EZS 31.08.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Nie inaczej, nie inaczej! Tyle że czasem hormony przeszkadzają. miałam się już nie odzywać, bo i nie ma o czym, ale taka prowokacja wymaga odpowiedzi To jest to, co mnie najbardziej wkurza, hormony, popęd i co tam jeszcze. To ja rządzę swoim życiem a nie hormony. One sprawiają, że mam chęć na pewne rzeczy ale ja decyduję - tak czy nie. Nic nie usprawiedliwia myślenia innym narządem, niż mózg. Zreztą to nie jest prawda a tylko wygoda w usprawiedliwianiu robienia sobie dobrze. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 31.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 (...) Tu jest forum u licha a nie kólko wzajemnej adoracji i gdzie 10 x zastanawiasz sie co napisac zeby bron boze nikogo nie urazic i zeby nie było "brzydko" hyhyhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Uwielbiam ludzi z absurdalnym poczuciem humoru... zwłaszcza wobec siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.08.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 (...) Tu jest forum u licha a nie kólko wzajemnej adoracji i gdzie 10 x zastanawiasz sie co napisac zeby bron boze nikogo nie urazic i zeby nie było "brzydko" hyhyhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Uwielbiam ludzi z absurdalnym poczuciem humoru... zwłaszcza wobec siebie A ja uwielbiam takich z kompleksami ktorych cholera trzaska ze kiedys ktos sie z nimi poprztykal i nie odpuszcza zadanej okazji zeby w zupelnie innym temacie i zupelnie innym watku sie brzydko mowiac "przypierdzielić" Ja staram sie ciebie ignorowac - nie zauwazyles? Moze sprobuj to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ale się fajny topik zrobił....a było tak nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.09.2008 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Nie ma to jak dziadzia - dzidzia - co to, panie te hormony, panie , robia z kobiet, panie, i 19 na 20 - statystyka, panie i w ogole............. A Angela Merkel, jedna z najbardziej wplywowych kobiet na swiecie , za sciana. A tu, panie, te hormony, n o, hormony, ten tego grasuja .....i te niereformowalne kobiety z tymi, panie hormonami, panie, tez, ten tego, grasuja - co wiemy jak to wszystko wyglada, - panie, i w ogole na temat kobiet to jestem spec i wiedze mam, ze ho ho, jak stad do Moskwy albo i dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.09.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Nie inaczej, nie inaczej! Tyle że czasem hormony przeszkadzają. miałam się już nie odzywać, bo i nie ma o czym, ale taka prowokacja wymaga odpowiedzi To jest to, co mnie najbardziej wkurza, hormony, popęd i co tam jeszcze. To ja rządzę swoim życiem a nie hormony. One sprawiają, że mam chęć na pewne rzeczy ale ja decyduję - tak czy nie. Nic nie usprawiedliwia myślenia innym narządem, niż mózg. Zreztą to nie jest prawda a tylko wygoda w usprawiedliwianiu robienia sobie dobrze. I tyle. prawda, panie, prawda, stuprocentna prawda! jeno mię idzie o to, że to własnie hormony przypominają o sprawie nie dając zapomnieć. Bo jakby my zapomniały to i rządzić ni ma czym i sprawy ni ma i by nie beło. PS. a tak poza tem w teoryji to my som też obcykane, możem popisać trośku jak ma być. Ino, że nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.09.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Na temat kobiet r a d z e nie pisac n i c czego nie chcemy zeby napisano o naszej matce, siostrze, zonie, corce, wnuczce. Sa madre, inteligentne, pracowite i piekne. Sprowadzanie wszystkiego w zyciu kobiet do hormonow jest degradujace i protekcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 01.09.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Żeby tak zabłocone buciska w cudze życie wycierać... wstyd.Lepiej wróćcie do dyskusji o ławach i piecach, jakoś lepiej tam pasujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.09.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Żeby tak zabłocone buciska w cudze życie wycierać... wstyd. Lepiej wróćcie do dyskusji o ławach i piecach, jakoś lepiej tam pasujecie. Parafrazując Wieszcza: "Wstąpiłem na ciało - samo tego chciało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.09.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Na temat kobiet r a d z e nie pisac n i c czego nie chcemy zeby napisano o naszej matce, siostrze, zonie, corce, wnuczce. Sa madre, inteligentne, pracowite i piekne. Ino jak niktóre lumpy splunom, to żmije zdychajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 I bardzo dobrze...... tak ma byc - i iwszystko odbywa sie bez przeklenstw. ( Na zmije nasz jad nie dziala bo sa pozyteczne ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.09.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 aleś ty durna jak sto pięćdziesiąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.09.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Same swietne dowcipasy ma forumowy dziadzia - dzidzia . Super, rzeklabym, dowcip z gatunku " mu nie dawala i pociag sie wykoleil ". Nawet czasami sa jakies proby dry sense of humor - ale albo dlugie jak jasna cholera albo nudne i chamskie. Sama radosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Na temat kobiet r a d z e nie pisac n i c czego nie chcemy zeby napisano o naszej matce, siostrze, zonie, corce, wnuczce. Sa madre, inteligentne, pracowite i piekne. tak tak. tylko czasem wina brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.09.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 niestety nie ma ludzi idealnych .... każdy ma jakieś wady i słabostki mój małż czasem tak żartuje : " no wyobraź sobie , że spotykam Jennifer Lopez .... daje się zaprosić na kawę i ląduję z nią w łóżku ....no nie żartuj że byś mi nie wybaczyła" mam nadzieję, że tylko żartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.09.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A Ty Zielonooka, to powinnaś rozumieć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.09.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 w niedziele pod figurką, a reszta tygodnia diabeł pod skórką ....cosik dużo tu takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.09.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ....cosik dużo tu takich who who who????????????/ wolno pokazywać palcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.09.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Gdyby wątek był na serio, to miałabym kilka refleksji takich na temat - z rozwodowo - procesowego punktu widzenia, ale skoro stał się "nie na serio": to powiem tyle: - odczepcie się od Zielonookiej , - selimku - podejście do świętojebliwych mamy takie samo, - no i rozwodźcie się na zdrowie (bo muszę górę wykończyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 02.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 niestety nie ma ludzi idealnych .... każdy ma jakieś wady i słabostki mój małż czasem tak żartuje : " no wyobraź sobie , że spotykam Jennifer Lopez .... daje się zaprosić na kawę i ląduję z nią w łóżku ....no nie żartuj że byś mi nie wybaczyła" mam nadzieję, że tylko żartuje No ale nie mów że bys nie wybaczyła?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts