cieszynianka 06.09.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Nauczyłam się nie używać słów: ja nigdy ..., bo los bywa przewrotny i czasem to nigdy przychodzi do nas i staje się faktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.09.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 ...nie lubię Was No masz, kokietka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 ja, nikogo nie lubię no chyba że ktoś ma serniczek a ile ma być tego sernika ? dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Może być cała blacha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.09.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 dlaczego z tym sernikiem kojarzy mi się "Magnat" i ... makowce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Może być cała blacha? co to tam...jedna blacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.09.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 nioż kuźwa...jaki zachłanny ...a żeby tak sie podzielić z kolegami i koleżankami to ni hu hu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Może być cała blacha? co to tam...jedna blacha Nie wierzę, że wciągniesz za jednym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.09.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 tutaj: http://bi.gazeta.pl/im/0/5671/z5671100Z.jpg http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,5659531,Wszyscy_razem.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 09.09.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 I jedyne co w takiej sytuacji mozna zrobić, to zapewnić córkę, że ojciec z całą pewnością kocha ją najbardziej na świecie, a ta druga pani nie ma tu nic do rzeczy. BłAHAHAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.09.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 tak się składa, że miłość ojcowska to zupełnie inna bajka niż miłość partnerska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2008 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 I jedyne co w takiej sytuacji mozna zrobić, to zapewnić córkę, że ojciec z całą pewnością kocha ją najbardziej na świecie, a ta druga pani nie ma tu nic do rzeczy. BłAHAHAHA Wobec tego lepiej niech dziecko cierpi razem z Tobą, tak? Prawdziwa matka ZAWSZE chroni dziecko. Bez względu na wszystko. A tak się składa, że DOBRO DZIECKA wymaga, aby je w takim przekonaniu wychowywać, niezależnie od tego, co się dzieje między tatusiem i mamusią. I niezależnie od tego, że tatuś świnią jest i nie kocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 10.09.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dziecko cierpi zawsze! Niezależnie od naszych zapewnień. Rację masz dompodsosnami, że dzieci potrzebują zapewnień o naszej - do nich - miłości. Ale samo zapewnienie da kilkulatkowi parę chwil względnego spokoju.Nastolatek odwróci się na pięcie i powie: "Nie chce mi się z Tobą gadać! Ciągle tylko powtarzasz, że mnie kochasz!" Oprócz słów musimy też czynem pokazywać naszą miłość do dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 10.09.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 dompodsosnami:Gdzieś komuś umknęło,że TA córka ma już 19 lat ,stąd mój uśmiech szczery Oczywiście jestem również zdania,że nie powinno się wciągać w podobne bagna swoich dzieci,ale nie przesadzajmy-robienie z tatusia "wspaniałego"też nie jest dobre.Niby z jakiego powodu?Dzieciaki i tak wyczują,że coś nie gra.Emocje potrafią czytać o wiele wcześniej niż czytanki.Szczerość"wyważona"do wieku jest bardziej fair niż gadki o tym jak to tatuś kocha,tylko na chwilkę zapomniał o tym Tym bardziej,że wcale nie jest powiedziane,że kocha Po co więc robić z siebie Milijona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.09.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 dompodsosnami:Gdzieś komuś umknęło,że TA córka ma już 19 lat ,stąd mój uśmiech szczery Oczywiście jestem również zdania,że nie powinno się wciągać w podobne bagna swoich dzieci,ale nie przesadzajmy-robienie z tatusia "wspaniałego"też nie jest dobre.Niby z jakiego powodu?Dzieciaki i tak wyczują,że coś nie gra.Emocje potrafią czytać o wiele wcześniej niż czytanki.Szczerość"wyważona"do wieku jest bardziej fair niż gadki o tym jak to tatuś kocha,tylko na chwilkę zapomniał o tym Tym bardziej,że wcale nie jest powiedziane,że kocha Po co więc robić z siebie Milijona? muszem sie wtroncnąć, bo mata gu..zik stazu i gadata głupoty. Jak "dziecek" ma 18 wiosnów i wincy, to pipczenie o wspaniałościach oczywizda je bujdom. Ale pozwalanie dzieckowi na "przywalanie" rodzicielowi, tylko za to co siem puścił, nie może być. Dziecek ma wiedzieć, że rodzic je rodzic, a łon je dziecek i ino i aż dziecek i basta. Tem bardzi, jeśli rodzic to potwierdzi co dziecek je dziecek. I DPS mo racyjo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Staszku - a kajś dostoł to, co wąchołeś, że tak fajnie godos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 11.09.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Jak "dziecek" ma 18 wiosnów i wincy, to pipczenie o wspaniałościach oczywizda je bujdom. Ale pozwalanie dzieckowi na "przywalanie" rodzicielowi, tylko za to co siem puścił, nie może być. Dziecek ma wiedzieć, że rodzic je rodzic, a łon je dziecek i ino i aż dziecek i basta. Tem bardzi, jeśli rodzic to potwierdzi co dziecek je dziecek. I DPS mo racyjo. No, jeden pan pod Sławnem to nam niedawno udowodnił I jeszcze przy okazji pare kolejnych dziecek zorganizował... 19-lat to ciężki wiek, ni to dziecko ni to dorosły. Masz racje retrofood, że wciągac jej w te sprawy nie mozna, ale dziewczyna kitu sobie nie da wcisnąć. Co jej powiedzieć: tatus cię kocha tylko ma cię w du...pie? Ślapa nie jest, widzi co sie dzieje. Jak tatuś taki mądry to niech sam z córka pogada - jesli jest jej wart to się dogadają. Sam nabroił, sam niech odkręca. Zranił ją, zawiódł i chyba córka ma prawo do wyjasnień? I wcale nie mówię tego złosliwie, jest ojcem i powinien sam porozmawiać z córką, wytłumaczyc się itp. Dlaczego matka ma to za niego robić (niezależnie, czy bedzie go bronic czy oskarżać)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.09.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 no ale co Wy ...oczywiście , że córka ma prawo do wyjasnień i to nie podlega dyskusji ale nie ma prawa ingerować w życie rodziców ....to sa ich decyzje , ich winy, i ich brocha żeby wszystko sobie poukładać bądź rozpiep.rzyć dziecko - ma prawo wiedzieć co sie dzieje ...oczywiście, że trzeba je poinformować, porozmawiać, wyjaśnić ...ale nie wkręcać jej w sprawy rodziców .... nie traktować jak poduszki do wypłakania łez, nie obarczać zwierzeniami bądź podejmowaniem jakichkolwiek decyzji w sprawach rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 11.09.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 retrofood:Łoj mom ci ja stazyk,łoj mom cora łosiemnascie wiosenek se licy A i przejscia u mnie podobniuchne.Wiem zatem co godom.Na wychowanie dziatecków ni mo pzepisiku nijakiego i ni mo tez takowego na chopa marnego.Tfu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts