adamszmyrus 28.08.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam Szukam producentów kominków z zamkniętą komorą spalania i nie chodzi mi o komore spalania zamkniętą drzwiczkami przez które dopływa powietrze z wnętrza ale o szczelną komore pobierającą 100% powietrza potrzebnego do procesu spalania z zewnątrz. Tego typu kominki stosuje się w Domach Pasywnych. Najlepiej z plaszczem wodnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.08.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Poszukaj kominków Dovre. Mój upatrzony 2180 ma odpowiednią przystawkę. Ale nie ma PW Ogólnie rzecz biorąc - oferta jest uboga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 28.08.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam.Oferta jest ogromna, tylko nie szuka się takich kominków za przysłowiowe tysiąc złotych.Wszystkie firmy posiadające niemieckie normy DIN.Brunner, Spartherm, Rueg, Leda, Austroflamm, BeF, Romotop, i masę innych, nieobecnych na naszym rynku (ale do sprowadzenia).Model Dovr'a o którym wspominasz to przy wcale nie mniejszej cenie - takie trochę nieporozumienie w tym szeregu. No ale to moje zdanie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 29.08.2008 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Model Dovr'a o którym wspominasz to przy wcale nie mniejszej cenie - takie trochę nieporozumienie w tym szeregu. No ale to moje zdanie. Możesz rozwinąć tą myśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts