Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdradzone dwie

cenestezja

Recommended Posts

Nie inaczej, nie inaczej!

Tyle że czasem hormony przeszkadzają.

miałam się już nie odzywać, bo i nie ma o czym, ale taka prowokacja wymaga odpowiedzi :D

To jest to, co mnie najbardziej wkurza, hormony, popęd i co tam jeszcze. To ja rządzę swoim życiem a nie hormony. One sprawiają, że mam chęć na pewne rzeczy ale ja decyduję - tak czy nie. Nic nie usprawiedliwia myślenia innym narządem, niż mózg. Zreztą to nie jest prawda a tylko wygoda w usprawiedliwianiu robienia sobie dobrze. I tyle.

• Odpowiedzi 238
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

(...)

Tu jest forum u licha a nie kólko wzajemnej adoracji i gdzie 10 x zastanawiasz sie co napisac zeby bron boze nikogo nie urazic i zeby nie było "brzydko"

:o

hyhyhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Uwielbiam ludzi z absurdalnym poczuciem humoru... zwłaszcza wobec siebie 8)

A ja uwielbiam takich z kompleksami ktorych cholera trzaska ze kiedys ktos sie z nimi poprztykal i nie odpuszcza zadanej okazji zeby w zupelnie innym temacie i zupelnie innym watku sie brzydko mowiac "przypierdzielić"

Ja staram sie ciebie ignorowac - nie zauwazyles? Moze sprobuj to samo :)

Nie ma to jak dziadzia - dzidzia - co to, panie te hormony, panie , robia z kobiet, panie, i 19 na 20 - statystyka, panie i w ogole............. 8) 8) 8) 8)

A Angela Merkel, jedna z najbardziej wplywowych kobiet na swiecie , za sciana.

A tu, panie, te hormony, n o, hormony, ten tego grasuja .....i te niereformowalne kobiety z tymi, panie hormonami, panie, tez, ten tego, grasuja - co wiemy jak to wszystko wyglada, - panie, i w ogole na temat kobiet to jestem spec i wiedze mam, ze ho ho, jak stad do Moskwy albo i dalej.

Nie inaczej, nie inaczej!

Tyle że czasem hormony przeszkadzają.

miałam się już nie odzywać, bo i nie ma o czym, ale taka prowokacja wymaga odpowiedzi :D

To jest to, co mnie najbardziej wkurza, hormony, popęd i co tam jeszcze. To ja rządzę swoim życiem a nie hormony. One sprawiają, że mam chęć na pewne rzeczy ale ja decyduję - tak czy nie. Nic nie usprawiedliwia myślenia innym narządem, niż mózg. Zreztą to nie jest prawda a tylko wygoda w usprawiedliwianiu robienia sobie dobrze. I tyle.

prawda, panie, prawda, stuprocentna prawda!

jeno mię idzie o to, że to własnie hormony przypominają o sprawie nie dając zapomnieć. Bo jakby my zapomniały to i rządzić ni ma czym i sprawy ni ma i by nie beło.

PS. a tak poza tem w teoryji to my som też obcykane, możem popisać trośku jak ma być.

Ino, że nie jest.

niestety nie ma ludzi idealnych .... każdy ma jakieś wady i słabostki :wink: :D

mój małż czasem tak żartuje :

" no wyobraź sobie , że spotykam Jennifer Lopez .... daje się zaprosić na kawę i ląduję z nią w łóżku ....no nie żartuj że byś mi nie wybaczyła" :D

mam nadzieję, że tylko żartuje :wink: :lol:

Gdyby wątek był na serio, to miałabym kilka refleksji takich na temat - z rozwodowo - procesowego punktu widzenia, ale skoro stał się "nie na serio":

to powiem tyle:

- odczepcie się od Zielonookiej ;),

- selimku - podejście do świętojebliwych mamy takie samo,

- no i rozwodźcie się na zdrowie (bo muszę górę wykończyć) :lol: :roll: :wink:

niestety nie ma ludzi idealnych .... każdy ma jakieś wady i słabostki :wink: :D

mój małż czasem tak żartuje :

" no wyobraź sobie , że spotykam Jennifer Lopez .... daje się zaprosić na kawę i ląduję z nią w łóżku ....no nie żartuj że byś mi nie wybaczyła" :D

mam nadzieję, że tylko żartuje :wink: :lol:

No ale nie mów że bys nie wybaczyła?!?

:lol: :wink: