pilania 28.08.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Jednym z błędów jakie poczyniłam przy budowie domu jest to że drzwi do domu zewnętrzne kupiłam bez szyby i mam teraz ciemno w przedpokojuDrzwi są z gerdy czy jest możliwe dorobić szybkę w takich drzwiach może ktoś się spotkał z taką sytuacją. druga sprawa we własnym zakresie musimy założyć parapet z blachy zewnętrzny i nie wiem jak to zrobić gdzie o mogę o tym poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 28.08.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 no własnie, ja tez mam zaprojektowany zamknięty wiatrołap bez okien i kombinuję z oknem zaproponowano mi okno nad drzwiami - takie 25x100 - ale te trelki czy jak tam mam dać wyżej, dodatkowo dam szybki w drzwiach - zawsze to coś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
steniu 28.08.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 "Drzwi są z gerdy " to pewnie maja kratownice metalowa ,i jakies bolce zamykane zamkiem,raczej tego nie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 29.08.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 wszystko sie da tylko te drzwi straca swoja funkcje nie beda juz anty wlamaniowe z ryglami i innymi bajerani to wszystko szlak trafi proponuje jesli nie zamontowales drzwi o wymiane na takie z szybka a jesli zamontowane to moze samo skrzydlo da sie wymienic pomarudz u jakiegos dilera nie w markecie to cos wykombinuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Zapytaj producenta czy to jest możliwe lepiej niż szm producent nikt Ci nie podpowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barzuc 01.09.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Jednym z błędów jakie poczyniłam przy budowie domu jest to że drzwi do domu zewnętrzne kupiłam bez szyby i mam teraz ciemno w przedpokoju Drzwi są z gerdy czy jest możliwe dorobić szybkę w takich drzwiach może ktoś się spotkał z taką sytuacją. druga sprawa we własnym zakresie musimy założyć parapet z blachy zewnętrzny i nie wiem jak to zrobić gdzie o mogę o tym poczytać Drzwi - jak napisali poprzednicy - pewnie wiąże się z utratą funkcjonalności i... gwarancji. Parapet - poszukaj w google pod frazą: "okapnik montaż" lub "parapet zewnętrzny montaż". Możesz spróbować dorzucić do obu "metalowy". Na prawdę jest tego dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts