dziubek25077 27.08.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Witamy i zapraszamy do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 10.09.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Nareszcie ktoś z Jaworzna! Hurrraa! Napisz gdzie dokładnie się budujesz, jeżeli nie chcesz publicznie to chociaż na priva... No i życzę powodzenia. Jakby co służę pomocą, też dopiero co postawiłem dom w Jaworznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 11.09.2008 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Nareszcie ktoś z Jaworzna! Hurrraa! Napisz gdzie dokładnie się budujesz, jeżeli nie chcesz publicznie to chociaż na priva... No i życzę powodzenia. Jakby co służę pomocą, też dopiero co postawiłem dom w Jaworznie. Stara Huta City A Ty z jakiego rejonu?? Mało czasu na prowadzenie dziennika, ale w zimie się spręże Mam 1000000000000000000000 fotek Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 12.09.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Stara Huta City A Ty z jakiego rejonu?? 2500 metrów na południowy zachód od Ciebie No to teraz czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 14.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Stara Huta City A Ty z jakiego rejonu?? Mało czasu na prowadzenie dziennika, ale w zimie się spręże Mam 1000000000000000000000 fotek Pozdro !!! No Stara Huta to ja się tu buduję. Daj no namiar na priva ba ja tam co popołudnie jestem. Wymienimy doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 28.09.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Nareszcie ktoś z Jaworzna! Hurrraa! ..... Mało czasu na prowadzenie dziennika, ale w zimie się spręże Mam 1000000000000000000000 fotek Pozdro !!! Zapodaj jakąś fotkę, przejechałem się po Twojej ulicy, ale nie rzuciła mi się w oczy żadna budowa. Może dlatego że zza kierownicy źle widać, a czas, jak to przy samodzielnej budowie ograniczony. Pozdrowienia Jaworzniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 29.09.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Nareszcie ktoś z Jaworzna! Hurrraa! ..... Mało czasu na prowadzenie dziennika, ale w zimie się spręże Mam 1000000000000000000000 fotek Pozdro !!! Zapodaj jakąś fotkę, przejechałem się po Twojej ulicy, ale nie rzuciła mi się w oczy żadna budowa. Może dlatego że zza kierownicy źle widać, a czas, jak to przy samodzielnej budowie ograniczony. Pozdrowienia Jaworzniaki. Z ulicy nic nie zobaczysz domek schowany w środku między działkami sąsiadów, ale budowe powinieneś widzieć Przybajmniej stan surowy zamknięty tzn. dom sąsiada tuż obok z YTONGA przed nim wąska uliczka i wjazd do mnie, też mam mały zapiernicz, ale jak tylko znajde czas to zajże na Twoją ulice i też poszukam budowy Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 29.09.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Z ulicy nic nie zobaczysz domek schowany w środku między działkami sąsiadów, ale budowe powinieneś widzieć Przybajmniej stan surowy zamknięty tzn. dom sąsiada tuż obok z YTONGA przed nim wąska uliczka i wjazd do mnie, też mam mały zapiernicz, ale jak tylko znajde czas to zajże na Twoją ulice i też poszukam budowy Pozdro !!! Mnie łatwo znaleźć bo naprzeciw MegaPizzy (a dokładniej to naprzeciw tylnego wjazdu). Czasu to nie ma przy budowie, dziś mnie noc zastała i kończyłem robotę po "ćmoku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 30.09.2008 04:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Z ulicy nic nie zobaczysz domek schowany w środku między działkami sąsiadów, ale budowe powinieneś widzieć Przybajmniej stan surowy zamknięty tzn. dom sąsiada tuż obok z YTONGA przed nim wąska uliczka i wjazd do mnie, też mam mały zapiernicz, ale jak tylko znajde czas to zajże na Twoją ulice i też poszukam budowy Pozdro !!! Mnie łatwo znaleźć bo naprzeciw MegaPizzy (a dokładniej to naprzeciw tylnego wjazdu). Czasu to nie ma przy budowie, dziś mnie noc zastała i kończyłem robotę po "ćmoku" aaaa to dobrze że piszesz bo szukałbym bliżej, bardziej od drugiej strony, teraz bede wiedział gdzie skręcić, a na jakim jesteś etapie? Ja robie szalunki i zbrojenie pod płyte, ale dopiero nad piwnicą czyli narazie niziutko Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 02.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 12.10.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No jak z tymi schodami podjąłeś decyzję jak je dobudować. A nie myślałeś, że skoro to schody do piwnicy to zrobić lekkie drewniane. Muszą być żelbetowe? Chyba by było mniej problemu z osadzeniem. (Tak mi tylko wpadło do głowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 12.10.2008 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Tak ze schodami problem się wyklarował, poprostu spanikowałem troche z tym słupkiem, wystarczy go podkuć do drutów i będzie tak jak ma być. Dodatkowo zazbroje go dwunastką a nie dziesiątkądrutem i zrobie bruzdy w ścianach. Drewniane schody odpadają ze względów pożarowych, a szczerze mówiąc nie zabardzo nam się podoba takie rozwiązanie, jestem za żelbetem i ta to można rzucić dowolny materiał wykończniowy. W przyszłym tygodniu zalewam strop, myśle że po tym natłoku roboty znajdzie się czas na jakiś meeting budowlany, chętnie wymienie doświadczenia jeśli masz ochote Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 26.10.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Podglądam Twoje posty o szambie i nachodzi mnie pytanie jak to się stało, że w skanalizowanej dzielnicy budujesz dom z szambem? Przecież podobno nie wolno? Dużo ludzi u nas na Starej Hucie ma szambo ale wydawało mi się, że to w starych domach. A tu u Ciebie na małej działce szambo w nowym domu Mieścisz się z odległościami? W przyszłym tygodniu zalewam strop, myśle że po tym natłoku roboty znajdzie się czas na jakiś meeting budowlany, chętnie wymienie doświadczenia jeśli masz ochote Pozdrawiam Oczywiście chętnie wymienię doświadczenia, zapraszam praktycznie każdego popołudnia i w sobotę. Oczywiście poprawka na Wszystkich Świętych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 28.10.2008 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witaj, fakt Starą Hute już "skanalizowano" m.in. moją ulice, ale...... Moja działka jest oddalona od ulicy ok 40 m, (jest otoczona z każdej strony innymi działkami, poza dojazdem tylko do mojej posesji o szerokości 3 m). No i dojazd jest ze spadkiem w moją strone tak że jestem skazany na szambo gdyż nie ma możliwości technicznej do podłączenia kanalizy, fachmani jedynie myśleli o przepompowni w połowie trasy rurociągu ale to raczej też odpada. A odległości wymagane dla szamba zachowam, z tym że bez jakiegoś wielkiego zapasu, 5 m od okien i 2 m od sąsiada będzie ale nic po za tym Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 26.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Wzywam do raportu Jaki stan robót? zalałeś strop? czy śnieg Cię zasypał. Udzielasz się na forum to dopisz coś do dziennika. Chociaż tak się coś dowiemy, bo jakoś się nie możemy zejść. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 26.11.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 No i pokaż w końcu jakieś zdjęcia w dzienniku, bo na razie to trzeba ich po forum szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 26.11.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Coś kiepsko idzie koledze dzienniczek - biega z pustakami pewnie i nie ma czasu hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 26.11.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Coś kiepsko idzie koledze dzienniczek - biega z pustakami pewnie i nie ma czasu hę? Dokładnie, Ale sezon pomału zamiera, więc wezme się do prac "dziennikarskich". Fakt na forum jestem często, ale przeważnie klikam ciiiiiiii (z pracy) Fakt, że budowa systemem gospodarczym pochłania tyle czasu że ciężko poświęcić czas na dziennik. Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.12.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Witam kolejnego sąsiada zza miedzy Od razu z życzeniami przychodzę: W Betlejem na sianku Zbawiciel sie rodzi, niech Wam jak najlepiej w zyciu sie powodzi, Zas w Nowym Roku o kazdej godzinie, niechaj nic co dobre Was w zyciu nie minie. http://img120.imageshack.us/img120/6270/elfikih2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 09.01.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Witam kolejnego sąsiada zza miedzy Od razu z życzeniami przychodzę: W Betlejem na sianku Zbawiciel sie rodzi, niech Wam jak najlepiej w zyciu sie powodzi, Zas w Nowym Roku o kazdej godzinie, niechaj nic co dobre Was w zyciu nie minie. http://img120.imageshack.us/img120/6270/elfikih2.gif Różnież witam, i życze wszystkiego najlepszego (spóźnione ale szczere życzenia) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts