daggulka 03.09.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 jeśli by mi wybaczył pójście na z Tomem Cruise ...to wybaczyłabym mu tą Jennifer ....w końcu takie okazje nie zdarzają się codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 03.09.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 jeśli by mi wybaczył pójście na z Tomem Cruise ...to wybaczyłabym mu tą Jennifer ....w końcu takie okazje nie zdarzają się codziennie Nie zapomnijcie po wszystkim poprosić o autografy dla dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 dla jakich dzieciaków??? .... dla siebie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.09.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 - odczepcie się od Zielonookiej , Funia - dzieki kochana za "wsparcie" ale naprawde pewnymi ludkami a tym bardziej ich wypowiedziami na tym forum sie nie przejmuje daggulka iii tam Tomek Kruz - on zgłupiał ostatnio z ta scientologia Brad Pit sie zestarzał,Dzordż Kluunej wyłysiał eh..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 daggulka iii tam Tomek Kruz - on zgłupiał ostatnio z ta scientologia Brad Pit sie zestarzał,Dzordż Kluunej wyłysiał eh..... Zielonooka - a Gerry Butler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.09.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Niestety, Tomek ma problemy z relacjami jesli chodzi o kobiety " Bez przeklenstw" to taki PR dla naiwnych, tak samo jak malzenstwa Tomka i temat watku o zdradzonych 2 ( a moze 22) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 ależ mnie nie chodzi od razu o jakieś związki uczuciowe ...o jakieś skomplikowane relacje ....nie nie nie ...źle mnie zrozumieliście..... tutaj chodzi o te k....wiki w oczach i czysty sex :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 No jak pragnę zdrowia, myślałam, że tu rozwodowe nudy, a tu taki fajny wątek! Ja swojemy bym wybaczyła, gdyby on mi wybaczył Pierce'a Brosnana na przykład. A jak nie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.09.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Przeciez pisze, ze seks z kobieta to dla Tomka problem - wiec czyste porobstwo i ruja - odpada. Brac na tapete jakiego innego - byle z h o r m o n a m i a nie dretwa gadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 03.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Ale kogo, Sean Connery i Jeremy Irons jednak za bardzo w latkach posunięci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.09.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 No sama nie wiem.......... ci sa za starrzy, Stkrotko, stanowczo za starzy - fotogeniczni, ale juz bez h o r m o n o w jak sie zdaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.09.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 kolega do kolegi : -chciałbyś uprawiać sex z Angelina Jolie ? - jeszcze raz ? -pyta -a co , juz uprawiałeś z nią sex ? -nie , już raz chciałem eeeeee.......tak mi sie przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.09.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Muszę trochę poważniej, bo dopiero teraz wpadłam na ten wątek (być może już się pozabijali i musztarda po obiedzie, ale tak na wszelki wypadek... ) Cenestezja, chcesz zmienić zamki bez rozmowy z mężem i nawet je już kupiłaś? To zdanie wzbudziło moją nieufność. Wcześniej Ci współczułam. Jeśli przyjąć że opisujesz fakty, za dużo w tym wszystkim córki. Tak jakbyście od dawna tworzyły jedną stronę barykady, a mąż był gdzieś u Ciebie na drugim miejscu. Co ja bym Ci doradziła? Wszystko zależy od tego, czy kochasz męża, czy też nie kochasz, ale nadszarpnięty autorytet każe Ci walczyć z nim i przykładnie go ukarać 1) Jeśli masz go dość, nie rób scen, tylko rozstań się z nim. 2) Jeśli go kochasz, udawaj że o niczym nie wiesz, ale zacznij dbać o siebie w sposób bardzo widoczny. A więc fryzjer, kosmetyczka, ciuchy, wypady z towarzystwem do knajpy (późne powroty do domu), albo imprezki w domu 3) Nie jesteś po gastronomiku, więc naucz się dobrze gotować... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ale kogo, Sean Connery i Jeremy Irons jednak za bardzo w latkach posunięci... A może ten, co to za Aragorna we Władcy robił .... Nawet do rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.09.2008 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 No, ostatecznie.........ale tak bez wybuchow entuzjazmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.09.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A może ten, co to za Aragorna we Władcy robił .... Nawet do rzeczy No proszę - to ja się zastanawiam gdzie Braza łazi a ta o starych chłopach tu opowiada. Do domu w tej chwili !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.09.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A jeszcze wracając do kultury wypowiedzi, że pozwolę sobie zacytować: Tu jest forum u licha a nie kólko wzajemnej adoracji i gdzie 10 x zastanawiasz sie co napisac zeby bron boze nikogo nie urazic i zeby nie było "brzydko" Moja babcia (wychowanie przedwojenne) jest bj. wyluzowana, i "zyciowa" i mniej pruderyjna niz niektorzy Odnosząc się do mowy obrończej Funi, pozwolę sobie tylko zauważyć, że chyba jednak warto zachować sztywny kark, warto bronić swojego wirtualnego matecznika, warto stawiać na jakość i na ludzi tworzących tę jakość. Jesli dla kogoś to forum jest wyjątkowym miejscem, z ktorym się związal, przezył przygotowania do budowy, samą budowę, problemy i sukcesy, to ma prawo bronić swojego dorobku i ma prawo do żarliwości. Ta żarliwośc jest czymś unikatowym, bo z jednej strony pokazuje, jak wazna rzecz się udala tysiącom osób, a z drugiej strony budzi żal, że Ci, którzy nie bawią się w grzeczne słówka, rozprawiają się z tym tak bezlitośnie zasłaniając się LI I JEDYNIE wirtualną anonimowością i poczuciem, że w związku z powyższą wszystko im wolno. Dla kogoś pyskowanie i obrażanie byc może jet częścią bytności wśród forumowiczów, innych cięzko razi o czym warto pamiętać. W tym sensie cytowana przez mnie powyżej koleżanka może być sobie młodą, ambitną, niefrasobliwą ale od strony inteligencji emocjonalnej nie wystawia sobie dobrego świadectwa. Wystawia sobie beznadziejną cenzurkę szczerze mówiac. Bo w pewnym sensie te wszystkie "Tu jest forum u licha a nie kólko wzajemnej adoracji" są napluciem w twarz wspomnianej żarliwości i wartościom dodanym. Nie tak się to robi. I to chyba nie jest robieniem wideł z igły, bo jeśli obrona "swojego miejsca w sieci", swojej wirtualnej godności jest infantylna, to czego warto bronić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.09.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 a ja wręcz przeciwnie .... zawsze piszę co czuję i nie przebieram w słowach i uważam, że lepsza taka właśnie szczerość prosto z serca niż dorabianie sobie jakiejś dziwnej ideologii hm...a z tą anonimowością to też jest różnie ....przecież znamy sie choćby ze spotkań muratora , także w regionalnych grupach są spotkania ...więc tutaj akurat pudło nie ma sensu na siłę się sztywno ugrzeczniać ... co w sercu to na języku ...wszystko inne to dla mnie nieszczerość i obłuda a słowa to tylko słowa ...to że ktoś sobie czasem zaklnie albo po kimś pojedzie to nie przestępstwo ....i nie ma co robić z igły widły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 04.09.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Daggulka, czyżbyśmy dożyli czasów, w których uprzejmość i samokontrola równa się hipokryzja? Ja też piszę, co czuję, ale w słowach przebieram. Słowa mają moc. Mówisz, że się nie przejmujesz, ale na pewno i Ciebie można urazić jakimiś słowami, o których ktoś pomyśli "piszę co czuję i nie przebieram w słowach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.09.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 pewnie można ...każdego można urazić ale według mnie tak samą urażą słowa: "wiesz , kochana ....nie będę sie już z Tobą kolegować ponieważ nie odpowiada mi Twój sposób bycia gdyż jesteś arogancka i wulgarna" jak i " słuchaj....mam cie w d... , sp..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts