AniaS79 01.04.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam, witam kolejnego jaworznickiego inwestora:) Dla tylu kibicujących chyba należą się jakies nowsze zdjęcia w dzienniku, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 10.04.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam, witam kolejnego jaworznickiego inwestora:) Dla tylu kibicujących chyba należą się jakies nowsze zdjęcia w dzienniku, co? Witam, witam, na zdjęcia kurcze nia ma za wiele czasu, ale postaram się coś powrzucać, bo z dziennikiem jestem mocno "do tyłu". Jaka dzielnica jeśli można spytać?? Ja Stara Huta City Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.04.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Bory - zza miedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 22.04.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Bory - zza miedzy OOO to prawie sąsiedzi Czy przypadkiem nie na nowym osiedlu domków jednorodzinnych na górce w strone Bielan??? Szwagierka też tam kupiła domek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 22.04.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Tam właśnie Pozdrowienia dla Sąsiada i Szwagierki:))) PS. Świat jest mały A co ze zdjęciami?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 27.04.2009 04:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Tam właśnie Pozdrowienia dla Sąsiada i Szwagierki:))) PS. Świat jest mały A co ze zdjęciami?! Dzięki pozdrowie Zdjęcia jak tylko znajde czas, system gospodarczy mi go pochłania w całości Pewnie niedługo zawitam na Wasze osiedle, bo poza szfagierką buduje sie kuzynka z mężem , mają dziłke, gdzieś prawie na samej górze, szfagierka mniej więcej w połowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 14.08.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja trzeci lub też czwarty (zależy jak kto liczy) rząd od dołu I co z fotami? Widzę, że w dzienniku jeszcze 2008 rok, a mamy dzięki Bogu sierpień 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 21.08.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 dziubek25077 no, więźba już się będzie stawiała. Wreszcie będzie można Cię (budowę znaczy się) zobaczyć z ulicy, chyba muszę, wracając do domu, przejechać ulicę dalej i wstąpić. A dziennik zapuszczony, ale póki co darujemy bo zalatany przy budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 06.01.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Już 2010 w kalendarzu, a zdjęć jak nie było, tak nie ma. Mam nadzieję, że ta nieobecność spowodowała nagłe przyspieszenie prac budowlanych i niebawem zobaczymy efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 08.02.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ooo przez przypadek zajżałem a tu rządni fotek hehe Zainteresowanych z Jaworzna zwłaszcza praktycznie sąsiadów zapraszam do obejżeni na live NA fotki naprawde patycznie nie mam czasu, albo zawsze jest cos innego do zrobienia, ale jesteśmy na etapie stanu surowego otwartego. Plany na 2010 rok to okna, ścianki działowe, i wsio instalacje, zobaczymy jak finanse na wicej pozwolą Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts