Mroovka 27.08.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Czy ktos ogląda telewizję w internecie? Nie mam dużych wymagań: TVP1 , TVP2, TVN i polsat- te kanały mi wystarczą. Czy macie jakies doswiadczenie- jakosć obrazu, koszty itd. To oczywiscie przejsciowo, na krótki czas- miesiąc, może trochę dłużej. Nie wiem jak się do tego zabrac, gdzie szukać, a niestety nie wyobrażam sobie życia tak zupełnie bez telewizji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 28.08.2008 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Żadnych doswiadczeń?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 28.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Jedyny w 100% dostępny kanał to TVTRWAM , inne polskie mi się nie ładują a zagraniczne kanały hulają że aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts