy nie wyjde za mąż bo to bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 nie wierze w miłość do jednej osoby do końca życia, mnie zostawił mąż jak tylko się dowiedział, że jestem w ciąży(byliśmy po ślubie nie cały rok). już nigdy nie wyjde za mąż bo to bzdura to on się żenił żeby nie mieć dzieci??? trzeba było do mnie przyjść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 nie wierze w miłość do jednej osoby do końca życia, mnie zostawił mąż jak tylko się dowiedział, że jestem w ciąży(byliśmy po ślubie nie cały rok). już nigdy nie wyjde za mąż bo to bzdura Może nie chciał mieć dzieci ? Hehehe - to że trafiłaś raz w życiu na gnoja to nie oznacza, że każdy facet to gnój. Jak tam staram się nie nadużywać słowa "nigdy" w odniesieniu do tego co wydaje mi się, że zorbię lub nie. Ludzie się schodzą i rozchodzą ale show must go on... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts