taszana 02.06.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzięki wielkie Basiu!!! Własnie byłam z wizytą u moich okien i mimo deszczu jakoś miło mi się je oglądało,chyba miałam jakiś słaby dzień,albo dziś mam dobry z tą odbijającą się zielenią to prawda. Pozdrawiam ps.wracając do moich strachów co do pasowania tego koloru do czerni to muszę przyznać że mocno się myliłam,przy czarnym ten kolor jest piękny(już nawet myślałam o czarnych ścianach )....ale ta zieleń i błękit , pozbędę się trawki i drzewek ale co zrobić z niebiem?! http://lh4.ggpht.com/_QuPe6PC1Wx4/SiRcvbPK5SI/AAAAAAAAA-0/uc9u6QZdUoo/s128/IMG_7746.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiorra 08.08.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam, Mieliśmy nie mały problem przy wyborze kolory okien. Chcieliśmy aby wnętrze było nowoczesne i przytulne. Początkowo wybraliśmy kolor sienna nocce pod kolor podbitki, który jednoczesnie jest bardzo przyjemny, lecz nie oklepany. Szczęśliwie skończyło się na kolorze grafitowym. Naprawde polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t0mekk 14.12.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Witam, jestem w przeddzień zamówienia okien i rwę włosy z głowy.Jak myślicie czy do czarnej dachówki z połyskiem będą pasowały okna VEKI w kolorze 7016.05 wg RAL 7016 (matowe). Tu link do małej galerii .Podbitkę planuję w kolorze wpadającym w pomarańcz, czerwone drzwi i czerwona markiza na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts