Zołza 28.08.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 mam do wyboru meble albo z jasnej tzw ecru skóry lub takiej w rudawym kolorze pytanie dla uzytkowników?? jesteście zadowoleni z takich rozwiązań za i przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 29.08.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Mam w gabinecie jasnobeżową a w pokoju dziennym kremową kanapę z Klera. Skóra jest bardzo łatwa w utrzymaniu czystości, wystarczy tylko szmatka z wodą i mydłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 29.08.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Mam jasną skórę, fakt, niby łatwa do utrzymania w czystości, ale... u mnie się bardzo brudzi i muszę czyścić bardzo często, zastanawiam się jak długo skóra to wytrzyma:( Teraz napewno kupiłabym ciemniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_p 29.08.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Wydaje mi sie ze ciemna sofa jest łatwiejsza do utrzymania czystości. koleżnka ma sofe ecru i wszytko na niej widać ,łącznie z tym ze jak ktos usiądzie w ciemnych jeansach to tez sa ślady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiga 29.08.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Połączyłam kolor czekoladowy na siedzisku a kremowym na poduszkach. Przy małym dziecku jasne poduchy lepiej się sprawdzają. Na ciemnym dużo bardziej widać zacieki od obślinionych łapek, kurz itp. Teraz kupiłabym całą jasną. Ale uwaga- mieszkam tylko 2 tygodnie, wiec nie wiem jak będzie za pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.08.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 a ja mam ciemnobrazową i jeszcze ani razu jej nie czyściłam. Jedynie okruszki ściagam szmatką. Uważam ze ciemna skóra jest bardzo praktyczna. J aw każdym razie jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 29.08.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 to zalezy chyba jakie masz podlogi, ja mam narazie chec na ciemniejsze egzotyczne drewno, wiec kanapy beda raczej jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.08.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 to zalezy chyba jakie masz podlogi, ja mam narazie chec na ciemniejsze egzotyczne drewno, wiec kanapy beda raczej jasne. zawsze pod kanapę możesz dac jasny dywanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 29.08.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 dziękuję za dobre rady a dzisiaj rano wpadłam na pomysł że dam pod ten rudy wypoczynek jasny dywanik a widzę że zaba_gonia też ma taki pomysł podłoga jakaś taka ruda meble rude i sądzę że dywanikiem połącze te dwa elementy w jakąś fajną calość pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weda 29.08.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Ja mam rudawy wypoczynek i jestem zadowolona. Wahałam sie dlugo rudy czy jasny beżowy ale ze względów praktycznych wybrałam własnie rudawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.09.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dziękuję za dobre rady a dzisiaj rano wpadłam na pomysł że dam pod ten rudy wypoczynek jasny dywanik a widzę że zaba_gonia też ma taki pomysł podłoga jakaś taka ruda meble rude i sądzę że dywanikiem połącze te dwa elementy w jakąś fajną calość pozdrawiam Będzie ładnie - widzę to oczyma wyobraźni Tylko żeby dywanik nie był w jakieś wzorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 15.09.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ja mam jasny wypoczynek Klera i na pewno teraz kupię ciemny. Jasny trzeba częściej czyścic, a to niestety na dłuższą metę mu nie służy. Mój ma 9 lat, więc moge sie wypowiedziec na ten temat. Teściowa ma granatowy i wygląda wciąż jak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 15.09.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 może i ciemniejszy bardziej praktyczny, ale jasne są piękniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 15.09.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 To prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 16.09.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Ja mam czarny wypoczynek i bialy dlugowlosy dywanik.Wyglada super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 16.09.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 postanowione kupujemy rudy wypoczynek a po nim będzie jasny długowłosy dywanik dziękuję za rady i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts